Douze Points 2017 [13]: IJsland

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Kenny schreef:

  Ik luister toch soms naar IJsland dit jaar. Van mij mag het naar de finale.

 2. Sandert schreef:

  Ik vind dit een lekker nummer, maar moet nog zien hoe Svala het live brengt in Kiev. Finaleplaats niet vanzelfsprekend. De tijd dat IJsland ieder jaar doorging naar de finale is echt wel voorbij.

 3. Br@m schreef:

  Ik ben meestal een liefhebber van IJslandse bijdrages maar van deze dus absoluut niet. Ik vind ‘m verschrikkelijk kil en emotieloos; haar uitstraling vind ik dan ook 10x niks. Mag van mij in de halve finale blijven steken. Mijn nr. 38 van dit jaar.

 4. GerardMartin schreef:

  Wat een boutlied brrr!

 5. MarcvdHeijden schreef:

  Tijdens de eerste luisterbeurt nog aangenaam, maar iedere keer dat ik mijn lijstjes bijstel keldert IJsland verder naar beneden.
  Het mist iets of heeft iets teveel.. Ik kan bij dit nummer echt de zere plek niet aanwijzen..

  1. Azerbeidzjan, 2. België, 6. Finland, 16. Albanië, 19. Australië, 21. Portugal, 22. Zweden, 23. Griekenland, 25. Polen, 30. IJsland, 34. Moldavië, 35. Montenegro, 38. Georgië

 6. Dennis schreef:

  Ja ik vind deze bijdrage helemaal niets………… Het ligt niet verkeerd in het gehoor maar op de een op andere reden doet het me niets……….. Ik vind het een beetje een saaie melodielijn waardoor finale haast onmogelijk lijkt…… Hear them calling van vorig jaar was absoluut mijn favoriet en draai deze regelmatig maar met paper zal het zeker niet gebeuren.
  1. Azerbeidzjan 2. Griekenland 3. België 4. Finland 5.Zweden, 6. Polen 7. Montenegro 8. Australië 9 Albanië 10.Georgië 11. Moldavië 12. Portugal 13. IJsland

 7. Michael Adam schreef:

  Opzich vind ik Paper geen vervelend lied, maar het doet ook heel erg weinig voor me. Het enige dat blijft hangen van het lied is dan ook het woord Paaaaaaapeeeeeeerrr. Deze inzending zal live echt iets moeten gaan doen anders zie ik IJsland niet de finale halen.

 8. Ria NL schreef:

  Ik vind Paper ook geen vervelend lied om te horen maar ik moet zeggen dat IJsland zeker niet bij mijn favorieten zit dit jaar. Ik heb dan ook zeer mijn twijfels bij een finaleplaats.

 9. Luuk schreef:

  Het is zeker niet vervelend maar het doet me niks. Ze zingt ook iets te vaak ‘Paaaaappeeeeeeer’ wat irritant is. Ze zal het live goed moeten brengen om kans te maken op de finale, maar gezien haar uitstraling wordt dat ben niet. Mijn nummer 31

 10. DirkO schreef:

  Niet goed, niet slecht. Gewoon zo’n lied wat een beetje voortkabbelt.

 11. Nordman schreef:

  Goed nummer met heerlijke 80s invloeden. Svala weet me live ook te overtuigen. Ik ben erg benieuwd naar de act in Kiev. Gaat hopelijk de finale halen! 9/43

 12. MarkusRotterdam schreef:

  Weinig boeiend, doet me klein beetje denken aan het Noorse “Icebreaker”, dat kon ik ook al niet waarderen.
  En het helpt ook zeker niet als je de uitstraling van een vrieskist hebt. Next.

 13. RobbieR schreef:

  Ik ben het eens met Nordman, heerlijk liedje met jaren 80 invloeden.

  Ook een goede zangeres. Staat bij mij op nr 4)

 14. riccardo schreef:

  Dit soort jaren 80 invloeden vind ik dan weer net niet leuk. En al dat ge-paper is irritant. Beetje vreemd maar niet lekker. Ergens onderaan.

 15. Eddy schreef:

  De zangeres is een behoorlijk irritante papercut. Ze mag trouwen met de staart uit Montenegro. Ze zullen (hoop ik) toch geen kindjes maken.

 16. Jarno schreef:

  1 België 2 Portugal 3 Finland 4 Georgië 5 Moldavië 6 Albanië 7 Azerbeidzjan 8 Polen 9 Australië 10 Zweden 11 IJsland 12 Griekenland 13 Montenegro

 17. Hans schreef:

  BRRRRR I need some toiletpaper. Nee, zeer kil. IJsland bakt er helemaal niks van met deze keus.

 18. Leendert Jan schreef:

  Ik vind het elke keer als ik het hoor best een leuk nummer en ze zingt ook goed, maar toch vergeet ik het ook snel weer. Zij is ook een beetje eh… raar, niet heel leuk om naar te kijken. Ik verwacht hier niet zo veel van in Kiev.

 19. dick schreef:

  Dit is m.I. zo’n typisch niks zeggend nummer dat onverwachts toch de finale kan halen maat dan vervolgens onderaan gaat eindigen. Het nummer heeft verder ook weinig wat echt blijft hangen. Ook vind ik dat de zangeres nou niet echt met een warm gevoel binnen komt…. ik zeg: nee….