Vanaf maandag: Kopenhagen live!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. harm stirnberg schreef:

  Laat het maar beginnen, ik heb er zin in!!!!!

 2. Matje schreef:

  Vind de voorpret van het beluisteren en bekijken van de repetities erg leuk ! De grote Eurovisie sites zijn ook allen aanwezig en het is een groot feest om ieder zijn mening ff door te lezen.
  Overigens blijkt de d Nederlandse inzending wederom gezien wordt als een van de beste , deze keer bij een Griekse en Maltezer previeuw. Moet als kanttekening er wel bijzetten dat de sfeer van de video het lied erg oplift dus Ilse en Waylon , ik hoop dat jullie deze kunnen creëren in Kopenhagen , dan zit het volgens mij wel goed.

 3. RobbieR schreef:

  En ik hoop op verrassingen, bv landen die nu niet meetellen maar het goed doen op de repetities.
  En ook al heb ik mijn twijfels over Nederland, ga ik natuurlijk weer hopen op een finaleplaats.

 4. Dick schreef:

  Heb het internet eens afgespeurd naar de preview shows in het buitenland en over het algemeen is men positief over de nederlandse bijdrage. Na de commentaren vanuit noordeuropa is men ook positief in zuideuropese landen als Griekenland en Malta. Preview shows en hen commentaren zeggen natuurlijk niet alles maar toch….. Heb het idee dat de tendens in het voordeel van Nederland aan het veranderen is.