Kiev live: Noorse verademing in Kiev

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Heerlijk liedje.

 2. Bjorn schreef:

  Niets bijzonders aan, kabbelt een beetje 3 minuten door.

 3. dick schreef:

  Aardig…

 4. GerardMartin schreef:

  Nee ook Oslo hoeft zich niet druk te maken over 2018.

 5. Ria NL schreef:

  Ik vind het ook wel een lekker liedje. Het ziet er ook goed uit op het podium.

 6. Nordman schreef:

  Ik vond het fragmentje behoorlijk saai overkomen. Misschien op beeld sterker? Ik denk dat Kroatie nog wel ff in de geheugen van de kijker blijft zitten en kan Noorwegen overschaduwen. Ik denk dat ze de finale niet gaan halen.

 7. MarkusRotterdam schreef:

  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit fragment echt afgrijselijk vind. Stem klinkt zwak, zelfs wat vals, en het lijkt wel alsof ze maar wat doen daar op het podium. Ik was al niet dol op dit lied, nu nog minder.

 8. Opdefiets schreef:

  Ik snap echt niet hoe Noorwegen dit soort bagger heeft kunnen sturen.