Kiev live: Naar de disco met Valentina en Jimmie

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Robert schreef:

  Het kleine San Marino gun ik altijd wel een finale succesje.
  Maar ik ben bang dat dat dit jaar toch weer niet gaat lukken

 2. Martin schreef:

  Ik gun het San Marino ook en in deze halve moet t misschien wel lukken. Vind dit nummer ook leuker dan Maybe waarmee ze in 2014 wel de finale haalde. Succes team San Marino. Andare per la finale San Marino ??????

 3. gj schreef:

  Handjes klappen gaat het niet doen voor deze bijdrage. Ook niet meer terugkomen naar het Songfestival voordat je daadwerkelijk iets neer kan zetten.

 4. dick schreef:

  Ouderwets achterhaald. Vocaal matig. Het 2e gedeelte van semi 2 is duidelijk het matigst

 5. Placide schreef:

  Vreselijk en kunnen ze niet eens wat anders sturen dan die Valentina. Geef anderen een kans of hebben ze in San Marino alleen maar Valentina Monetta??

 6. Ria NL schreef:

  Ik vind het wel leuk overkomen. Maar of dat genoeg is voor een finaleplaats valt te betwijfelen. We gaan het zien.

 7. GerardMartin schreef:

  Van mij mag San Marino ook afhaken, nog nooit iets behoorlijks gezien/gehoord.

 8. Nordman schreef:

  Mooi passend decor. Stiekem zou ik het wel leuk vinden als Valentina door gaat, maar het nummer is denk ik te zwak om echt de telefoon voor op te pakken.

 9. ALL Wei schreef:

  Ik kijk en luister met meer plezier naar Valentina en Jimmy, dan bv Denemarken of Macedonia(zo zijn er nog wel een paar die ik niet allemaal gaan opnoemen).
  Hoeveel inwoners heeft San Marino? 33,562 (net opgezocht op Wiki)., dat is ongeveer de helft van een gemeente hier in NLD als Veenendaal!!
  Dus we mogen blij zijn dat ze daar ueberhaupt een redelijke zanger kunnen vinden die bereid is om mee te doen?? Mini-staatjes als Andorra of Monaco hebben ooit meegedaan, maar zijn afgehaakt. Zelfs Luxembourg is van het eurovisietoneel verdwenen.
  Ik vind gezien de omvang van hun landje dat ze al jaren uitermate hun best doen. En of het nu de 80ste inzending van Siegel is, of de 40ste keer dat Valentina meedoet……………..?? Zweden bv heeft toch ook elk jaar het zelfde plastic gestroomlijnde product??
  Van mij mag The Spirit of the Night door naar de Finale. Ik beleef er meer plezier daarmee dan andere inzendingen!!
  En dated// ??ach. dat is Estonia ook en nog veel meer inzendingen. Is alles ondertussen al niet eens gedaan?? Laten we het Vintage of retro noemen! Veel Succes San Marino!!

 10. MarkusRotterdam schreef:

  Ook ik gun het Valentina wel; misschien komt dat doordat ze ooit het meest ondergewaardeerde nummer ooit zong: La Crisalade. Dat had voor mij echt zo de top 5 in mogen stampen, maar ja, smaken verschillen blijkbaar.
  Dit nummer vind ik ook niet onaardig, maar daarmee is het ook wel gezegd.
  Gelukkig een zeer zwak ESF, dus wellicht zit er nog een kansje voor haar in.
  Anders boeken ze haar maar alvast voor volgend jaar, ha ha ha!!!

 11. riccardo schreef:

  Ik gun het iedereen. Met een zwak nummer kom je er, meestal, niet. Dat is dit wel. Geen finale.