Waylon zingt Outlaw in ‘Em in Lissabon

Dit vind je misschien ook leuk...

272 reacties

 1. RobFinland schreef:

  Nederland 3e nu bij de Bookmakers——> eurovisionworld.com
  Bookmakers have predicted Croatia, Georgia, Netherlands

  • Anonimus schreef:

   Staat bij mij nog gewoon 10e..

  • Mark schreef:

   Bij mij gewoon 10 hoor… Jij kijkt in bij de Semi-final odss, maar die kloppen nog helemaal niet want daar staat dat o.a Georgië zich kwalificeert voor de finale, terwijl ze eigenlijk op de 36ste plek staan… Klopt dus niks van :)

 2. Esmee schreef:

  Het grappige is dat ik zelf eigenlijk geen fan ben van Waylon. Nooit geweest ook. Maar met deze ‘total package’ kan ik niet twijfelen of dit is de nr. 1 van 2018. Ik vind het ook echt een goed nummer.

  Wat nóg grappiger is, is dat dit nummer overal explodeert naar de top, naar de nrs. 1, bookmakers hebben Nederland inmiddels in de top 3. En dat alles nog lang voordat het ESF begonnen is…..

 3. Dinah schreef:

  Super nummer!
  Past waylon als een handschoen!!
  Succes!

 4. RobFinland schreef:

  Team Waylon moet zorgen dat Outlaw in Em zo snel mogelijk te downloaden is over de gehele wereld.

 5. Esmee schreef:

  Qua verhaaltje vind ik wel dat de titel de lading van de tekst niet zo goed dekt. Bedoelende: er is nogal een verschil tussen b.v. een killer zijn, of een rebellistisch frontmannetje zoals Jagger zijn, of met een tattoo tevoorschijn komen. Het gaat daarbij m.i. om wezenlijk verschillende dingen. Maar goed, dat is dan het enige.

 6. henk schreef:

  Inmiddels staat Waylon op nummer 1 @iTunes met Outlaw In Em en is uitgeroepen tot de nieuwe Top Song op NPO Radio 2. Zelf promoot ik deze heerlijke song natuurlijk ook op Hitzound als Hitzound Smash.

  • Peter schreef:

   Goh op Radio 2 nog wel, niet zo gek gezien dat de Songfestivalzender is natuurlijk. Sinds afgelopen vrijdag het nummer nergens meer gehoord.

 7. hein schreef:

  Beetje snuif,,beetje anders.. klotenummer….not my cup of 7up