Stockholm live: Repetities Cyprus en Oostenrijk

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. ALL W schreef:

    Ik vind zowel Cyprus als Oostenrijk tegenvallen in deze 2e repetitie. Terwijl ik de liedjes en de uitvoerende artiesten vanaf het begin dat de liedjes online gingen, leuk en goed vond. Cyprus mistte elke vuur die een rock ESC entry zou moeten hebben, vond de zang van Minus 1 ook tegenvallen. En bij Zoe mistte ik dat vrolijke en die Fizzling uitstraling en zang, ze zong goed, maar heel technisch in mijn gehoor!! Ik denk dat Cyprus niet doorgaat naar de Finale en Oostenrijk op het randje!!?? We gaan het zien

  2. Leendert Jan schreef:

    Het is niet l’oin d’ici maar loin d’ici!

    Los daarvan: ik vind het een erg leuk nummer en zou het jammer vinden als dit in de semi zou blijven steken. Met publiek erbij ziet het er vast een stuk vrolijker uit.