Kiev live: OG3NE tevreden over repetitie

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. RobbieR schreef:

  9.00 uur?
  Dat is vroeg.

  Maar boven mijn verwachting goed gedaan, gaat op tv er goed uitzien.
  Live klinkt het liedje beter dan op plaat.

 2. leo schreef:

  hier is het veel beter op te bekijken dan op jullie link:
  https://www.youtube.com/watch?v=vu3whg51kZE

 3. leo schreef:

  en hier nog een leuk interview
  https://www.youtube.com/watch?v=OER3DKi0ZrQ

 4. Will Geerts schreef:

  Ze staan vol vertrouwen op het podium en zingen fantastisch. Finale kan niet missen. Nogmaals bewijs dat je op een Songfestival verder geraakt met een goede presentatie en zwak nummer (NL) dan omgekeerd (BE). De styling is zeker OK, zeker naar Nederlandse normen, waarschijnlijk door een buitenlander gedaan.

  • Lola schreef:

   Zeker door een buitenlander gedaan :) . Hollandse stylisten hebben geen smaak en zijn vaak cheap.

 5. leo schreef:

  De pers heeft ze vandaag op de 3e plaats gezet van de 9

 6. Sannie schreef:

  Volledige lijst:

  1. Austria 79
  2. Romania 72
  3. Netherlands 54
  4. Hungary 39
  5. Denmark 29
  6. Macedonia 18
  7. Ireland 14
  8. Malta 10
  9. Serbia 0

  • Max Mark schreef:

   Zo echt? Oostenrijk bovenaan? Dat is dan, net als NL, ook een land dat verrast.

   • Matje schreef:

    dit is volgens mij niet de echte pers stemming maar die van esctoday..com

 7. S@ga schreef:

  Hebben we al gewonnen?

 8. Peter schreef:

  Press Poll – Nederland op de 2e plaats.

 9. Michael Adam schreef:

  Die jongens van wiwi zeggen in hun laatste filmpje zelfs dat ze Nederland als kanshebber zien om de halve finale te winnen. Voor wat het waard is wat zij denken, maar toch leuk!

 10. Nordman schreef:

  Die perspoll is niet de officiele idd, is van esctoday waarbij ze 3 landen punten mogen geven. Toch wel fijn dat NL vaak genoemd wordt!

 11. Ronald schreef:

  Wiwibloggs review van 2e rehearsal dag tipt de act van Og3ne zelfs als mogelijke winnaar van 2e halve finale!

  https://m.youtube.com/watch?v=cNjV53NItxk

 12. Ädem in?! Adem uit!!” Kkortom, laten we nog een beetje pragmatisch, oer-Hollands, calvinistisch de repetities beoordelen. Hartstikke mooi dat de Nederlandse repetitie over het algemeen goed genoten werd. Zoals bij de heren van ESCyouNITED: https://www.youtube.com/watch?v=ztg5BJy9IZQ

 13. RobRotterdam schreef:

  Op You tube verschijnen er opeens allemaal volledige 3 minuten repetitie beelden van andere landen, dus zijn die er ook van OG3NE????????

 14. Michael schreef:

  Hun rehearsal is nummer 1 trending op YouTube

 15. Rrr schreef:

  Oei oei vanavond songfestival op de Nederlandse tv. Dan gaan ze weer België belachelijk maken. Gisteren ook al bij schowbisnieuwd. Heeft Carlo Bosaarts ons de put ingeboord. Jammer België heeft een super goed nr. Alleen is Blanche onzeker en heeft ze pech dat de act niet goed is. Eigenlijk is er geen act jammer.

  • Sannie schreef:

   Ik zou me er niet al te druk om maken, Carlo Bosaap heeft totaal geen verstand van het Songfestival, Boeien wat hij ervan vindt! Eerst maar eens morgen de 2e repetitie van Blanche afwachten, ik heb goede hoop dat het er stukken beter uit zal zien. En hoe dan ook “City Lights” blijft toch een van de beste nummers dit jaar. (Vind ik)

   • Og@yne schreef:

    Vind ik ook Sannie. die smakeloze Carlo Bosaars kan de boom in met zijn slap gezever.

 16. Ed schreef:

  PFFFF Rrrrrrr, Carlo Bosaap heeft Belgie helemaal niet de grond ingeboord, er werd gevraagd hoe de lage landen het deden, en hij vertelde dat je er geen pijl op kon trekken dat Og3ne middenmoter was getipt en nu bijna als een van de favorieten word gezien, en dat bij Blanche het omgekeerde aan het gebeuren is.

  Hij illusteerde slechts dat je pas echt de kansen kan gaan ionschatten als je de act op het podium hebt gezien, en helaas zijn alle fora unaniem in hun oordeel over Blanche het trekt op niets tot op heden.

  Ik denk dat het straks ook met Italie gaat gebeuren alles zal onder een vergrootglas geanaliseerd worden, tja de die hard fans zijn soms heel irritant daar in Kiev en hier op het forum ;)

  Uitzonderingen daargelaten ….. DUH ;)

 17. Peter schreef:

  Ik negeer die Carlo al jaren. Betweter van het meest irritante soort. Denkt over alles de wijsheid in pacht te hebben. Kijk al jaren geen programma meer van hem. Moest altijd zo nodig in beeld bij alles wat er voorbij kwam. De man heeft er totaal geen verstand van

  • Mm schreef:

   Klopt. Heeft ook echt nog zo’n ouderwetse kijken of het esf. Wat hij denkt dat scoort, dat moet je vooral niet doen.

 18. Karen schreef:

  Ik begrijp dat we allemaal heel chauvinistisch zijn, maar probeer ook objectief te zijn. We gaan de finale niet halen. De 2de halve finale is veel sterker dan de eerste, daar hebben we al geen geluk mee. En ja, we kregen wat positieve reactie na de eerste repetitie, maar dat was meer omdat niemand er ook maar iets van verwachte. Maar een kleine verbetering betekent nog lang niet de finale halen:

  eurovisionireland.net:
  RICHARD: O’G3NE have come to Kyiv with a simple stage performance. Vocally the girls are very competent, however the imagery from the video of the forest is not portrayed on stage – instead we get lyrics from their song. Slightly disappointed admittedly and may struggle after the Glitter Cannons of Romania.

  BOGDAN: The girls are vocally amazing and they didn’t do that much on the scene, but I see this song getting points from the jury especially.

  JOHN: Here’s a song for those fans of key changes. Our three young ladies have good voices but I can’t help but think ‘Hold on’ by Wilson Phillips when I see this. I like the Wilson Phillips but I’m not really sure whether I like this as much. And as I’m not sure I like this as much, I can’t really see it doing anything. The contrast to the song before is striking, so this could get jury votes. Outside of juries, I can’t see where the votes will come from. Having said all that, it did get a very big round of applause from the press centre, which might be a good sign for the song.

  JAMES: Now this has me stumped. Vocally, the Netherlands is probably the strongest set of performers we’ve seen today, but that staging is so uninteresting… at first I couldn’t tell if that was just after the glorious techni-colour spectacle that was Romania, but after a few run-throughs, it does seem to be quite dark and low-key. That’s not a bad thing per say, but I suspect this may struggle to stand out on anything else other than their voices, which is a real shame.

  ANDREW: Now I have just fallen in love with these girls, which is difficult for me, they have fantastic vocals harmonies and they sure show this here in Kyiv. It is a very solid jury friendly kinda song and is a huge contrast after the cannon fodder from Romania. If this goes they way I think it will now go this will not help the Netherlands but I am hoping the Juries will strongly help to save this from an early bath next week.

  Lijkt me duidelijk. Iedereen vind het saai, en we komen na een hele lichtshow, spektakel van Roemenie. Wederom geen voordeel.

 19. Karen schreef:

  Ik begrijp dat we allemaal heel chauvinistisch zijn, maar probeer ook objectief te zijn. We gaan de finale niet halen. De 2de halve finale is veel sterker dan de eerste, daar hebben we al geen geluk mee. En ja, we kregen wat positieve reactie na de eerste repetitie, maar dat was meer omdat niemand er ook maar iets van verwachte. Maar een kleine verbetering betekent nog lang niet de finale halen:

  eurovisionireland.net:
  RICHARD: O’G3NE have come to Kyiv with a simple stage performance. Vocally the girls are very competent, however the imagery from the video of the forest is not portrayed on stage – instead we get lyrics from their song. Slightly disappointed admittedly and may struggle after the Glitter Cannons of Romania.

  BOGDAN: The girls are vocally amazing and they didn’t do that much on the scene, but I see this song getting points from the jury especially.

  JOHN: Here’s a song for those fans of key changes. Our three young ladies have good voices but I can’t help but think ‘Hold on’ by Wilson Phillips when I see this. I like the Wilson Phillips but I’m not really sure whether I like this as much. And as I’m not sure I like this as much, I can’t really see it doing anything. The contrast to the song before is striking, so this could get jury votes. Outside of juries, I can’t see where the votes will come from. Having said all that, it did get a very big round of applause from the press centre, which might be a good sign for the song.

  JAMES: Now this has me stumped. Vocally, the Netherlands is probably the strongest set of performers we’ve seen today, but that staging is so uninteresting… at first I couldn’t tell if that was just after the glorious techni-colour spectacle that was Romania, but after a few run-throughs, it does seem to be quite dark and low-key. That’s not a bad thing per say, but I suspect this may struggle to stand out on anything else other than their voices, which is a real shame.

  ANDREW: Now I have just fallen in love with these girls, which is difficult for me, they have fantastic vocals harmonies and they sure show this here in Kyiv. It is a very solid jury friendly kinda song and is a huge contrast after the cannon fodder from Romania. If this goes they way I think it will now go this will not help the Netherlands but I am hoping the Juries will strongly help to save this from an early bath next week.

  Lijkt me duidelijk. Iedereen vind het saai, en we komen na een hele lichtshow, spektakel van Roemenie. Wederom geen voordeel. Laten we gewoon van het slechtste uitgaan, kan het alleen maar meevallen.

  • Matje schreef:

   Karen ( nieuw hier of gewoon weer dezelfde met 1000 namen)? Je hebt wat moeite moeten doen om deze bloggers te vinden ? Het merendeel , heeeeeeeel veel , bijna alle buitenlandse sites , zelfs ook de van België , zijn erg te spreken over de lansen van Nederland en hun uitstekende vertolking van het lied. Probleem voorheen met de Nederlandse inzending was de videoclip die niet begrepen werd met daarbij de vrij kille studioversie. Nu komt het tot leven en de boodschap achter het lied is duidelijk . Kortom , NL doet zijn werk prima en word nu tot een van de kanshebbers gezien , bookmakers reageren ook prima . Denk zelf als morgen de eerste tv beelden naar buiten komen we stevig de top 10 inzeilen aldaar.

 20. Crouprou schreef:

  S@ga:
  Hebben we al gewonnen?

  Wat scheelt het??