Namencircuit maakt al overuren

Dit vind je misschien ook leuk...

119 reacties

 1. Matje schreef:

  Zowaar is daar ineens Julia Zahra ! Typisch een dame waar de Tros/Avro voor zal kiezen . Niet te gewaagd en toch eigenwijs genoeg om op te vallen . Een klein lied met gitaar en die prachtige stem en guitige verschijning kan het hem doen . Aangezien ze inmiddels al banden heeft met deze omroep via haar deelname aan de beste zangers van Nederland zie ik de kans groot wat betreft eventuele vraag voor deelname. Zelf heeft ze haar naam nog maar kort geleden aangepast omdat ze intenationaal wil doorbreken . Van mij mag ze ,

 2. Esmee schreef:

  @Matje, is dat de voormalige Julia van der Toorn?

 3. Esmee schreef:

  Ja ik heb het al gezien.
  Nou, zelfs met voorrang op Iris Kroes zou ik zeggen.

 4. Robbert-Rotterdam schreef:

  Heeft Julia Zarah zich aangemeld of is het jullie idee dat ze een goede kandidaat is?
  Ik denk dat ze een goede vertegenwoordiger zou kunnen zijn. Haar muziek heeft iets eigens en ze heeft persoonlijkheid. Wat mij betreft een betere kandidaat dan de drie zusjes Ogn3e, die weliswaar prachtig kunnen zingen, maar tegelijkertijd ook iets onopvallends en middelmatigs à la Malta uitstralen.
  Mijn voorkeur gaat echter nog steeds uit naar Kovacs.

  • Matje schreef:

   Denk er hetzelfde over als jij maar denk ook dat de zusjes beter kunnen als wat ze tot nu toe laten zien . Zij hebben sowieso een sterkere productie nodig , alles is te fijntjes afgesneden , niet spannend genoeg . Of Sarah zich heeft aangemeld weet ik niet maar zal me niets verbazen mocht het zo zijn . Frisse jonge eigenzinnige meid . Van mij mag ze maar nog steeds is mijn grootste favoriet Kovacs.

 5. riccardo schreef:

  Ik wil eerst een nummer horen voordat ik definitief om ben voor iemand, wie dan ook. Het enige dat ik van Julia zo weet is haar verrassende versie van Britney s Oops I did it again. Niets is onmogelijk zolang de combinatie nummer en artiest klopt en internationaal als opvallend goed wordt ervaren.
  Bij een Kovacs maakt naast de muziek ook het visuele, op mij, meer indruk. Zij komt daarentegen in de media vaak nogal stroef over. Daar moet ze het volgens mij niet van hebben. Dat doet Julia weer beter.

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Daarentegen geniet Kovacs al Europese bekendheid, heeft haar album zijn weg gevonden in de Duitse top-10, en timmert ze flink aan de weg in verschillende Europese landen. Meer bewijs dat een artiest in Europa aanslaat is er niet.
   En natuurlijk, het lied is heeeel belangrijk.

   • Robbert-Rotterdam schreef:

    En hier de nieuwste clip van Kovacs, opgenomen in Berlijn. Aan de namen in de aftiteling zie je dat professionals uit verschillende Europese landen eraan gewerkt hebben. En onder de clip in YT diverse positieve commentaren uit heel Europa. Dat zegt ook wel wat. En middle of the road is het ook al (gelukkig) niet.
    https://www.youtube.com/watch?v=C-Gyl_Gf0Xo

   • riccardo schreef:

    Wat je zegt is waar maar ik weet niet zeker of dat dezelfde mensen/publiek zijn die bij een eventuele deelname van Kovacs aan ESF ook gaan stemmen. Neemt niet weg dat ik het nog steeds een bijzondere en kwalitatieve inzending zou vinden en ze er naar mijn mening toch ook, zoals TCL, een groter publiek of een goed verkocht album mee voor zich zouden kunnen winnen.
    Bovendien geef ik een Kovacs meer kans op een hoge eindnotering dan wat ik tot nu toe van het, dat wel, uiterst gemotiveerde Og3ne heb gehoord. Change will come met .. Alain Clarcke was misschien een goeie inzending geweest.

   • Esmee schreef:

    Ik vraag me bij sommige genres ook wel eens af: gaat daar op het esf nou op gestemd worden? Maar ieder genre blijkt op een gegeven moment z’n publiek wel te hebben. En soms komt er dan een winnaar uit de bus waar je het van tevoren niet van had verwacht.
    Zo is Kovacs not my cup of tea. De stem is niet mijn smaak. Toch zou het me niet verbazen als er op het esf een publiek voor blijkt te bestaan. Daarom zou ik er niet tegen zijn.

 6. Paysbart schreef:

  Ik zou ook heel blij zijn met Kovacs, maar ik denk dat zij juist nu net al iets te veel is doorgedrongen in het buitenland en dat ze daarom een deelname niet ziet zitten (of het voordeel er niet van in ziet)
  Misschien kan Ilse Delang haar inside information geven waarom een deelname wel zinvol kan zijn (zij was tenslottte ook jaren er niet voor te porren……)