Wint Portugal eindelijk het songfestival?

Dit vind je misschien ook leuk...

112 reacties

 1. Nordman schreef:

  De moeder van Lisa Amy en Shelley is in Kiev! Wat een mooie verrassing voor de meiden zeg :)

 2. Sandert schreef:

  Ik gok op deze uitslag:

  1. Bulgarije
  2. Portugal
  3. België
  4. Zweden
  5. Italië

  Zelf zou ik heel graag Portugal zien winnen na 53 jaar!

 3. Michael schreef:

  Als die Belg met met modder blijft gooien ga ik het ook doen, wij hebben 4 keer gewonnen en jullie 1 keer. Nuf Said

  • Michael schreef:

   Ik neem mijn woorden terug, ga me ook niet verlagen… Nederland en België succes morgen! We gaan er samen een feestje van maken!

  • Wim1970 schreef:

   En het leuke is dat België in 2003 van de overwinning is afgehouden door Nederland omdat NL maar 8 over had. Hadden wij 12 punten gegeven, had België gewonnen :-P

 4. Ria NL schreef:

  Ik hoop op een overwinning voor Italië of Portugal of Nederland. België vind ik nu tijdens deze generale repetitie veel beter dan tijdens de 1e semifinale. Ik hoop dat zij het vanavond net zo goed gaat doen, ik gun haar een mooie klassering want het liedje vind ik mooi en heel apart. Verder vind ik Roemenië nog steeds geweldig. Bulgarije vind ik ook heel mooi maar kan hem niet als winnaar zien. Ik wil alle deelnemers veel succes toewensen, doe je best en geniet er van !! Dat de beste maar mag winnen.

 5. RobRotterdam schreef:

  WAUW: de moeder van OG3NE is als verrassing aangekomen in Kiev! Top!

 6. Aad schreef:

  Hans:
  Onzin Esmee. En eerlijk gezegd nogal zielig om het te blijven roepen.
  Ik hoop dat Belgie hoog eindigt, maar een hit heeft ze sowieso, en dat kunnen er maar weinig zeggen,

  Nee dat is niet zielig. Het is een feit. Ontkennen is je hoofd in het zand steken.

  • Hans schreef:

   Je toont jezelf een slecht verliezer door leugens en geruchten over voncurrenten te verspreiden als het met je eigen land net iets minder lijkt te gaan dan je had gehoopt. Plagiaat is het aantoonbaar niet, en alle liedjes lijken in de verte wel op iets wat je ooit gehoord hebt.

 7. riccardo schreef:

  Wie van de favorieten ook wint, misschien Portugal, ze hebben me geen van alle om verschillende redenen niet voor de volle 100%. Een overtuigende winnaar heb ik niet. Er vanuit gaande dat het overgrote deel van de kijkers er nog redelijk vers instapt geef ik Italië nog steeds een hele goede kans. Instant feestje met eventueel een boodschap voor diegene die het willen horen en zien.

  • Wim1970 schreef:

   Nou, ik denk het overgrote deel al een keuze heeft gemaakt, en dat zal niet Italië zijn. Italië heeft als nadeel dat het altijd in de finale mag staan, en dat wordt niet door iedereen gewaardeerd.

   • Willem90 schreef:

    Dat boeit werkelijk waar helemaal niemand behalve een paar trouwe fans van het songfestival.

 8. Og@yne schreef:

  Voor alle Portugal lied haters die dit straks en nu maar niet kunnen/willen begrijpen , Salvador gaat WINNEN. Dit is het mooiste lied, prachtig gezongen, sfeervol nostalgisch tijdloos. Van mij de gun factor deze esc editie binnen te halen.

  • riccardo schreef:

   Kan ik mee leven hoor als hij wint. Toch zie met name en ook hoor ik ook minpuntjes die net zo hard meetellen als ik bijvoorbeeld een jury was. En alles eruit halen gebeurd hier zeker niet als het over de totaal act gaat. Laat je niet gek hypen en stem gewoon op waar jezelf het meeste plezier aan beleeft, whatever.

   • Wim1970 schreef:

    Ik ga voor Portugal stemmen, beste liedje, eenvoudig en sympathiek :-)

 9. Wim1970 schreef:

  Portugal kan zich dan in het rijtje scharen van Oekraïne vorig jaar, liedje zal nergens gedraaid gaan worden en nergens een hit worden.

  • Johan schreef:

   Klopt Wim1970 die van Portugal gaat nergens gedraaid worden, ik heb er persoonlijk ook helemaal niks mee…..

   • Wim1970 schreef:

    Maar ik vind het wel mooi :-)

   • Matje schreef:

    In ieder geval is het wel naast België het meest gedownload nummer van het ESF , dus je stelling klopt niet. Jamala vorig jaar was een misser maar Salvador scoort zeer goed zowel op iTunes als spotify .

 10. Wim1970 schreef:

  Ik las ergens bij een artikel hier een reactie van Jan de Taalregelman (kan het nergens meer vinden, dat alle landen door zijn gegaan die in hun eigen taal zongen. Dat klopt dus niet, want Ierland en Malta zongen ook in hun eigen taal en die zijn niet door :-P

 11. ALL Wei schreef:

  Persoonlijk hoop ik dat het liedje van Portugal wint ipv Italie of Bulgarije. Ik zie de kwaliteiten van deze producties, maar ik heb er niets mee en voel er niks bij!!
  Fijne avond iedereen!!