Stockholm live: Statische opvoering Albanese inzending

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Mag voor mij afgestraft worden.
  Echt jammer dat het nummer zo veranderd is van een intrigerend mooi nummer naar een doorsnee pop nummer..

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Ik ben ook geen fan meer van het nummer sinds de verandering van taal en vooral het arrangement. Alles wat het boven het maaiveld deed uitsteken is afgevlakt. Het hele nummer is nu nogal ‘algemeen’ geworden zonder een enkel hoogtepunt. Die opmerking over de ‘statische opvoering’ begrijp ik dan weer niet, behoeft uitleg. Wat hadden jullie dan eigenlijk liever gewild? Een acrobaat of een astronaut erbij? Of een headbangende Eneda? Is Eneda eigenlijk vooral statisch of de cameravoering? En zouden jullie je ook kunnen voorstellen dat de kijker, na alle technische trucjes, wel eens blij zou kunnen zijn met wat rustigers? Of niet?

 3. songfestivalweblog schreef:

  Zowel de opvoering als de cameravoering is statisch. De kijker zal naar verwachting eerder voor de ballades van Polen, Israël of Oekraïne stemmen. Albanië heeft wel het geluk van de startpositie en bevriende landen, dus helemaal kansloos voor de finale is het niet

 4. Hans schreef:

  Sorry maar ik vind het nummer van Albanie prachtig.

 5. dick schreef:

  Ik weet niks anders om het nummer te typeren: een zeurnummer. Albanië wordt al jaren overschat.

 6. Nordman schreef:

  Albanië zit tussen 2 landen die opvallen. Ik verwacht dan ook geen finaleplek. dit valt gewoon weg. Vorig jaar onterecht gekwalificeerd, al was ik enorm fan van het lied.

 7. Ria NL schreef:

  Jammer, er blijft bijna niets meer over van de eerste in het Albanees gezongen versie die ik veel mooier vind. Ik zou er niet om treuren als dit niet de finale haalt.

 8. Leendert Jan schreef:

  Hier is inderdaad niet veel bijzonders aan overgebleven. Ze zingt wel goed. Als Albanië vorig jaar de finale kon halen dan is dit ook niet kansloos.