Wenen live: Maltese Warrior verliest het van Georgië

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Henk Jan schreef:

  Song nummer 5 dat de finale niet haalt. Gaat lekker zo. Semi 2 is zeer, zeer, zeer zwak.

 2. Ria NL schreef:

  Ik heb meer met deze “Warrior” dan degene uit Georgie Maar de repetitie kan wel wat beter.

 3. Sannie schreef:

  Weer zo’n gillende miep! Pffff, vreselijk, volgende graag…

 4. Nordman schreef:

  Komt op het eerste gehoor te schreeuwerig op me over. Zou me niets verbazen als ze dan toch niet de finale halen dit jaar.

 5. Leendert Jan schreef:

  Pfff… Amateuristisch rommeltje. Dit klinkt echt voor geen meter.

 6. Daniel schreef:

  Redelijk dit, maar ik kies voor de Georgische warrior.

 7. RobbieR schreef:

  Vreselijk cliché lied zeg..

  Haar stem vind ik wel goed, maar ik vind het gewoon Rise like a Phoenix deel 2 of 3 , Griekenland is net zo vreselijk.

 8. Hebbuzz schreef:

  Amber staat in een mooie zwarte vitrage jurk op het podium alleen te wezen. Ze begint haar liedje telkens een beetje vals. Achter haar veel blauwgetinte graphics en lichtstralen. Tot halverwege want dan wordt overgegaan op vlammen, met veel rood en geel. Zelfs de vlammende vleugels van Conchita worden gerecycled. Maar op Wurst na hebben vlammen nog nooit succes opgeleverd. Vocalen zijn hoewel beter dan verwacht nog altijd niet super. Ook de bewegingen die Amber maakt zijn maar halfjes, niet strak, waardoor pit ontbreekt.

 9. Hebbuzz schreef:

  Mooi hoor, Kjetil in wit jasje staat alleen op een heel groot podium. De belichting is vooral veel goud/ginger, mooi uitkomend met het haar van Debrah, die ook en een mooie simpele witte design jurk zingt. De chemie tussen de twee is goed, omdat het heel mooi uitkomt hoe ze elkaar aftasten. Naar het einde toe kunnen we naar het intermezzo uiteraard vuurwerk gaan verwachten. Nu alleen nog veel wit licht. Maar een ‘Running Scared’ waterval verwacht ik hier toch echt wel. Zorgen om de finale te halen hoeven de Noren niet te hebben.

 10. Mike B schreef:

  wat erragh! ntd

 11. Bandido - Georgia schreef:

  Wat een schaamteloze kopie van Conchita. Dit is echt te erg. En het is ook nog eens vals en lelijk gezongen. Wat mij betreft slaat Malta hier behoorlijk de plank mis, en dat mag afgestraft worden met een jaartje overslaan.

 12. vinvin schreef:

  Wat n armoe