Stockholm live: Frans maakt verwachtingen waar

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Kenny schreef:

  Gaat zeker niet winnen. In het midden van het scorebord eindigen is wel goed zo.

 2. KevinP schreef:

  Ik denk dat top 5 zeker wel mogelijk is en zelfs winst sluit ik niet uit. Het is een van de weinige nummers met hitpotentie wat mij betreft.

 3. he!n schreef:

  De winnaar dus. Lekker nummer

 4. gj schreef:

  No chance.

 5. Nordman schreef:

  Ik blijf dit ook een mogelijke winnaar vinden hoor. Het mag dan wel ‘gejat’ zijn, maar daardoor voor een groot publiek ook direct herkenbaar. Het springt er in al z’n eenvoud ook echt wel uit. Straks met het thuispubliek krijgt het ook net dat beetje extra. Ik hoop voor ons dat we niet in de eerste helft van de finale terecht komen en zo ver mogelijk uit de buurt van het gastland zelf blijven wat betreft startplek.

 6. RobbieR schreef:

  Zeker top 10) leuk liedje ook.

 7. JH schreef:

  Grote kanshebber wat mij betreft, zeker top 5 misschien zelfs goud!

 8. robbert-rotterdam schreef:

  Ik vind dit een pakkend en leuk liedje. Het is anders dan je van Zweden verwacht. Eens een keer niet dat volle en fabrieksmatige arrangement met die eeuwige zware percussie, maar een nogal klein liedje, quasi nonchalant gebracht.
  Iets anders is of ik dit kansrijk acht voor de overwinning. Ik denk niet dat dit gaat winnen. Voor een overwinning moet je de steun hebben van televoters én jury. Ik denk dat Frans bij de laatste tekort zal schieten. Neem bijvoorbeeld de Nederlandse jury. Ik zie bijvoorbeeld echt de dames Lena en Setske Huppelepup, de zangpedagoge, hier niet voor gaan. Daarvoor is de zang te matig.

 9. jim schreef:

  Het zou thans wel ergens logisch zijn als Zweden weer wint, vorig jaar wonnen ze met een gelikte show vol technische projecties, en nu zou het tegenovergestelde zijn in al zijn eenvoud een speciaal poplied zingen dat veel mensen aanspreken. Ik sluit een 2de overwinning niet uit, al zal het toch lastig zijn om rusland te verslaan dit jaar

 10. Mo schreef:

  Hoe kan een copycat winnen? Is puur plagiaat.