Kiev live: Griekse Demy brengt visueel spektakel

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Deniz schreef:

  Nu ben ik wel heel erg benieuwd.
  Het klinkt goed, vooral omdat het na Portugal komt.

 2. Nordman schreef:

  Van wat ik heb gelezen op verschillende blogs ziet het er goed uit. Maar reacties van fans als ‘winner’ ‘athens 2018’….lol. Absoluut niet. Dit is geen lied waarmee je het ESF wint. Finale: vast wel.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Het kan een Euroclub winner zijn. Als je lekker veel gedronken hebt, wat maakt het dan nog uit dat het afgezaagde dancemuziek 1995 is.

  • Matje schreef:

   Ach ja … die Griekse fans ! Elk jaar weer hysterisch en zodra ze merken dat de rest het niets vind beginnen ze vaak ook nog eens erg agressief gedrag te vertonen. Zo heb je op een site vaak dat bij een Grieks item ineens postieve reacties staan met namen die anders nooit tevoren zich lieten zien ,hahaha.
   Persoonlijk vind ik Demi een aardige zangeres maar dat ouwbollige nummer met zo een lullige tekst dat het zelfs Micha Marah het schaamrood rondom de kaken geeft is echt beneden peil.

 3. Michael Adam schreef:

  Oei auw, m’n oren, wat vreselijk vals zeg?!

 4. Ria NL schreef:

  Ik vind het ook behoorlijk vals klinken daarbij vind ik het nummer 20 in een dozijn. Van mij hoeft Griekenland niet naar de finale en al helemaal niet te winnen.

 5. RobbieR schreef:

  Pff ik zie ook fans schrijven dat dit de winnaar is. Wat vals en wat een matig lied.

 6. Bjorn schreef:

  Dit is absoluut geen winnaar. De kermisact moet verhullen dat het nummer gedateerd is en zwakker is dan Glourious van Cascada, maar Griekenland kan altijd rekenen op een aantal landen die steevast voor hen stemt, waaronder de 12 punten van Cyprus. Het zou mij niet eens verbazen als dit niet eens de top 10 weet te halen.