Kiev live: Franse Alma valt weg in decor

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Geurtje schreef:

  Ik vermoed dat ze op tv best te zien zal zijn. Houden jullie er een beetje rekening mee dat het een TV-show wordt?

 2. RobbieR schreef:

  Verleden jaar verdween Francesca (Italië) ook bijna in het decor, dus het kan wel op tv.

 3. Leendert Jan schreef:

  Waarom staan die backings nou weer niet op het podium?? Tjongejonge ik begrijp er echt niets van.

 4. Nordman schreef:

  Achtergrondje maakt me nu al duizelig. Vind het ook niet echt mooi. Benieuwd of het er op beeld beter uit ziet. Jammer dat ze de dansers niet heeft meegenomen.

 5. Br@m schreef:

  Dit ziet er niet verkeerd uit; vind het eigenlijk wel sfeervol. Zang is ook in orde. Middenmoot in de finale moet kunnen.

  • Br@m schreef:

   Oeps, dit had bij Lucie Jones moeten staan. Alma valt me wat tegen want vocaal is dat niet een hoogvlieger zeker niet bij de hoge tonen. Wel een leuke meid maar daar worden geen punten voor gegeven.

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Erg irritant dat we weer de zoveelste lonely wolf op het podium zien. Begrijp echt niets van deze keuze om achtergrondzangers weg te moffelen achter de coulissen. Dit draagt bij aan een doodse act.

  • Leendert Jan schreef:

   Precies! Je moet het als artiest maar kunnen opbrengen om in je eentje het podium te vullen. Frankrijk zou eigenlijk beter moeten weten: vorig jaar vond ik het bij Amir ook al niet werken.

 7. ~ René ~ schreef:

  Volgens mij worden heden ten dage achtergrondkoortjes vaak als suf gezien, niet tijdens live-optredens, wel in videoclips. Veel inzendingen proberen van hun optreden een soort van clip te maken, vandaar dat de backings verstoten worden. Het gaat om de zanger of het clubje met hun artistieke verpakking (presentatie), hoe men het bij elkaar houdt (plakband en de ingrediënten) willen ze verborgen houden maar zonder dit stort het compleet in elkaar.

 8. Ria NL schreef:

  Wat er te zien en te horen is van deze repetitie vind ik niet slecht, een beetje drukke achtergrond maar dat vind ik wel leuk overkomen. Ik ben benieuwd naar de 2e repetitie.

 9. Hein schreef:

  Er komen wel close ips. Wordt een topper. Heerlijk nummer

 10. Henk schreef:

  Net als het vorige jaar een sterke inzending van Frankrijk. De achtergrondkoortjes zijn steeds meer verleden tijd en wordt vervangen door visuele shots om de illusie van een clip te geven. Hoe dat er werkelijk uitziet zien we in de finale. Maar een sterk lied, blijft hangen.

  • robbert-rotterdam schreef:

   En ik zweer je, omdat de meerderheid van de delegaties blind deze trend volgt van weggemoffelde koortjes-allemaal hetzelfde
   concept- gaat ‘iets anders’ er met de poet vandoor, nl diegene die het meeste recht doet aan een ‘ in concert’-gevoel: Italië.

 11. GerardMartin schreef:

  Toen ik dit lied voorhet eerst hoorde vond ik het wel aardig maar naarmate de tijd vorderde ging het me steeds meer irriteren vooral die paar onnozele engelstalige zinnen die niets maar dan ook helemaal niets toevoegen. Als ze al niet automatisch in de finale stond hoefde ze er van mij niet in.