Wenen live: Tieners uit San Marino maken het live niet waar

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Ria NL schreef:

  De stemmen klinken inderdaad niet heel sterk, hopelijk gaat dat de volgende keren beter. Het plaatje op zich ziet er wel mooi uit. Ik heb wel wat met deze bijdrage uit San Marino. Stiekem hoop ik op een finaleplaats…

  • harm stirnberg schreef:

   Ria ik heb hetzelfde idee en gun het deze twee kids wel maar ben bang dat de concurrentie te sterk zal zijn.

 2. Patrick schreef:

  Ze waren op het JESC al zwak qua stem. Maar je kan het San Marino niet kwalijk nemen.. Echt veel geld voor een geweldig optreden zal er niet zijn.

 3. Leendert Jan schreef:

  Het was al te verwachten dat dit helemaal niks zou zijn, met twee onervaren zangers die een kitsch-prul van Ralf Siegel moeten brengen. En met “je kunt het San Marino niet kwalijk nemen” heb ik niks: doe dan gewoon niet mee.

 4. Karin schreef:

  jammer dat ze niet in de eerste halve finale zitten dan hadden wij weer meer kans gehad

 5. Esmee schreef:

  Ah, ja, niet zo’n sterk nummer, nog niet de stemmen helemaal goed, maar het meisje heeft een schattige jurk aan en ik gun ze een goed optreden. We zullen zien.

 6. Dick schreef:

  Ai wat pijnlijk, dit past bij een duitse bijdrage uit de jaren negentig en dat is niet zo gek gezien het feit dat de heer Siegel zijn toevlucht gezocht heeft tot San Marino. Ik wordt er een beetje agressief en wil ze het liefst van het podium af meppen….

 7. Nordman schreef:

  Vind het in dit fragment niet slecht klinken, maar het lied is gewoon te zwak, te oubollig. Kan me niet voorstellen dat dit door gaat. Ze verdienen een beter en moderner lied.

 8. Daniel schreef:

  Ik heb grote sympathie voor het land San Marino en vind het fantastisch dat ze meedoen, maar wat is dit afschuwelijk slecht. Ik weet niet of het zo is dat San Marino alleen kan meedoen omdat Ralph Siegel er eigen geld insteekt, maar anders hoop ik van harte dat ze volgend jaar eens met een andere schrijver in zee gaan.

 9. Hebbuzz schreef:

  NO zegt Michele als hij begint met zingen, dat komt heel suf over, Veel kaarsjes uiteraard en veel valse noten ook, vooral van Anita. Uiteraard komt de wereldbol ook weer de hoek om zetten. Michele strekt wel twintig eer zijn arm uit wat bijna een afwijzend gebaar is. Als Glennis daarmee al niet de finale kon halen dan zeker deze twee kindjes niet. Anita draagt een geel-wittig glimjurkje, Michele is een typisch Italiaans jochie. Leuk koppie, maar zodra de mond opengaat komt hij ietwat aggressief over. Omdat zij vals zingt, klinkt ook de samenzang niet goed. De vloer lijkt een lavalamp. Michele heeft een enorme vetkuif en zwart leren jack over wit overhemd en spijkerbroek. Het blijven kindjes, de overtap van junior is net iets te vroeg gezet. Gelukkig zijn beiden gewend om als laatste of een na laatste te eindigen, wat deze act gaat als een nachtkaars uit.

 10. He1n schreef:

  My god!!! Trijntje in deze halve finale!! NO1