Douze Points 2017 [36]: Israël

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Edmol schreef:

  Leuk nummer om mee te eindigen, gaat moeiteloos mee naar de zaterdag denk ik.

 2. Nordman schreef:

  Ik snap dus niet waarom dit in sommige polls hoog genoteerd staat. Zal wel bij gebrek aan uptempo nummers zijn? Middelmatig danceliedje dat dankzij de startplek waarschijnlijk naar de finale gaat om daarna ergens onderaan te eindigen. 31/42

 3. Leendert Jan schreef:

  Als de Israëliërs het goed aanpakken zeilen ze hiermee de finale in, als afsluiter van de semi met één van de weinige echte uptempo nummers. Echt geweldig vind ik dit nummer niet. Het is te vlak en plat. Ik vond Imri op Eurovision in Concert ook niet echt sterk; matig zingend en ook niet heel veel uitstraling. Maar ja, smijt er een paar leuke dansers bij en dan is het hiermee wel makkelijk scoren. In de semi dan, in de finale gaat dit geen potten breken.

 4. Matje schreef:

  Flutpop ! Dit vind ik dus niets maar aangezien de hoge noteringen bij de bookies en int polls zijn er niet veel die daar ook zo ver denken.

 5. riccardo schreef:

  Heb ik helemaal niks mee. In de jaren 90 ofzo. Slecht. Voor veel toch leuk, blijkbaar.

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Middelmatige, ietwat achterhaalde dance. Wel leuk gebracht en op een goede startpositie. Dat sleept hem er door heen.

 7. Br@m schreef:

  Ik vind dit wel een heerlijk nummer en wordt er echt vrolijk van. Israël is de laatste jaren goed bezig. Dat mormel van vorig jaar was wel een supereng ding maar zingen kon die! Afijn, Imri gaat moeiteloos naar de finale en eindigt daar in de top 10. Mijn nr. 5 van dit jaar.
  Conclusie:
  Naar de finale: Estland, Roemenië, Israël, Nederland, Oostenrijk, Kroatië, Macedonië, Bulgarije, Ierland en San Marino
  Outsiders: Servië en Wit-Rusland.

 8. RobbieR schreef:

  Matig nummer,

 9. GerardMartin schreef:

  Ik vind Israël eigenlijk nooit veel soeps en dat is dit jaar niet anders.

 10. Leendert Jan schreef:

  Deze tweede halve finale vind ik wel zwakker als ik er zo naar luister. Het lijkt me dat Nederland redelijk zeker kan zijn van plaatsing voor de finale. Datzelfde geldt denk ik voor Bulgarije, Estland, Hongarije, Oostenrijk, Roemenië en Wit-Rusland. Kansloos lijken me nu al San Marino, Kroatië, Zwitserland en Litouwen.

 11. Hein schreef:

  Dit is toch een heerlijk nummer…simpel naar de finale…top 10 finale

 12. Hein schreef:

  En uh..Nederland haalt met gemak de finale. In deze halve finale paar goeie nummers en heeeeel veel flut. Ogene middenmoter maar zeker in de top10 in deze finale

 13. Sandert schreef:

  Ik sluit mij aan bij wat eerder al gezegd is: dit is een middelmatig, achterhaald danceliedje dat desondanks waarschijnlijk toch de finale zal halen. Er zullen vast kijkers zijn die de telefoon willen grijpen voor Israël, maar mij boeit deze inzending niet.

 14. Hennie schreef:

  Wederom met je eens.
  In de duitse songcheck plaats 16. Tot nu.

 15. Bandido - Georgia schreef:

  Echt sterk is dit niet, maar in een jaar met weinig uptempo liedjes zou dit er toch maar net genoeg bovenuit kunnen steken. Van de zangkunst van Imri moet Israël het dit jaar alleen niet hebben, en het is ook niet zo pakkend als “Golden Boy”. Maar de loting helpt, en het is wel een leuk einde van deze semi en zou ook in de finale niet misstaan.

 16. Esmee schreef:

  Met veel leuke dansers op de achtergrond vind ik dit wel leuk als afsluiter.

 17. MarkusRotterdam schreef:

  Helaas geen topnummer, ik had het hem gegund. Is een leuke sympathieke jongen om te zien.
  Staat bij mij wel in de top 10 van alle landen maar dat is eigenlijk meer door gebrek aan goede liedjes dit jaar. Misschien kunnen zijn collega dansers van 2015 nog ff meedoen…

 18. Paysbart schreef:

  Saai grijs lied, middelmatige zanger. In 2013 & 2014 verdiende Israël de finale maar lukte het niet. In deze semi zijn toch wel 10 betere inzendingen…….

 19. Luuk schreef:

  Lekker nummertje. Als ze dit live goed stagen dan haalt dit wel de finale. 15/43

 20. JvE schreef:

  Het komt misschien erg chauvinistisch over,maar ik vind Og3ne/NL het beste in deze 2e halve finale!!! Het kost me moeite om 10 nummers te kiezen die in mijn ogen finalewaardig zijn,van mij mogen door:
  Nederland,Oostenrijk,Denemarken,Hongarije,Bulgarije,Estland,Wit-Rusland,Ierland,Zwitserland en Roemenie

 21. dick schreef:

  Zeer middelmatig nummer. Mss omdat het een van de weinige up tempo bijdrages is zal het de finale halen.

 22. Kenny schreef:

  Het gedeelte waar je een bepaald instrument erdoor heen hoort vind ik nog best wel leuk. Maar het liedje is over het algemeen wel matig. Persoonlijk zie ik Israel wel naar de finale gaan, maar dat is alleen maar, omdat er gewoon echt een paar landen zijn met een slecht nummer. Ik hoor Israel liever dan Bulgarije en Servië. Maar in de finale gaat Israel niet zo hoog eindigen.

 23. Ria NL schreef:

  Ik vind het lied niet veel bijzonders maar de zanger heeft een mooie stem en had in mijn ogen een veel beter nummer verdiend. Ik vrees wel dat het moeiteloos door zal gaan naar de finale al ga ik niet op hem stemmen,

 24. Dennis schreef:

  Een aardige bijdrage van Israël en dit gaat wel door naar de finale. Er zijn maar weinig uptempo nummers en dat is nu erg in zijn voordeel.
  1. Estland 2.Ierland 3 Malta 4. Macedonië 5. Nederland 6.Oostenrijk 7.Roemenië 8 Israël 9 Bulgarije 10.Belarus .11. San Marino 12. Zwitserland 13. Denemarken 14.Noowergen 15. Servië 16. Hongarije 17. Kroatië 18.Litouwen

  Door naar de finale gaan Servië, Estland,Noorwegen, Bulgarije, Wit Rusland,Zwitserland, Nederland, Israël en Roemenië

  (Quote)

 25. Bn schreef:

  Beter nummer dan dat van Nederland. Nederland gaat dit jaar echt niet de finale halen.
  Het nummer blijft totaal niet hangen, hoeveel keer ik het al heb beluisterd. Echt ‘n misser.
  Imri is ‘n goede zanger met een heerlijk Up tempo nummer. Israël gooit meestal hoge ogen,
  en ik zie Imri Ziv de finale zeker halen

 26. Michael Adam schreef:

  Gewoon een lekker liedje. Niet mega bijzonder maar verveelt niet en luistert lekker weg. Geen winnaar, wel finale!!

  De landen die hopelijk doorgaan zijn:
  Bulgarije, Nederland, Estland, Noorwegen, Roemenië, Israël, Belarus, Oostenrijk, Hongarije en Macedonië.

 27. DirkO schreef:

  Onopvallend party-liedje.
  Gaat denk ik net de finale halen.