Common Linnets als 24e aan de start

Dit vind je misschien ook leuk...

116 reacties

 1. Rob schreef:

  Ik vind Conchita er juist wel goed uitzien………

  • JordyR schreef:

   Rob, Ik kan het ook beamen. :) Ik als heteroman vindt Conchita zeer aantrekkelijk en mooi persoon. Wat een persoonlijkheid, charisma, intelligentie. I love this wonderfull person!

 2. Daniel schreef:

  We hebben een mooie startplek gekregen van de Denen, net als in de halve finale trouwens. Wel jammer dat mijn favorieten Oekraïne, Noorwegen en Armenië allemaal aan het begin zitten. Zij hebben dus iets minder kans nu. Maar dat is wel weer gunstig voor Nederland.

  Het is wel een WEST-Europees feestje geworden. Alle West-Europese landen behalve België, Portugal en Ierland staan in de finale!

  Het is nauwelijks nog voor te stellen dat maar een week geleden Nederland nog rond de 25e plaats stond bij de bookmakers en de finale nog onzeker was. Nu doen we mee om de winst. Ik denk eerlijk gezegd dat een eerste plaats niet gaat lukken, verder is het afwachten wat het gaat worden.

 3. Rob schreef:

  Statement voor conchita of niet, ze staat wel op 44 in de ITunes van Rusland, ze scoort daar dus wel he.

 4. rick schreef:

  Heb liever dat Zweden, Noorwegen of Nederland wint… Geen conchita aub, is meer een gimmick net als de Russische oma’s in 2012

  • JordyR schreef:

   Er is een verschil tussen een “gimmick” en een ” statement”! DAT laatste is wat Conchita voorstaat.

 5. Lilly schreef:

  Jongens vlak Molly zeker ook niet uit als winnaar….haar fanbase op forums is erg groot!

 6. Patricia schreef:

  We schommelen nu tussen de 2de en 3de plek http://www.wedden-op-sport.com/wedden.php/13213-alle-finalisten-bekend-eurovisie-songfestival-2014

  Denk dat oostenrijk toch wel wat gaat zakken omdat mensen beseffen dat oostblok niet op ‘m gaat stemmen.

  • JordyR schreef:

   “…Denk dat oostenrijk toch wel wat gaat zakken omdat mensen beseffen dat oostblok niet op ‘m gaat stemmen….”

   Dat is geen voldongen feit!

 7. Nordman schreef:

  Wel blij dat we laat mogen aantreden, maar waarom na het thuisland? Ik vind dat niet bepaald gunstig. De zaal zal uit z’n dak gaan en vraag me af of ze daarna stil kunnen zijn voor ons lied. Denemarken is zo enorm catchy, dat gaat echt wel goed overkomen bij de kijkers thuis. Ik hoop echt dat we niet wegvallen, maar vrees er een beetje voor.

  Tevens heb ik het gevoel (tsja wat zegt dat nou?) dat mensen ons lied het mooist vinden, maar niet ‘geschikt’ vinden als winnaar. Het is te mooi voor zo’n festival. Mooi dus om te gaan downloaden en om de komende jaren naar te blijven luisteren, maar winnen hoeft niet. Het is voor die mensen al een winnaar in die zin dat ze een pareltje ontdekt hebben of het wint of niet doet er dan minder toe. En daarom denk ik dat een ander land gaat winnen.

  Ik gok op UK (commercieel lied dat zo op de radio kan, mooie stem, fijne afsluiter). NL wordt 2e (goed, maar te mooi) en Oostenrijk 3e.

  Maar wat zou het fantastisch zijn ALS… ;-) Ik wens Ilse en Waylon onwijs veel succes toe en dat ze nog meer gaan stralen. Waylon moet z’n wenkbrauw-move ook weer van stal halen.

  • Jvision schreef:

   Mee eens Nordman; Nederland na Denemarken kan wel ’s nadelig gaan werken..ik geef toe,ook ik ben in euforische stemming en zou het GEWELDIG vinden als NL eindelijk weer ’s wint…maar ik probeer ook realistisch te blijven om teleurstelling morgen te voorkomen..top 3 zou al super zijn mensen!!

 8. He1n schreef:

  Wat een euforische stemming. Natuurlijk zou ik het geweldig vinden als |Nederland in de top 3 komt maar…
  Super geweldig in beeld gebracht…geweldige uitstraling van beide….alleen het nummer staat me nog steeds niet aan maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Voor wat het lied betreft nog niet eens top 10.

 9. Lilly schreef:

  Top 10 100%zeker!!!

  He1n:
  Wat een euforische stemming. Natuurlijk zou ik het geweldig vinden als |Nederland in de top 3 komt maar…
  Super geweldig in beeld gebracht…geweldige uitstraling van beide….alleen het nummer staat me nog steeds niet aan maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Voor wat het lied betreft nog niet eens top 10.

 10. Wim1970 schreef:

  Ben benieuwd of er nog landen afhaken in 2015. ’t Zou me niks verbazen als dat Israël en Letland zijn.

 11. He1n schreef:

  @Peter(ons Carolientje)
  J.C. Als er iemand is die op alles negatief reageert dan ben jij dat wel althans op de mensen die hier een reactie plaatsen.Zodra het niet in jouw straatje past seik je die mensen gelijk af. Men heeft dan een mening die recht tegenover jouw mening staat en diegene is gelijk een…klojo etc. Jij zult de mensen wael even vertellen wat zij er van moeten vinden.
  Hou je giga grote smoel eens dicht. Jij vind wat jij vind en wij vinden wat wij vinden.
  Ik snap dat je als 12 jarige nog niet alles begrijpt maar begeef je dan niet in de grote mensen wereld.
  Vroeg naar bed jij a.s zaterdag en anders vraag je pappa en mamma maar of je op mag blijven