Eerste tien finalisten gekozen; België door

Dit vind je misschien ook leuk...

179 reacties

 1. Loes schreef:

  Eurovisionireland.net
  JAMES: These girls have utterly amazing vocals and for me would deserve a place in the grand final purely because of that. I think this may be a dark horse for qualifying, and I’d be really happy if it did. Juries will love this!

  BOGDAN: I absolutely love the song – and the girls – but the staging is awful. I think they could have done so much more with it. It’ll do really well with the juries, which might be enough to get it into the final.

  ESCKAZ:
  The Netherlands: OG3NE are also holding bit a back this afternoon, but all harmonies were flawless as always.

 2. Loes schreef:

  Beelden van de eerste dress rehearsal.

  https://www.youtube.com/watch?v=voB6ewqrBDE

 3. Loes schreef:

  Oikotimes.com
  THE NETHERLANDS: We see three sisters on stage Lisa, Amy, and Shelley Vol, who named their group OG3NE and have represented Holland in Eurovision Junior in 2007. Here in Kyiv more mature and experienced sing about the light and shadow moments in life and how to get through difficulties. A very positive girly song from three really smart faces. Her voices are great and the staging is pretty simple. Reminds us a bit of the “Glee” performances. Not a clear pass for the Grand Final.

 4. Esc-go schreef:

  Recensie van repetitie og3ne vanmiddag:

  BOGDAN: I absolutely love the song – and the girls – but the staging is awful. I think they could have done so much more with it. It’ll do really well with the juries, which might be enough to get it into the final.

 5. Anoniem schreef:

  Grappig dat de mensen hierboven precies de sites/commentaren eruit pikken die vanaf het begin van de repetities al negatief over Nederland waren. Zijn jullie Belgisch??

  • Max Mark schreef:

   ach ja. en deze zijn nog niet eens écht negatief.

   • Max Mark schreef:

    ik bedoel eigenlijk: zo negatief vind ik ze niet eens. En dan dan van mensen die altijd kritisch zijn geweest. Komt allemaal goed.

  • Loes schreef:

   Jeetje, wat een onzin. Nee ik ben Nederlands, en het was helemaal niet mijn intentie om negatieve berichten te plaatsen. Dit zijn de grootste songfestival blogs die ik ken, en ik wilde gewoon even de commentaren met jullie delen. Maar pff, wat een zeikerds heb je hier zeg, en jij bent er 1 van. Ik bedoelde hier namelijk helemaal niks mee. En daarnaast, ik vind de commentaren helemaal niet negatief. Valt heel erg mee.

   • Hans schreef:

    Oikotimes is nog nooit positief geweest over Nederlandse inzendingen. Er komt trouwens ook bijna nooit een punt uit Griekenland.

 6. Richard schreef:

  ,

 7. Kees schreef:

  Nou anoniem, kijk de video van de repetatie van vandaag maar terug. Het was niet perfect. Een grote fout in het begin, Shelley begon te vroeg met inzetten van cry. Dit mag vanavond met de jury uitvoering echt niet gebeuren. En ook qua zang vond ik het niet top. Maar goed, dat is te verklaren omdat ze in houden. Vanavond is zoveel belangrijker. Dus stem een beetje sparen.

 8. Ed schreef:

  Net de eerste dress rehearsal gezien en ik schrok iets of wat, want Og3ne ging zowaar vals, een klein beetje maar maar het was niet goed …… het hele eerste couplet en refrein klonk als een cassettebandje dat aanspoorde, ik zeg maar het Joan Franka syndroom, voor de rest was het ingehouden gezongen, zelfs wat vlak en de uithaal van Shelley kostte haar dit keer behoorlijk wat moeite.Zouden de zenuwen voorzichtig op gaan spelen nu ?!
  Verder was het goed maar waar ik me steeds meer aan stoor is het gewapper en het strekken van Amy’s armen en het wijzen.
  Het mag muggensifterig zijn, maar het word een bepaald maniertje dat niet hoeft Lisa en Shelley doen dat veel minder en gebruiken iets meer variatie, houd het klein als het moet en pak uit waar het moet …….

  Toi toi toi voor vannavond ben zeer benieuwd !

  • Max Mark schreef:

   ach joh, ze houden zich in. vanavond is belangrijk. op de momenten dat het moet (rehearsals, live optreden op tv) lukt het altijd. Ik zou me niet druk maken.

  • Matje schreef:

   Ik weet niet welke jij hebt gezien maar de videootjes op wiwblog en esckaz geven niets bijzonders aan . Prima gezongen met uitzonderig van te vroeg inzetten van Shelly dat door een tik van Amy meteen wordt opgelost.
   Beter is om zoveel mogelijk tinfo ot morgen avond te vermijden want dan krijg je het Blache-effect , Alles word vergroot! Dat de meisjes inmiddels een paar plaatsen kelderen bij odds is normaal , de eerste semi gasten scoren even maar als je goed kijkt is NL een van de weinige van semi 2 die het nog steeds goed volhouden. Ik heb alle vertrouwen in een mooi setje stemmen van O’g3ene vanvond en morgen.

 9. geert schreef:

  Je kan België goed of slecht vinden, waar je niet omheen kan is dat na de uitzending online het meest naar het lied van België werd gezocht. Ook op youtube waar de filmpjes van de eerste halve finale sedert gisteren gemiddeld 50.000 views halen loopt ook hier België ver vooruit met bijna 200.000 views.
  Een duidelijke indicatie dat het publiek er meer van lust.

  • Ma Lága schreef:

   Eenieder wou wellicht nog eens zien hoe beroerd ze zong??

   • Matje schreef:

    Daar kan je gewoon niet om heen , gesprek van de dag bij bijna alle buitenlanders behalve een aantal Belgen die het nog steeds mooi vinden. Het lied is zo sterk dat het blijkbaar niet uitmaakt of het wel goed gezongen word, We zullen zaterdag zien waar het schip strand voor haar en hopelijk ook voor de zussen Vol.

 10. Janneke schreef:

  Zijn er al beelden van hoe wij straks Og3ne op tv gaan zien?
  ben zo benieuwd!

 11. riccardo schreef:

  Ik krijg dit topic alleen mobiel. Hoe kan dat?

 12. Richard schreef:

  Als dit vals is dan was gisteren op Portugal na alles toch een carcrash. Ok een van de drie zet te vroeg in. Maar dat is het enige.

  https://www.youtube.com/watch?v=chjEfDtrjls

  Kijk over het lied kun je van mening verschillen. Het klinkt voor sommigen misschien jaren 90. Maar die hoor je niet over de jaren 50 sound van Portugal of de jaren 80 van Estland. Ik vind dat Og3ne het festival goed en serieus hebben opgepakt. Professioneel en positief. Veel succes vanavond|!

 13. Ria NL schreef:

  Ik wens O ‘G3NE veel succes vanavond en ik hoop dat ze een finaleplaats gaan behalen !! Ze verdienen het zeker !!

  Ik hoop dat de volgende landen naar de finale gaan:
  Nederland- Oostenrijk -Malta – Roemenië – Ierland – Bulgarije – Estland – Hongarije – Denemarken – Wit Rusland

  • ALL Wei schreef:

   Goedenavond Ria!! Mooi lijstje!

   Mijn persoonlijk fav lijst ( ik heb nog een andere gemaakt maar die heeft meer invloed vd poll’s en media, dus dat is waarvan ik zeker denk, zonder persoonlijke voorkeur, welke doorgaan.

   Lijstje 1:- Nederland, -Oostenrijk, -Malta, -Roemenie, -Hongarije, -San Marino, -Noorwegen, -Wit-Rusland, -Estland, – Israel.

   lijstje 2, waarvan ik denk dat ze naar de finale gaan:
   -Nederland, -Oostenrijk, -Denemarken, -Roemenie, -Hongarije, -Bulgarije, -Noorwegen, -Wit-Rusland, -Estland, – Israel.

   Veel plezier vanavond!!

 14. B.NL schreef:

  ligt web site eruit…?