Kopenhagen live: Wint Griekenland semi 2?

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Wtr86 schreef:

  Even een compliment; er zijn tientallen wegsites die verslag doen van het songfestival , maar deze site blijft mijn favoriet, jullie doen het al jaren erg leuk en blijven zeer objectief naar de Nederlandse afzending. Ookal zitten jullie qua uitslagen niet altijd correct. Hulde aan het feit hoe jullie mij elke x weer met interesse naar deze site weten te halen. Geen poespas gewoon duidelijk en neutraal commentaar. Veel live reports kunnen van jullie leren.. Bedankt.

 2. Nordman schreef:

  Griekenland vind ik weer enorm overschat worden. De kijkers gaan dit vast leuk vinden, maar een jury zie ik hier niet wild van worden, maar overall zal het helaas wel in de top 5 van de semi eindigen…Ik denk dat Israel of Roemenie de semi wint.

 3. Patrick schreef:

  Wow.. Laatst stond Nederland 25 bij de bookmakers. Nu 18! Flinke sprong.

 4. Mathijsss schreef:

  Wat een topjaar is het eigenlijk. Alles ligt open en er zijn zoveel nummers die kans maken om te winnen. Het gaat echt afhangen wat er op de avond van de finale op het podium wordt gedaan. Dat er veel klagen dat het niveau laag is, begrijp ik niet. Er is tot nu toe bijna geen een inzending door de mand gevallen in de rehearsals. Heerlijk!!

 5. Wim1970 schreef:

  Griekenland heeft een aanstekelijk nummer dat niet misstaat in de huidige top 40. Ik vind ‘t een prima nummer.

  • Toni schreef:

   Daar denk ik net hetzelfde over Wim! zeer aanstekelijk , leuk , fris en zomers! Ik hoop top 3 in de finale

 6. Jvision schreef:

  ik vind Griekenland zwaar overschat;ik vind het maar een “plat” nummertje en de zang vind ik ook niet best..het zal vast wel de finale halen,maar top 10 betwijfel ik

 7. RobbieR schreef:

  Na mijn favorieten Azerbeizjan en Noorwegen is Griekenland mijn favoriet,,lekker liedje..

 8. RiaNL schreef:

  Griekenland klinkt wel vrolijk maar toch doet het mij niet zoveel. Ik vind Slovenie en Roemenië leuker.

 9. Arno schreef:

  Ik had van Roemenië toch wel meer van de act verwacht. Jammer, want het nummer vind ik leuk. De tovertruc die ze tijdens hun nationale finale toonden, vond ik een mooi opzetje voor de uiteindelijke act. Van Roemenië verwacht je toch wel dat ze altijd uit weten te pakken. Ik snap echt niks van deze act. Wie weet komt het nog wel beter over op camera. Ik vind het altijd leuk als er een land wint dat nog nooit of lang geleden gewonnen heeft. Denemarken, Zweden, Azerbeidzjan… geen probleem als het top 5 wordt, maar ik hoop op een zege van Hongarije, Armenië of Spanje.

 10. He1n schreef:

  Griekenland: Bagger!
  Rest van bovenstaande???? Idem bagger.
  Waarom kijk ik nog!!.
  Een topjaar??? Alles ligt open? Ik wilde dat het wat minder open lag…had ik misschien een keus kunnen maken uit dit bagger-jaar

 11. Mike B schreef:

  Griekenland heeft een nummer waar ze makkelijk het JSF mee kunnen winnen, maar nu…?
  Roemenië tja, die WC bril is lachwekkend gewoon, beter een paar acrobaten ingehuurd. Kan wel eens gaan falen.

 12. MarkusRotterdam schreef:

  Ik heb nog niet alle acts gezien, bewust niet want ik wil me laten verrassen.
  Uiteraard wel wat kleine stukjes gezien hier en daar, maar wat ik er van zag, word ik niet vrolijk van.
  Trampolines, een muizenrad, trapezes, haren aan elkaar gevlochten???!!! O.M.F.G.
  Tegenstanders van het ESF krijgen dit jaar gelijk: het is alleen maar circus!!!
  En een topjaar Mathijsss???? Sorry maar ben het niet met je eens. de bagger is niet aan te slepen.
  Ik hou van het ESF, en ik ga zeker genieten in Kopenhagen, maar het mag van mij wel een beetje minder.
  Ga nog verlangen naar onze C.L. (nee niet de champions league)

  • @lbert schreef:

   Beetje raar om je mening dan op wat kleine stukjes te baseren, het Kermis gehalte valt erg mee, en dat hoort er ook bij houd het afwisselend !!

   • Sem schreef:

    Ik kan je mening wel ergens begrijpen. Maar even voor mijn beeld. Wat vond je wel een goed jaar?

   • MarkusRotterdam schreef:

    Natuurlijk ken ik wel alle liedjes, alleen de performance op de bühne zoals deze op de avond zelf te zien zijn, DIE volg ik niet.
    Ik vond vorig jaar een leuker jaar, kreeg ook het gevoel dat de artiesten over het algemeen het festival iets serieuzer benaderden. En ja, natuurlijk zitten die er dit jaar ook bij…
    Daarnaast vond ik – uit de oude doos – 1992, 1993 en 1996 leuke jaren.

 13. Henk Jan schreef:

  Griekenland en Roemenië worden erg overschat. Hoop dat die landen niet doorgaan. Maar ja, Roemenië gaat altijd door. Al leggen ze een drol op het podium, 3 minuten lang.

  • Wim1970 schreef:

   Onzin, alle Roemeense inzendingen van de afgelopen 10 jaar waren finalewaardig.

 14. RobbieR schreef:

  Oh die circus achtige dingen horen bij het Eurovisie dat was in 1956 en dat zal altijd zo blijven..

  • GerardMartin schreef:

   1956? Daar zijn geen beelden van en voor zover ik weet was er van “kermis” geen sprake!

  • GerardMartin schreef:

   En al helemaal geen circus hahaha!