Kopenhagen live: De eerste repetities

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. J1. schreef:

  Okeeeeeeeeee…de repetities zijn begonnen!! Benieuwd of de meningen/polls etc gaan veranderen!!!
  Persoonlijk vind ik het lied van Armenie zwaar overschat en vind het 2e gedeelte gewoon herrie!(persoonlijke smaak)..zal zaker de finale wel halen,maar winnen..denk het niet!!! Letland is vrij kansloos voor de finale denk ik..

 2. Nordman schreef:

  De eerste filmpjes zijn dit jaar nog korter geworden, dus moeilijk te beoordelen. Blijft wel spannend zo.

 3. Dick schreef:

  Het zijn maar repetities maar ai, pijnlijk duidelijk dat het geen topjaar is voor de meeste landen, ben het eens met J1 dat Armenie zwaar overschat wordt. Letland is totaal de weg kwijt, Muppetshow niveau.

 4. RiaNL schreef:

  Van wat we hebben kunnen horen van deze 3 repetities vind ik de liedjes van Armenie en Estland goed overkomen, met Letland heb ik helemaal niets, het komt vrij knullig over. Ik hoop zeker op een finaleplaats en een hoge klassering voor Armenie, ook Estland gun ik een finaleplaats. Letland mag na het optreden op 6 mei van mij direct naar huis.

 5. Bridget schreef:

  Ieder jaar weer dat een aantal hoog in de peiling geklasseerde acts, bij de repetities finaal door het ijs zakken. Armenië vind ik zelf persoonlijk niet zoveel aan. Vanmorgen alle nummers nog even nagelopen en moet zeggen dat ik het niveau dit jaar behoorlijk zwak vind ten opzichte van vorig jaar en aantal jaren daarvoor.

 6. Patrick schreef:

  Op een of andere manier laat ik me negatief beïnvloeden door de Armeense fans die alle social media en internetpaginas volspammen met ARMENIA… ARAM MP3 WINNER. Die mensen hebben echt niks beters te doen. Mensjes die zo vaak en hard schreeuwen gun ik helemaal niks.

  • Pixy schreef:

   Jammer dat ze jou zo beïnvloeden.., want het is een SONG festival en domme schreeuwende fans(kinderen?) moeten gewoon genegeerd worden. Trouwens hoe weet jij dat ze Armeniërs zijn? Zo naïef))

 7. RobbieR schreef:

  Ongelofelijk hoe de dame uit Estland kan zingen tijdens het dansen…
  Ik vind het nu ook wel een leuke inzending!
  Ik vind Armenie wel mooi, maar je kan weinig zeggen over het kort fragment.

 8. Robbert-Rotterdam schreef:

  Die zingende, dansende dame uit Estland? Daar is wel een gedeeltelijke verklaring voor, hoor. Had je die achtergronddames nog niet gezien? Waarschijnlijk is dat ook niet de bedoeling:) Maar dat zijn echte vocale hulpjes!:)

  • Paysbart schreef:

   Toch heb ik het Madonna nog nooit zien doen: dansen en goed zingen tegelijkertijd en dat terwijl zij bij de liveshows ook gebruik maakt van achtergronddames……

   • ~ René ~ schreef:

    Met alle respect voor Madonna op velerlei vlakken, maar een topzangeres is ze nooit geweest, met of zonder danspasjes.

 9. Harold schreef:

  Armenië zeker een kanshebber, komt indrukwekkend over. Letland blijft een bijeengeraapt schoolgroepje op de bonte avond. Heel gezellig, maar zo knullig en amateuristisch. Estland is professioneel, maar dat liedje is wel heul erg songfestival van tien jaar terug en ik vind die achtergrond niet bepaald je van het.

 10. RobbieR schreef:

  Ja is ook zo, maar ik hoor haar stem tijdens het dansen. Of er is een vocaal trucje voor :-)

 11. Roel schreef:

  Armenië: Ik hou wel van zo’n “aliën in space” decor.
  Letland: Pfff…
  Estland: Is heel bewegelijk en zal de kijker daarom wel leuk vinden.

 12. Henk Jan schreef:

  Estland is opnieuw mijn favoriet! Wat een goede muziek komt daar toch steeds vandaan! Fantastisch! Goed nummer, zelfs tijdens alle bewegingen nog PERFECT! Gaat Top 5 halen! Met gemak!

 13. Zoë schreef:

  Je haat het of je houdt ervan. Armenië is ook niet mijn favoriet maar ik kan niet ontkennen dat het lied zeer sterk overkomt.

 14. Placide schreef:

  Het is en blijft een raadsel dat zoveel mensen zo in de ban zijn van Armenië. Ieder zijn meug natuurlijk, maar het is een hoop herrie en geschreeuw en het is in godsnaam niet te hopen dat dit gaan winnen. Het liedje uit Letland blijft na een paar keer luisteren hangen, maar dat is meer uit irritatie dan dat het zogenaamd leuk moet zijn. Niet dus. Estland heeft absoluut naar de winnares van twee jaar geleden gekeken, maar daar is zeker niets mis mee. Gaat zeker de finale halen.