Waylon opnieuw naar songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

246 reacties

 1. Tippy2 schreef:

  Ik hoop dat Anouk een nummer voor Waylon wil schrijven, een rustig spannend en positief nummer :-)

 2. jos schreef:

  en dat hij zijn baard verwijderd

  • S@ga schreef:

   Waarom zou hij in godsnaam zijn baard moeten afscheren?
   Of wil je dat hij nog een glitterpakje aantrekt ook..

 3. peter31 schreef:

  Waylon heeft helemaal de goeie looks voor de camera! Ja wel een beetje minder baard graag. 3 dagen is voldoende :-)

 4. peter31 schreef:

  Wel een beetje bizar om het over de baard van waylon te praten maar ja we moeten wat tot maart he?

  • Esmee schreef:

   Het leuke is dat wij zowat allemaal in gedachten meehelpen met Waylon stylen. :-)
   Wat zeg ik? Wij gaan over alles! Lol

   • robbert-rotterdam schreef:

    Ja, als hij in mei van de fans zijn eigen sokken mag kiezen, is dat al heel wat

 5. Good Riddance schreef:

  Het word (waarschijnlijk) een country-nummer volgens Waylon:

  ,,Maar hij weet het zelf ook nog niet wat het wordt. We krijgen een heleboel muziek toegestuurd en dat luisteren we ook allemaal. Ik hoef niet per se een eigen liedje te spelen. Zo groot is mijn ego niet. Mijn gevoel geeft wel aan dat ik dichtbij mijzelf moet blijven en dat is dan country. Het wordt in ieder geval geen dance, hiphop of rap.” (Bron: http://www.nporadio2.nl/nieuws/15997/waylon-vertelt-over-het-eurovision-songfestival)

  • Michael Adam schreef:

   Van mij hoeft hij niet met een rustig country nummer te komen. Hallo TCL en Douwe…. even iets anders? Iets a ‘Love Drunk’ zou ik geweldig vinden. Ik wil het podiumbeest wel eens zien loskomen in Waylon.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Ik vind ‘love drunk’ ook erg goed. Ik heb daar ook in het buitenland hele positieve reacties op gehoord en het is een ideaal soort nummer om zijn persoonlijkheid mee naar voren te schuiven.

  • Good Riddance schreef:

   Helemaal mee eens. Zie ook graag liever een nummer als ‘Love Drunk’. Vraag me overigens af hoe ze dat zouden moeten gaan oplossen als de selectiecommissie het niet eens is met Waylon over welk liedje het moet worden.

   • dick schreef:

    Ik denk dat de selectiecommissie zijn handen dicht mag knijpen dat hij überhaupt beschikbaar is. Er zal ongetwijfeld al afgesproken zijn dat hij zelf mag bepalen met welke song hij naar Lissabon gaat. Het gevaar bij interne keuzes blijft aanwezig dat we de boot missen natuurlijk (Edsilia, Trijntje, 3Js, Toppers) maar ik heb er vooralsnog wel vertrouwen in dat Waylon met een goeie song gaat komen, dat icm zijn podiumervaring en dan komt het wel goed denk ik.

   • Esmee schreef:

    Good Riddance: Ja, daar dacht ik ook al aan.

 6. riccardo schreef:

  Wat is eigenlijk ook alweer de deadline voor wanneer dat nummer aangemeld moet zijn?

  “We krijgen veel opgestuurd”, ben ik een tikkie cynisch over. Het moet wel kwaliteit zijn.
  Wat hij verder zegt bij Gijs in het radio interview klinkt prima. Maar iemand moet nu ineens met iets briljants komen, het kan, zeg maar. Blijft een risicootje.
  Voordeel, het is Waylon. Met of zonder baard.

 7. robbert-rotterdam schreef:

  dick:
  . Het gevaar bij interne keuzes blijft aanwezig dat we de boot missen natuurlijk (Edsilia, Trijntje, 3Js, Toppers)

  Dat gevaar bestaat ook in het geval van een nationaal songfestival met publieksstemming.
  Ik ben die vreselijke Indiaan in 2012 nog niet vergeten. Ook De Toppers niet, voor wie het publiek het verkeerde liedje uitkoos. En wat te denken van Treble, dat was ook een volkskeuze uit een nationale finale.

  • dick schreef:

   Met alle respect maar de Toppers en Treble waren vooraf intern gekozen artiesten die vervolgens brachten wat je mocht verwachten:-)…. En tja Joan F: ai ai ai ai…..

   • robbert-rotterdam schreef:

    Treble was niet vooraf intern gekozen. De groep trad op in een nationale finale waarin nog twee andere deelnemende acts, waaronder Maud en nog een groep.

    De Toppers waren intern gekozen, en brachten idd veelal de feestmuziek die je van ze kunt verwachten, maar er was één nummer dat afweek en zelfs kwaliteit had. Die werd door de vakjury op één gezet, maar door de kijkers gepasseerd.

 8. dick schreef:

  robbert-rotterdam:
  Treble was niet vooraf intern gekozen. De groep trad op in een nationale finale waarin nog twee andere deelnemende acts, waaronder Maud en nog een groep.

  De Toppers waren intern gekozen, en brachten idd veelal de feestmuziek die je van ze kunt verwachten, maar er was één nummer dat afweek en zelfs kwaliteit had. Die werd door de vakjury op één gezet, maar door de kijkers gepasseerd.

  Verrek je hebt gelijk… Maud en die andere act…. heeft allemaal heel veel indruk gemaakt…. haha

 9. theo schreef:

  Ik had veel liever Sharon den Adel gezien daar, de beste stem van Nederland. Luister maar eens naar haar nieuwe nummer!!! Was veel beter geweest dan Waylon.

 10. Emy schreef:

  Songfestival vind ik top en ik kijk bijna ieder jaar. Anouk, The Common Limmits, Douwe Bob en de 3 dames van vorig jaar hebben mij echt overrompeld!!! Wat een klasse, echt waanzinnig. Nou is m’n officiele beroep mode-ontwerpen (ook daarom kijk ik graag), maar ik schrijf ook liedjes. Zo heb ik de laatste 2 dagen iets (waarover ik natuurlijk niets mag zeggen) geschreven en wil dat graag bij Waylon zien te krijgen. Vraag is natuurlijk hoe. Ben nog bezig met de ruwe versie, dus er moet zowiezo nog aan gesleuteld worden. Maar het is positief. Jhonny Cash, Bob Dylan, Beatles, moet ik nog meer noemen? En nee, het gaat niet over vrijheid…

 11. RobRotterdam schreef:

  Beste Waylon, prima een bril, maar dat exemplaar van gisterenavond bij RTL late Night kan echt niet, je uitstraling is dan zoooooooooooo fout……..

 12. Werner schreef:

  Al bekend wanneer het lied gepresenteerd wordt?