Wenen live: Gaat Letland eindelijk weer naar finale?

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Sannie schreef:

  Backings zingen veel te hard, klinkt voor geen meter, hier valt nog het een en ander te doen.

 2. robbert-berlin schreef:

  Het enige wat er gedaan hoeft te worden is dat de technicus de volumeknop van de backings wat terugdraait. Dus zo veel werk is dat niet.

 3. J1. schreef:

  Afwijkend nummer..ik vind deze Letse inzending erg goed en zou er niet van staan te kijken dat dit een stuk hoger komt dan wordt ingeschat!!!

 4. He1n schreef:

  Hoor veel geschreeuw…niet veel meer,
  Leuke lampekap heeft ze aan.

 5. Mike B schreef:

  Gaat Letland eindelijk weer naar finale? hopelijk niet

 6. robbert-berlin schreef:

  Ik zie en hoor dat ze wat origineels probeert neer te zetten, maar vind dat het blijft steken in een poging tot. Als melodiefreak, mis ik, juist, een mooie melodie.

 7. Leendert Jan schreef:

  Ik hoop het wel! Maar dit is wel zo’n nummer waarvan ik het echt niet durf te voorspellen. Jaap en Mien op de bank gaan dit vast niet helemaal begrijpen. Ik vind dat ze het mooi brengt, indrukwekkend en bijzonder nummer.

 8. Nordman schreef:

  Zodra het refrein er in kickt denk ik ‘wow wat een stem’. De backings vind ik ook heel goed klinken. Dit lijkt me een finaleplek voor ze. Ik zou echt verbaasd zijn als ze het niet halen, dit nummer vind ik één van de betere in deze semi.

 9. MarkusRotterdam schreef:

  Takeherrie!
  Stem irriteert me mateloos.

 10. ~ René ~ schreef:

  Verwacht dat dit het best goed zal gaan doen maar ikzelf blijf het aanstellerij vinden. Ik mis op de een of andere manier elke oprechtheid en intentie. Vind het meer een kunstje “kijk mij eens artistiekerig wezen”.
  Kortom: Kouwe Drukte e/o Veel Geschreeuw en Weinig Wol.
  Daarnaast hoorde ik haar gisteren op OutTV ook nog eens vals zingen tijden haar liveoptreden in Amsterdam.

 11. Ria NL schreef:

  Ik hoop zeker op een finaleplaats voor Letland. Ik vind dit een erg goed nummer, zeker vergeleken bij de troep van vorig jaar.