Vanaf nu te koop: Het Grote Songfestivalboek [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. .tje schreef:

  Van de Crommert is dat niet de journalist die terwijl Waylons agenda gewoon bekend was de dramatische Telegraaf-kop “Waar is Waylon?” verzon? Verwacht dus weinig factchecking :-)

 2. Gerardmartin schreef:

  Zou het nog iets toevoegen aan de al reeds bestaande serie boeken? Ik laat het maar aan me voorbijgaan.

 3. RobbieR schreef:

  Ik heb mij al opgegeven en ik wil het boek wel..

 4. Hans schreef:

  Ik hoef het ook niet. telegraaf journalistiek; dank je.

 5. Jan de Taalregelman schreef:

  Ik zet hem even op mijn ramsj-lijst.

 6. Mark schreef:

  Waarom moet men hier op de weblog altijd en overal een mening over hebben. Zo vermoeiend.
  Als weblog moet je je afvragen of alle informatie wel relevant is en of de echte informatie niet gemist wordt.
  Ik mis bijvoorbeeld het bericht over de prognoses inzake de 1e en 2e halve finale en het feit dat Nederland dus niet in de top 10 voorkomt. Ook mis ik de berichten over hoe men in het buitenland naar de Nederlandse inzending kijkt.

  • Paysbart schreef:

   Ik snap je reactie niet Mark? De redactie geeft een algemeen bericht dat relevant is omdat het over een nieuw verschenen boek gaat dat over het festival gaat. Of bedoel je de reacties van de webloglezers? En over welke prognoses heb jij het? Waar NL niet in voor komt? Ik zie op Facebook NL in heel veel top 10 (semi 1) lijstjes staan van niet-Nederlanders.

  • Jaap schreef:

   Die top tientjes, twintigjes of dertigjes zijn maar toppetjes van fannetjes. Wat is daar nu zo belangrijk aan. Is het niet zo dat de performance tijdens de uitzending telt voor pakweg tante Truus, Oom Henk en Oma Gerda? Het is niet aan deze goede site om alle overzichtjes van de fannetjes te plaatsen. Prognoses zijn wat ze zijn prognoses. En dat geldt ook met het overzicht van alle wedkantoren. Er moet maar 1 gek zijn die 100 euro plaatst op winst van Nederland en we stijgen gelijk met tien plaatsen.

   En over de serieuze pers gesproken. Economische crisis, al dan niet een (gr)exit, arbeid/werkloosheid, begrotingsoverschotten/tekorten, ….. dat zijn dingen waarover de ‘serieuze’ pers moet berichten. Het Songfestival is en blijft wat het is: een songfestival.

   • Jaap schreef:

    Het staat je vrij Mark om naar de echte ESC sites alsook de goede (welke die ook mogen zijn) over te stappen en dit weblogje links te laten liggen. Ik vind hier steeds mijn gading.

   • max schreef:

    Waar heb je het over? ‘Niet in top 10 van halve finale voorkomt’ Ik zie bij het merendeel NL er wel bij staan. Buitenland is vaak positief. Het is NL zelf die zeurt en de bijdrage van Trijn enorm naar beneden haalt.

 7. johan schreef:

  Gezelen en leuk boek geworden. Toevoeging op wat er al was. Complimenten.

 8. Ria NL schreef:

  Ik ben benieuwd naar het boek, dat wordt een leuk verjaardags kadootje !!

 9. RobbieR schreef:

  Ik vind dit nog steeds mijn favoriete site (nee ik slijm niet, maar wanneer ontvang ik het boek, grapje)

  Ps Nederland staat in diverse polls in de top 10) of middenmoot..