Kiev live: Fins duo voldoet aan verwachtingen

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Willem schreef:

  Kippenvel opwekkend nummer. Ik mag hopen dat jury’s hier massaal voor gaan. Waar ik echter bang voor ben, is dat jury’s hier wisselend op gaan reageren omdat de donkere uitstraling van Norma John wat naar het gothic nijgt en dus misschien niet altijd begrepen gaat worden. Voor mij een zekere top 5 in ieder geval!

 2. tippy2 schreef:

  Mijn nummer 1 dit jaar! Go Finland!!

 3. Kenny schreef:

  Prachtig nummer!

  mijn top 3:
  1/2. Belarus / Estonia
  3. Finland

 4. Ria NL schreef:

  1 van mijn grote favorieten dit jaar !! Prachtig, Dit Moet naar de finale !!!!

 5. Og@yne schreef:

  Prachtig lied. Moet de finale halen. gun ze een top 10 notering.

 6. Nordman schreef:

  Net als Zweden doen ze wat ze moeten doen. Op naar de finale!

 7. ALL Wei schreef:

  Finland ‘got their act together’, in vergelijk met vorig jaar. Het lied is mooi, maar ik denk nog steeds dat de melodie te sloom is en te zwaar. Ze levert het live voldoende af, de staging zo te zien in die 40 sec vd 1e rep was ook overtuigend, dus dit zal de finale halen, maar ik denk dat het daar strandt op een 10e tot 15e plaats.

 8. Kobe schreef:

  Mijn nummer 1 dit jaar! Prachtig..

  • Gilles schreef:

   Idem hier. ‘k Zal er als een gek voor televoten in semi 1!

   • Kenny schreef:

    Dat gaat toch niet? :(
    Of kom je uit België?
    Dan zou ik het op prijs stellen als je inderdaad voor Finland stemt. ;D

 9. Bjorn schreef:

  Ik heb hier niet veel mee. Finale ja en misschien een top 10 plaats.

 10. Bandido - Georgia schreef:

  Niet mijn ding, te somber en donker. Maar ze doen het goed, en finale zou wel verdiend zijn.