Wint Portugal eindelijk het songfestival?

Dit vind je misschien ook leuk...

112 reacties

 1. Luuk schreef:

  Alsjeblieft laat Portugal niet winnen. Verschrikkelijk is het. Ik hoop echt op Bulgarije of Italië. En hoe zou Kroatië tussen 6 en 10 kunnen eindigen? Geen enkel mens stemt toch op zo’n wanstaltig nummer?

  • Belgian schreef:

   dag uit fake opgetrokken vuile kaaskoppen denk maar niet dat die oude trutjes met hun gepikt wilson philips deuntje je het goed gaan doen hoor. Met hun obesitas staat die decolletes tot aan hun navel niet meer. K op pensioen. En dan dat zielig verhaaltje over zieke mama dat maakt op mij echt geen indruk hoor hahahaz

   • Willem schreef:

    Bijzonder onsympathieke en onnodige reactie. Dat de beste gewoon mag winnen! We mogen trots op Og3ne zijn, wat de eindnotering ook is!

 2. Annabel schreef:

  Van mij mag hij winnen. Het is niet mijn favoriet, maar het lied is goed.
  Ik heb ook veel sympathie voor de zanger en zijn zus gekregen na het zien van enkele intervieuws.
  Portugal doet al meer dan 50 jaar mee en kwam nooit verder dan een 6de plek, ik gun het ze van harte!

 3. Corry schreef:

  Ik denk dat Nederland eerder 16-20 gaat eindigen met deze startplek.

 4. Liesbeth schreef:

  Allemaal heel veel succes en vooral veel plezier.
  Ik hoop persoonlijk dat Portugal eindelijk eens mag winnen met dit mooie lied. Met Italië kan ik ook leven maar als België zou winnen met zo’n slechte performance als afgelopen dinsdag(los van het feit dat het lied waarschijnlijk plagiaat is) zou ik dat zeer twijfelachtig vinden. Gunnen doe ik het onze zuiderburen echter van harte.

  • Belgian schreef:

   ik zou maar dimmen stomme trut val dood net als mama ogene

   • Rogesc schreef:

    Kan deze getikte Belg van deze site worden gedonderd? Dit kan echt niet

   • rene schreef:

    schandalige reacties van deze persoon

   • Matje schreef:

    @ Redactie .
    Dat bericht van Belgian ( denk dat hij meerdere aliassen gebruikt) kan toch niet getolereerd worden door jullie ? Dit vind ik wel te ver gaan .

 5. Peter schreef:

  Van mij mag Portugal winnen. Het is als enige ook een echt liedje. Zo gevoelvol gebracht en heerlijk om naar te luisteren. Ook al versta ik er niets van, het raakt me. Italie en Bulgarije hoeven niet te winnen

 6. RobRotterdam schreef:

  Hoop dat Portugal wint, verder ben ik inmiddels nuchter om de kansen van Nederland op een overwinning heel te zien, neemt niet weg dat OG3NE het goed heeft gedaan. Wat mij betreft mogen ze volgend jaar op herhaling .

 7. kk schreef:

  plagiaat van wie? zou dat wel es willen horen

  Liesbeth:
  Allemaal heel veel succes en vooral veel plezier.
  Ik hoop persoonlijk dat Portugal eindelijk eens mag winnen met dit mooie lied. Met Italië kan ik ook leven maar als België zou winnen met zo’n slechte performance als afgelopen dinsdag(los van het feit dat het lied waarschijnlijk plagiaat is) zou ik dat zeer twijfelachtig vinden. Gunnen doe ik het onze zuiderburen echter van harte.

  • dave schreef:

   Die nonsens is al lang ontkracht. Trouwens welke degelijke componist zou dat nobody willen plagiëren? lol

 8. Liesbeth schreef:

  kk:
  plagiaat van wie? zou dat wel es willen horen

  https://www.youtube.com/watch?v=S9RKvhEVGKM

  • Hans schreef:

   Kan er wat op lijken maar is absoluut geen plagiaat. Nogal kwalijk om dat gewoon rond te blijven blaten.

   • Esmee schreef:

    Het is veel erger dan plagiaat. Ze heeft gewoon geïmiteerd plus ietsje vervormd zodat het origineel lijkt. Maar dat is het niet.
    En ook al zou ze het zuiver zingen, wat ze dus niet doet, dan nóg vind ik dat ze een zeurderige zeikstem heeft die ‘de compositie’ omlaag haalt in plaats van in waarde vermeerdert.

    Een andere zangeres, met heel veel personality, had hier nog een verschil kunnen maken. Maar helaas.

   • Hans schreef:

    Onzin Esmee. En eerlijk gezegd nogal zielig om het te blijven roepen.
    Ik hoop dat Belgie hoog eindigt, maar een hit heeft ze sowieso, en dat kunnen er maar weinig zeggen,

 9. Jve schreef:

  Natuurlijk blijf ik (tegen beter weten in) hopen op winst voor NL,maar ik zou het Portugal ook erg gunnen,eindelijk winst na vele jaren meedoen! Momenteel is de generale repetitie voor jurypunten bezig toch? Benieuwd of we daar nog een verslag van krijgen ?

 10. Johan schreef:

  Nederland heeft net optreden voor jury gedaan, dit is wat songfestival.be erover schrijft;

  De meisjes van O’G3NE hebben absoluut geen last van zenuwen of stress, althans zo lijkt het toch. Wederom een sterke prestatie voor onze noorderburen. Vocaal zit het perfect en de samenzang is wederom perfect. De meisjes spelen heel mooi in op de camera’s en weten ook het publiek in de zaal moeiteloos te overtuigen van hun kunnen. Dit kan wel eens heel hoog gaan scoren.

 11. Mart schreef:

  Ik denk dat we (relatief) blij mogen zijn met de 6e startplek morgen. Als je dit filmpje bekijkt op 1:06 zie je dat Nederland eerst op positie 10 was gezet door het productieteam tussen Italië en Portugal, dat was killing geweest. Blijkbaar beseften ze toch dat OG3NE meer potentie heeft dan die 10e startplek en hebben ze Nederland naar voren gehaald.

  Zie hier: https://www.youtube.com/watch?v=7iDu-gxzy_s

 12. Hein schreef:

  Jaja. De winnaar is Portugal.
  Wel wat veel gemaakte spastische beweginkjes….elke keer hetzelfde..ingestudeerd dus .maar een super mooi nummer

 13. Peter schreef:

  Ook ESCtoday enthousiast over optreden vanavond. Wordt zeker top 10

 14. Johannes schreef:

  Noorwegen en Denemarken kunnen ze ruilen qua einduitslag

 15. Hein schreef:

  Aub niet dat vreselijke Italie…enge man.. K3 nummertje

 16. Wim1970 schreef:

  Portugal heeft een enorme gunfactor.1. Het land heeft nog nooit gewonnen 2. Het wordt goed gezongen, zonder poeha en 3. Het land doet mee in de halve finales. En daarom stem ik morgen voor Portugal.

  • Rrr schreef:

   Pppppffff en dat terwijl België het mooiste nr heeft. En BLANCHE echt geen 10 cm make up nodig heeft en geen 1 meter nep haar. Ze staat er heel onschuldig bij en doet dat goed. Maaaaaaarr ooooh het wordt haar gewoon niet gegund. Hellaas voor mij geen Portugal. Gewoon zo saai en ouderwets nr. Als het niet België wordt dan graag Zweden of Bulgarije. Maaaar neeeeee geeeeen Portugal.

   • Br@m schreef:

    IK ben het helemaal met Wim1970 eens; Portugal verdient de overwinning vele malen meer dat dat schichtige wicht uit België. Je kunt hier wel hysterisch klef over haar blijven doen maar je relaas slaat als een tang op een varken.

   • Belgian schreef:

    obesitas trutje k3 op pensioen dat is jullie holland

 17. Sannie schreef:

  Eurovisionireland:

  Talking of distractions, the lovely O’G3NE have quite revealing outfits that hold your gaze (one of them in particular). I personally had this song as a little dated, but there’s nothing wrong with the vocal here. It’s optimistic and harmonises very well. If the voters want a typically structured song, then this is the one for them. And it gets a decent round of applause from the press centre. A dark horse perhaps?

 18. Sannie schreef:

  ESCDAILY:

  22:36 – Netherlands – OG3NE – Lights & Shadows

  This package has everything that juries are looking for (and televoters are not). Vocals were there from the beginning, have been there all two weeks long and were strong again tonight. Song is non-offensive to all juries and will therefore never finish on the bottom of someone’s list. Performance looks very professional as well. During yesterday’s show there were too many wideshots but tonight this was not the case. Maximum performance.

 19. Marek schreef:

  Ik denk dat Portugal wint.
  Ik denk dat Nederland ergens tussen 10-15 finished (helaas want zijn een van de weinige die zuiver zingen)
  Belgie top 10 (ookal ben ik het daar niet mee eens omdat ze zo vals als een kraai zingt)
  Bulgarije denk ik 2e.
  Hoop op Hongarije ook een top 5 plaats.
  Verder kan ik het niet goed inschatten :)

  • dave schreef:

   België vals? Je hebt vermoedelijk de jury performance van vanavond niet gehoord en de rehearsal vanmiddag. Trouwens dinsdag was het ook meer dan behoorlijk

 20. Peter schreef:

  Lees net op De Telegraaf dat de A-capella inzet vanavond vals was? Ze herpakten zich wel, maar vals? Ik heb de meiden nog nooit op een valse noot kunnen betrappen. De Telegraaf weer lekker negatief?

  • Hans schreef:

   Onzin. Was niet de beste inzet maar was nauwelijks te merken, Rest was weer goed. Commentaar bij livestream (zonder beeld): I still don’t like the song but this is by far the best performance of the year.
   Prachtig, maar het is ook direct de tragiek van deze inzending: met deze meiden heb je goud in handen, wat zonde dat ze niet met een fatsoenlijk liedje de concurrentie aankunnen met Portugal en Italie.
   Optreden van Belgie wad trouwens erg goed vanavond.

 21. Peter schreef:

  Portugal maakt een hele goed kans…ik bespeur hier daar Corry Brokkens..Wees nog eens lief net als toen, vraag me nog eens om….?

 22. Damsco schreef:

  Zit de jury rehearsal mee te luisteren en je merkt dat NL wel een beetje wegvalt tussen Armenië en Moldavië (ook al zit er na Nederland een korte break). Applaus voor Moldavië was enorm t.o.v. de 6 landen die ervoor zaten.

  Ik merkte trouwens dat het begin bij OG3NE niet helemaal lekker liep; het klonk lichtelijk onzuiver. Hoop dat ze dat geen punten gaat kosten.

 23. Dennis schreef:

  Ja wie hoop……….. Eigenlijk hoop ik op België, Roemenië en Frankrijk………. Of Nederland…..Natuurlijk alle 3 valse hoop ben ik bang maar:
  Portugal mooi gebracht ingetogen nummer maar het is voor mij een plaspauze want ik kan niet serieus naar deze man kijken………Ik gun het ze absoluut maar het zal bij mij waarschijnlijk ergens op plaats 20 eindigen…..
  Italië, leuk ligt lekker in het gehoor en als er dan toch een moet winnen dan Italië maar ……..Zal twijfelen of hij in de top 10 kom bij mij
  Bulgarije vind ik aardig en kan ik naar luisteren maar heeft voor mij ook niet echt het wauw gevoel!
  Mijn top 10 voor het festival was: Er zijn er helaas nog maar 5 van over…..
  1. Estland
  2. Frankrijk
  3. Ierland
  4. Nederland
  5. Malta
  6. Finland
  7. Polen
  8. Azerbeidzjan
  9. Slovenie
  10. Roemenië

 24. Martijn schreef:

  Portugal 1… daarna heel lang niks…. want wat een armoei troef. NL zou 2e moeten worden gezien de kwaliteit van de dames, al blijft t lied niet mijn ding.

 25. Matje schreef:

  De reacties over het optreden van de zusjes zijn erg positief . Nergens lees ik iets over een vals begin , kan zijn dat sommige er wel erg lort op zitten. Volgens sommige bloggers is het nog steeds een top 10 kandidaat en een enkeling ziet het ook nog als een darkhorse. OGENE geeft medekandidaten een les hoe je moet zingen . Ben benieuwd naar Blanche , het blijkt dat ze vanmiddag erg zeker overkwam en haar zang , alhoewel nog steeds niet top , stukken beter was als dinsdag . We zullen het morgen allemaal zien . Wat Portugal betreft , heel graag als winnaar !

 26. Br@m schreef:

  Het zou mij niks verbazen als we volgend jaar in Lissabon zitten met het hele ESF circus. Ik gun het Portugal ook wel om na al die jaren ook eens echt succesvol te zijn. Maar goed dat zien we morgen wel. In ieder geval wil ik OG3NE alle mogelijke succes toewensen en van mij mogen ze heel hoog eindigen want dat verdienen ze!!!

 27. ray schreef:

  Goeie reacties van songfestival.be over OG3NE zij zijn zeker van een hoge notering voor de meiden.
  Ik kan me eerlijk gezegd ook niet voorstellen dat ze de top 10 niet halen.
  Waarom in godsnaam Uk zo hoog staat?wat een vreselijk saai,musical lied.
  Portugal raakt me echt maar die spastische handgebaren irriteren me behoorlijk,ondanks dit
  Portugal moet winnen!!!

  • Rrr schreef:

   Tja wij belgen hebben alleen maar goede reactie voor jullie inzending. Maar jullie alleeeen maar negatieve reacties over Blanche.

   • Michael schreef:

    Jullie? Ik niet hoor, heb België zelfs getipt als winnaar niet alleen maar het negatieve willen zien. Ik duim voor jullie zoals elk jaar

   • Br@m schreef:

    Kind, ga alsjeblieft buiten spelen en neem een sinas.

   • Br@m schreef:

    Mijn bericht slaat voor alle duidelijkheid op Rrr

 28. Mitchell schreef:

  Denemarken gaat écht hoger eindigen dan 24-26 ?

 29. Sflover schreef:

  Ik vind belgie drie keer niks. Slecht gezongen en totaal geen performance/presence. En riekt ook nog eens naar plagiaat.
  Hoop dat Og3ne top tien haalt!!

  • Hans schreef:

   Plagiaat is gewoon onzin. Juryoptreden vanavond was goed. Liedje is 1 van de beste van dit jaar, wordt al veel gespeeld op radio en beluisterd op spotify.
   Zouden we als Nederlanders jaloers op moeten zijn.

 30. MarkusRotterdam schreef:

  Ik vind het dit jaar bar slecht het lijkt wel of 75 % vals zingt. Mijn favoriet Frankrijk zingt ook al niet helemaal loepzuiver, de act van Armenië vind ik tegenvallen, en wat de bookmakersfavorieten betreft: ik begin Italië een beetje beu te worden. Dat overdreven gezwaai wordt behoorlijk irritant; de Portugese zanger zit een steekje aan los (kom maar op met het commentaar, maar je kan toch niet serieus naar die gast kijken) Bulgarije : een over het paard getilde snotneus met een “mwah ” liedje, en België : ach, daar is eigenlijk al genoeg over gezegd.
  Israël is dan wel weer erg lekker om naar te kijken, en het nummer vind ik ook niet onaardig.
  Degene die mij wèl verraste was Hovig uit Cyprus. Mooie strakke act en een lekker nummer.
  Over strakke acts gesproken: Zweden moeten we ook weer niet onderschatten dit jaar.
  Mijn top 10 :
  1. Frankrijk (toch wel)
  2. Cyprus
  3. Armenië
  …hele tijd niks..
  4. Israël
  5. Zweden
  6. Italië
  7. Griekenland
  8. België
  9. Roemenië (bij gebrek aan beter)
  10. Bulgarije (bij gebrek aan beter) of Nederland (goede zang, maar een nikserig nummer)

 31. Ben schreef:

  Voor mij gaat Portugal winnen. Het lied wordt door de zanger zo met emotie en gevoel gebracht.anderen willen alleen een steekje los erin zien , dat mag maar ik vindt het bij het lied horen.
  Heerlijk zuiver nummer zonder poeha. Voor mij de winnaar en ik ga beslist dan ook op Portugal stemmen.
  Ik heb tijd terug de Nationale finale van Portugal gezien met deze zanger als winnaar. Toen al had ik mijn besluit genomen dat dit nummer wel eens de winnaar kon worden. Portugal nummer 1! Yes

 32. JvE schreef:

  las net dat Belgie ook stuk betere uitvoering gaf dan afgelopen dinsdag! Dat schept weer meer hoop voor onze zuiderburen(want ja,ik gun Belgie een hoge notering ALS ze zuiver zingt)

 33. Esmee schreef:

  Ik vind dat Portugal mag winnen. Het is het enige liedje dat me van de eerste tot de laatste toon bevalt.

  De eerste keer dat ik het zag moest ik wel even wennen aan die bewegingen. Ik vroeg me af wat hij deed. Zijn verklaring was: ‘Ik zing met mijn hele lijf.’ Ok, alweer een noviteit erbij voor de verzameling aan diversiteit die we al hebben.
  Daarbij is het Portugal gegund.

  Wat Og3ne betreft hoop ik dat ze een hoge notering krijgen. Hun liedje is niet zo mijn ding, maar ze doen het wel heel goed.

 34. Michael schreef:

  Ja pfff echt hoor elk jaar weer dat gezeur dat wij België niks gunnen pff

  Br@m:
  Kind, ga alsjeblieft buiten spelen en neem een sinas.

 35. mike B schreef:

  Mooi nummer maar de Spastische zwerver act kan mij niet bekoren…
  Ik ga voor Bulgarije

 36. Robert schreef:

  Ai, op meerdere media sites wordt gemeld dat het optreden minder was. Jammer!

  • Max Mark schreef:

   Ach helemaal niet. Heb je de commentaren wel gelezen? Juist erg positief. En ik begin weer te geloven in en ga uit van een top 10 positie voor die meiden.

   • Robert Weges schreef:

    Dan heb je de sites van het AD, Telegraaf en Nu.nl even overgeslagen denk ik?

   • Matje schreef:

    Beste Robert , de inzet van OG#NE was niet vals alleen iets zachter dan anders . Zal wel zijn reden hebben. Het flimpje van de jury rehearsel staat t hier dus check ff . Dat gezeik van de kranten is gewoon maar wat overnemen van een ander zonder resource te doen of het wel klopt. Sensatie berichten voor de toch al teruglopende verkoopcijfers op te krikken.
    Zag net je reactie op mijn videootje dat je twijfelde of het wel de jury rejhearsel was , ja 10% zeker , dus zo zie je maar . Fake nieuws alom , zelfs nu bij het ESF.

   • Matje schreef:

    100 % zeker moest dat zijn :-)

   • Robert schreef:

    Hoi, er staat dress rehearsal bij het filmpje, vandaar mijn vraag :)

 37. Remco van den Berg schreef:

  Ook mijn nummer is Portugal. Eindelijk een echt liedje in de eigen taal. Muzikaal, ingehouden drama. De maniertjes en presentatie zijn wel wat afleidend, maar aan de andere kant ben ik blij dat dit geen plastic zanger is wat mij betreft de Bulgaarse jongen en zeker die man uit Zweden is.

  Mijn nummer is Israël. Vrolijk liedje, sympathieke zanger (en ja, ook heel aantrekkelijk). Ik vrees echter dat het ergens rond een 20e plaats gaat eindigen.In de categorie aantrekkelijke zangers vind ik Hovig uit Cyprus ook aangenaam.

  Italië vind ik ook leuk, maar op de één of andere manier kan de live versie (die ik op Eurovision,tv) heb gezien minder waarderen en in de startpositie denk ik dat het niet geheel tot z’n recht zal komen,

  Armenië vind ik ook sterk, maar vooral de videoclip versie en minder de live versie zoals ik dinsdag heb gezien. De studieversies van België en Macedonië (helaas al uitgeschakeld) luister ik ook regelmatig.

  Ik hou rekening met Azarbaijan, Bulgarije of Polen voor de overwinning.

  • Wim1970 schreef:

   Polen? Dat zou dan de eerste keer worden dat een liedje wint wat als 2e optreedt :-P

 38. Johan schreef:

  Ik kan er niet over oordelen, heb het niet gehoord, vreemd ik las op songfestival.be dat het uitstekend gezongen was door Og3ne……we wachten het morgenavond af…….og3ne mag trots zijn ongeacht welke plaats, al gun ik hun het allerbeste…….morgenavond horen we “The Netherlands first” ?????

 39. Marek schreef:

  dave:
  België vals? Je hebt vermoedelijk de jury performance van vanavond niet gehoord en de rehearsal vanmiddag. Trouwens dinsdag was het ook meer dan behoorlijk

  Belgie was ontzettend vals ja afgelopen dinsdag. Jury performance en rehearsel kijk ik niet, 2 halve finales en 1 finale zijn voldoende voor mij. Niet iedereen is zon diehard fan net als jij. En als jij dat optreden dinsdag behoorlijk vond dan neem ik dat niet eens serieus. Een baby hoorde zelfs nog wel hoe vals het was. Morgen maar even afwachten hoe ze het dan doet. De studio-versie is geweldig maar live klonk dit nerveuze meisje echt niet zuiver!

  • Matje schreef:

   Marek , trek het je niet aan het is gewoon een persoon met meerdere aliassen hier op weblog. Jammer als je zo je mening blijft doordrukken. Ieder , en niet alleen Nederlanders vonden Blanche tijdens haar repetities en semi gewoonweg vals! Dat het meisje zich inmiddels herpakt heeft is te zien en te horen tijdens de generale van vanavond. Steeds nog met een shaky stem maar zeker goed genoeg voor een top 10 notering.

 40. Matje schreef:

  Hier het optreden van de zusjes deze avond
  https://www.youtube.com/watch?v=sCzi9xrhF3M

  • Matje schreef:

   de uploader van dit videootje heeft alle 26 optredens van vanavond op YouTube staan.

  • Robert Weges schreef:

   Volgens mij zijn dit beelden van de dress rehearsal en niet van de jury rehearsal?

 41. Max Mark schreef:

  Het heeft vast met spanning of onzekerheid te maken, maar ik kan me toch wel ergeren dat wij als Nederlanders best wel zeuren. Ik lees vooral heel veel positieve berichten over NL. We moeten onszelf echt niet aanpraten of willen geloven dat het minder was. Sterker nog ik denk dat we bij de juries top 5 zijn. Nu zien wat het publiek doet. Ze kunnen als het meezit morgen momenten hebben en gewoon top 10 halen.

 42. Raichu schreef:

  Wat het filmpje op YouTube laat zien van het optreden van de dames vanavond is naar mijn mening een zuiver en energieke uitvoering. Niks om ons zorgen over te maken. ?

 43. JvE schreef:

  ik vind Og3ne op het filmpje van vanavond beter en sterker klinken dan afgelopen Donderdag!
  En sorry,Belgie is een stuk verbeterd t.a.v. afgelopen dinsdag,maar TOCH blijf ik bij de laatste 20 seconden denken “ouch,jammer!” NL en Belgie allebei in de top 10 morgen zou tof zijn

 44. Marco schreef:

  Als jullie nu eens alles goed bijhouden! Er was een commentator van omroep brabant en die zei dat onze meiden vals begonnen. De rest neemt dat meteen over zonder het te hebben gehoord. Wat ze niet overnemen is dat het kan zijn dat hij het niet goed hoorde. Afgelopen donderdag was de uitzending op tv niet goed en dan bedoel ik geluid. Luister het nummer nog maar een keer na via Internet. Dan hoor je Hoe goed het was. Het meeste applaus was vandaag voor ons bij de vakjury die punten hebben We zeker.

 45. Thomas schreef:

  Portugal is vandaag Italië voorbij gegaan. Ze staan bij de bookmakers op nummer 1.
  Ik was vanaf het begin fan van het lied en hoop dat ze gaan winnen. Ik gun hen het van harte en het lied is zo mooi en oprecht gezongen, dat ik gewoon kippenvel ervan krijgt. Vooral voor lichaamstaal en zijn mimiek vond ik dinsdag bij de 1ste halve finale erg goed. Hiermee gaat hij zaterdag ook scoren met zijn nummer.
  GO PORTUGAL

  Er waren maar weinig acts die het heel goed hebben gedaan en dat zijn: Nederland, Portugal, Moldavië, Romenia Croatia, Bulgaria, Denmark en UK

  De rest van de act vond ik echt een flut en heel vals gezongen. Ben benieuwd hoe het Og3ne gaat doen in de finale, misschien dat ze toch nog in de top 10 gaan zitten….. we wachten af!

 46. Thomas schreef:

  Thomas:
  Portugal is vandaag Italiëvoorbij gegaan. Ze staan bij de bookmakers opnummer 1.
  Ik was vanaf het begin fan van het lied en hoop dat ze gaan winnen. Ik gun hen het van harte en het lied is zo mooi en oprecht gezongen, dat ik gewoon kippenvel ervan krijgt. Vooral voor spastische bewegingen en zijn mimiek vond ik dinsdag bij de 1ste halve finale erg goed. Hiermee gaat hij zaterdag ook scoren met zijn nummer.
  GO PORTUGAL

  Er waren maar weinig acts die het heel goed hebben gedaan en dat zijn: Nederland, Portugal, Moldavië, RomeniaCroatia, Bulgaria, Denmark en UK

  De rest van de act vond ik echt een flut en heel vals gezongen. Ben benieuwd hoe het Og3ne gaat doen in de finale, misschien dat ze toch nog in de top 10 gaan zitten….. we wachten af!

 47. Matje schreef:

  Het is een vreemde gast die Salvador . Hier zijn veel besproken optreden van deze middag
  https://www.youtube.com/watch?v=9vASexnsYXg#t=149.5072149

  • Belgian schreef:

   nochmaal k3 op pensioen met decollectes tot aan hun navel met gepikt wilson philips deuntje dat loopt niet hoor hahaha

 48. Hein schreef:

  Prachtig nummer maar gadverdamme ik wordt wat misselijk van die ingestudeerde spastische beweeginkjes.. Is niet echt!!!.
  Ik gun het hem niet meer…Bulgarije zettum op.

 49. RobbieR schreef:

  Belgian:
  ik zou maar dimmen stomme trut val dood net als mama ogene

  Kan deze trol verwijderd worden redactie?

 50. Nordman schreef:

  Ik denk dat Belgie wint. Gewoon een ijzersterk lied en Blanche gaat zich herpakken. Ook een goede startplek. Portugal zou ook kunnen winnen. Italie gaat het niet meer worden vrees ik. Bulgarije gaat in de top 5 eindigen net als Roemenie.

  Nederland gaat denk ik, met name dankzij de jury, alsnog in de top 10 eindigen. Plek 7,8 of 9. Ze verdienen het in ieder geval. Ik vind ze zo professioneel! Ze hebben zich echt heel goed ingezet. Van mij mogen ze volgend jaar of over een paar jaar nog een keer, maar met een veel sterker lied. Ik ben nu al ontzettend trots dat ze ons land vertegenwoordigen.

  Ik denk dat één van de big 5 landen laatste wordt. Spanje of Duitsland denk ik.