Wenen live: Tegenvallende performance Electro Velvet

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Gerardmartin schreef:

  Hoe een leuk liedje danig om zeep geholpen wordt. Hier hoort gewoon een orkest(band) bij!

 2. Mike B schreef:

  Had niets anders verwacht.
  Welke landen mogen er eigenlijk meestemmen bij Semi 1?

 3. Br@m schreef:

  De clip vind ik super maar was al bang dat dit met slechts 6 man op het podium moeilijk te benaderen is. De dansende backing vocals vind ik een ramp; klinkt voor geen kant. Heel jammer….

 4. dustin schreef:

  huh? private video?

 5. azeriturk101 schreef:

  Vind het niks waard

 6. Leendert Jan schreef:

  Dit was wel te verwachten; ik heb hen live zien optreden bij Graham Norton en vond het werkelijk genant slecht. Ik heb iemand dit al zien omschrijven als een kinderfeestjes-clownsact, veel meer is het inderdaad niet. Ik denk dat zij voor de rode lantaarn in de finale gaan.

 7. Serge Zio schreef:

  Dit lag inderdaad in de lijn van de verwachtingen. Zoals ik enkele weken al schreef: Jemini – The sequel. Ik vraag me af waarom de BBC eigenlijk nog meedoet. Het kost hen veel geld, meer dan BE en NL en ze bakken er telkens niks van. Sla dan een jaar over ofzo of zit de EBU telkens zo aan hun mouw te trekken voor financiën ?

 8. Hans schreef:

  En dan straks weer klagen dat Europa ze nooit punten geeft, dat het allemaal politiek is. Je zou toch zeggen, als Australië direct met iets fatsoenlijks kan komen, moet de UK dat ook kunnen.

  • riccardo schreef:

   geldt dat niet voor veel landen? populariteit en imago van het festival in eigen land zal een grote rol spelen bij het vinden van de juiste kandidaat.

   • Hans schreef:

    Klopt, maar dat is dan een vicieuze cirkel die doorbroken moet worden. Duitsland doet een poging dat te doen, Nederland in de laatste paar jaren ook. Dat moet in Engeland ook kunnen, maar dat zal alleen gebeuren als de wil er is om het festival serieus te nemen. En dat laatste betwijfel ik.

 9. peter31 schreef:

  Oei, dit is wel erg slecht. Niet het liedje maar wel het optreden. Eindelijk eens een keer weer een leuk nummer uit het Vk, krijg je zo’n optreden…. Hoe kan dat toch?

 10. Nordman schreef:

  Gaap, dit sprankelt gewoon niet en ik zie het ook niet gaan gebeuren. Het VK komt amateuristisch over.

 11. Roel schreef:

  O…video private…foetsie.. zeker snel nog de act verbouwen.

 12. Dick schreef:

  Ai dit is pijnlijk. Een nummer waar je op zich best mee voor de dag kan komen zo neer te zetten… Die britse comissie moet zich eens flink achter de oren gaan krabben na de “prestaties” van de laatste jaren want ik vrees dat dit ook niet veel op gaat leveren voor ze.

 13. jimske schreef:

  nummer was al slecht, de act maakt het nog slechter, weer een lage plaats voor de uk en terecht

 14. luuk schreef:

  snap niet waarom de BBC nog meedoet met deze bagger exit……..

 15. Ria NL schreef:

  Ik vind het liedje heel leuk, maar ik hoop wel dat het optreden er beter uit gaat zien als dat we nu konden, al is het maar een halve minuut. Maar even de 2e repetitie afwachten.