Werk aan de winkel voor Amir

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. ALL W schreef:

  Ik vind dit een leuk en vrolijk liedje, met een vriendelijke en sympatieke zanger. Ik hoop dat ze het voor elkaar krijgen?
  Zou zonde zijn als dit onderaan eindigde.

 2. dick schreef:

  Ondanks dat ik dit een heel leuke song vind was ik al bang voor de live presentatie. Als dit niet op orde komt dan vrees ik weer een tegenvallend resultaat…

 3. Kobe schreef:

  :(

 4. J1. schreef:

  Ik vreesde er ook al voor…

 5. Esc-go schreef:

  Frankrijk snapt het ergens niet, geen gevoel voor staging

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Dit had ik al vaker gezegd. Deze man had bij ieder optreden moeite gehad met zijn kopstem en terug naar zijn borststem en heeft elke keer als hij live zong over een band met zijn eigen stem heen gezongen. Dubbing.
  Misschien dat die backings de komende dagen nog wat kunnen betekenen? Maar ja, die moeten ook al de harmonieën maken.. Als er meerderen zijn en er zijn mannen bij, kunnen die misschien met hem dezelfde lijntjes meezingen. Een andere redding zie ik niet.
  Blij dat ik op hem geen geld heb ingezet, omdat ik dit al voorzag.

 7. ALL W schreef:

  robbert-rotterdam:
  Dit had ik al vaker gezegd. Deze man had bij ieder optreden moeite gehad met zijn kopstem en terug naar zijn borststem en heeft elke keer als hij live zong over een band met zijn eigen stem heen gezongen. Dubbing.
  Misschien dat die backings de komende dagen nog wat kunnen betekenen? Maar ja, die moeten ook al de harmonieën maken.. Als er meerderen zijn en er zijn mannen bij, kunnen die misschien met hem dezelfde lijntjes meezingen. Een andere redding zie ik niet.
  Blij dat ik op hem geen geld heb ingezet, omdat ik dit al voorzag.

  Stja, Mijn Beste, zo kan ik wel meer acts aanduiden, die de ondersteuning niet uit de hoofdvocalist(s) halen, maar meer uit de backings(op band of niet) of de 2e of 3e stem. Het valt mij op dat veel backing singers niet eens meer in beeld te zien zijn, terwijl de zang eigenlijk nog het ‘laatste’is wat echt live is( alhoewel, dmv echo’s en in uithalen er al veel mechanisch geholpen wordt)

 8. Anonimus schreef:

  Ai wat jammer! Dit was het land wat Rusland van de winst kon houden :(

  • HenkJan schreef:

   Rusland wordt sowieso van de winst afgehouden, als je ziet wat Rusland nu weer geflikt heeft; een vluchtelingenkamp gebombardeerd. Hier wordt Rusland op afgerekend.

 9. Esc-go schreef:

  Wie gaat winnen?

  Frankrijk: geen topzanger, zwakke staging
  Rusland: te kitscherig, te veel act
  Armenië/Oekraïne: kwaliteit maar misschien te afstandelijk
  Australië: koud, vlak
  Nederland: charmant, goede zanger, professionele staging, lekker nummer, gunfactor

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ik zou Tsjechië nog willen toevoegen, als de kijkers al die acts met hologrammen en andere visuals zat zijn en die Tsjechische als verademing ervaren. Moet ze wel in de tweede helft optreden en die Australische in de eerste helft aan het begin.
   Ik zelf denk toch Rusland. Niet omdat dit het beste is, die act vind ik persoonlijk echt te veel en ik wil meer terug naar songs ipv visuals, maar omdat ik denk dat hij behoorlijk wat keren 24 punten zal krijgen van landen en de anderen hier daarna niet meer overheen komen.

   • HenkJan schreef:

    Zou Rusland scoren na die bombardementen op een vluchtelingenkamp? Denk dat Rusland zwaar afgestraft gaat worden.

  • Lola - I join the Dami Army schreef:

   Ik hou van koud en vlak en uniek! En niet van gunfactor en boers!!

 10. Jadus schreef:

  Hij heeft gewoon zangles nodig. Het was meteen al duidelijk dat hij dit nummer niet live kan zingen, aan het eind zijn z’n stembanden moe en haalt hij de noten niet meer. Dat heeft met ademhaling te maken.

  Raar dat een Voice-finalist zo’n slechte techniek heeft.

  • Art schreef:

   Goede zangtechniek wordt meestal afgestraft in programma’s als de Voice, X-Factor of Idols.

 11. ALL W schreef:

  Esc-go:
  Wie gaat winnen?

  Frankrijk: geen topzanger, zwakke staging
  Rusland: te kitscherig, te veel act
  Armenië/Oekraïne: kwaliteit maar misschien te afstandelijk
  Australië: koud, vlak
  Nederland: charmant, goede zanger, professionele staging, lekker nummer, gunfactor

  Mijn opinie naar vandaag?? Ijsland, Oekranie(ben zwaar benieuwd naar de beelden van haar 2e rep online), Montenegro, Nld(ook bevooroordeeld, maar was echt goed wat ze deden vandaag), Bos/Herz naar de Finale, daarbij natruurlijk Armenie en Rusland + Malta, maar die zegen me niks!! Griekenland misschien ook wel??

 12. henk schreef:

  Jammer dat er nog geen beelden beschikbaar zijn. Amir was enkele weken terug live bij Carlo Boszhard op RTL 4 en klonk toen live ook niet optimaal. Maar hopelijk komt het nog goed met Amir.

 13. riccardo schreef:

  Veel thee met honing dan maar :-(
  Wie weet met goede beelden. Leukste nummer, live niet goed

 14. Toine schreef:

  Oooh mensen ik vrees zo voor winst voor Rusland….. en daarvoor is het nummer echt TE kitscherig en moet het vooral van de graphics hebben. Ik hoop dat ik ongelijk heb….. :-(

 15. Esmee schreef:

  Het nummer van Oekraïne zou wel eens de rem op de Russische overwinning kunnen worden….

 16. Nordman schreef:

  Ik zie en hoor nu maar een fragment, maar zo slecht vind ik het niet klinken. Is wat mij betreft nog steeds één van de mogelijke winnaars. HIj maakt trouwens bewegingen die nu niet helemaal te plaatsen zijn, maar ik verwacht dat ze nog een geheim wapen achter de hand hebben

 17. Hebbuzz schreef:

  Amir zingt consequent geen enkele ‘oe-oe-oe’ zelf. telkens bij de hoge noten, draait de camera weg en neemt de achtergrondzanger alles het over. Amir hield niet eens de microfoon voor zijn mond op momenten dat de camera’s een foutje maakten. Ze hebben nota bene vier achtergrondzangers. Enorme afknapper.

  • Insight schreef:

   Een jury dat zich jury durft te noemen moet dat horen en weten, dus ook afstraffen.. Vooral als men ook weet dat de backings in dat geval het echte werk doet en tekortkomingen van een artiest moet camoufleren.

 18. sflover schreef:

  de favorieten vallen tot dusver tegen…spanje, frankrijk, australië…..misschien toch top 10, top 5 voor “ons”, douwe??

 19. robbert-rotterdam schreef:

  HenkJan:
  Zou Rusland scoren na die bombardementen op een vluchtelingenkamp? Denk dat Rusland zwaar afgestraft gaat worden.

  Ik denk dat de kijkers geen rekening gaan houden met politieke wandaden.
  Dan zou dat vorig jaar ook tot uiting zijn gekomen bij de puntentelling toen Rusland de Krim had ingepikt.