Lissabon live: Equinox breidt succesrace Bulgarije uit

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Matje schreef:

  Vind het een lied waarvan ik denk dat het meer de tieners zal aanspreken als de wat oudere kijker.

 2. SW schreef:

  Ik vind dit een erg goed nummer. Modern, goed gezongen en origineel. Dat is wat ik graag hoor op het songfestival.
  Het optreden staat (zoals ik het lees en zie) als een huis.
  Dit gaat ongetwijfeld door naar de finale en ook daar voorzie ik een hele hoge notering voor Bulgarije. Wie weet kan Equinox het Netta uit Israël nog lastig maken!

  Overigens kunnen heel veel landen een voorbeeld nemen aan hoe Bulgarije het songfestival aanpakt sinds 2016! Ook Nederland, nu wij (voor mijn gevoel) over het toppunt heen zijn met Anouk en TCL. (We doen het nog steeds goed hoor, maar echt indruk hebben we sinds 2014 niet meer gemaakt).

  • Michael Adam schreef:

   Compleet met je eens. De Bulgaren pakken het fantastisch aan.

   • Anonimus schreef:

    Ze pakken het goed aan, maar pompen er ook ontzettend veel geld in.. Nederland doet dat niet echt heb ik het idee (?)

   • Michael Adam schreef:

    Wat je zegt klopt niet Anonimous. Ik ken toevallig iemand die voor de Bulgaarse delegatie werkt en elke euro wordt omgedraaid. Het is een kwestie van een goed team neerzetten.

    Nederland heeft nu een aantal jaren de finale wel behaald met authentieke nummers, maar modern is de Avrotros alles behalve te noemen.

 3. Nordman schreef:

  Ziet er goed uit en op camera waarschijnlijk nog beter. Of het gaat winnen weet ik niet, het doet zeker mee voor een podiumplaats. Sterk geproduceerd lied, maar mist wel wat emotie wat mij betreft. Benieuwd of ik het tijdens de liveshow wel voel.

  Valt me op dat veel landen door gebrek aan LED, nu komen met on screen effects. Dus niet zichtbaar op het podium vanuit de zaal, wel als je de tv beelden bekijkt. Zo is er ook niks aan, want daarmee onderscheid je je juist niet als land. Noorwegen zal dus ook wel voor dezelfde effecten gaan als in de nationale finale. Hopelijk heeft Waylon voor iets heel anders gekozen om nog meer op te vallen. Zul je zien dat een land wint dat voor een eenvoudige staging heeft gekozen zonder teveel effecten.

 4. Michael Adam schreef:

  Wederom kijk ik er niet van op als Bulgarije voor de derde keer in de top5 eindigt. En dat is echt ontzettend knap. Van welk land dan ook, maar zeker van een land zonder enig Eurovisie succes voor 2016. Een mooi bewijs van hoe het tij te keren.

  Bones is een geweldig opzwepend en sferisch en modern lied. Het enige dat mij tegenhoudt om Bulgarije voor de derde keer op rij als mijn favoriet aan te wijzen is de groep Equinox en sich, het komt me te gefabriceerd over en natuurlijk is deze groep uit elkaar na volgende week. Maar het lied zelf vind ik echt heel erg goed en de performance heb ik alle vertrouwen in.

 5. Lilly schreef:

  Bij esctips.com lees ik veel minder positieve commentaar:
  Now it was Bulgaria’s turn to justify its suspiciously low odds on the markets. Common framework was an apt description for Equinox when first mooted by the PR team, as they certainly don’t look like a cohesive group. The staging is dark. Too dark. And the group look too harsh on stage. The Americans aren’t as strong as one would expect and Zhana looks like she’s miming. Back to Zhana, she continues to wear that white wig along with a futuristic dress. The whole presentation is harsh and far from vote motivating. Interesting times for Bulgaria given how open this semi-final is.

  • Michael Adam schreef:

   Ik kende de site niet naar deze schrijver kraakt letterlijk alles af.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Tja, dit is subjectieve berichtgeving met als enige bron de eigen smaak van de auteur. Dat vind ik te magertjes om op te bouwen.

 6. Sandert schreef:

  Ik blijf dit een vreselijk irritant lied vinden.

 7. Björn schreef:

  Dit raakt me niet echt nu dat ik dit fragment hoor. Ok mss goed gezongen en allemaal, maar het komt niet over tot bij mij! Haalt de finale om daar toch zeker top 10 te doen!

 8. Jve schreef:

  Er beginnen na de 1e repetities al wat verschuivingen plaats te vinden zag ik net..zo zakt Bulgarije van de 2e naar 3e plek,opvallendst is dat Belgié behoorlijk inlevert,staat nu opeens op 13!! Betreffende Bulgarije:denk niet dat dit het zo goed gaat doen als de inzendingen van 2016 en 2017

 9. Br@m schreef:

  Na Estland vind ik dit maar een slappe hap. Lied is op zich niet verkeerd maar de presentatie is saai. Gaat wel de finale halen maar Equinox wordt volgens mij te hoog ingeschat.

 10. Ria NL schreef:

  Mooi lied en het wordt goed gezongen, maar het behoort niet echt tot mijn favorieten, al denk ik dat zij de finale wel zullen halen met een mooie klassering in de finale.

 11. RobbieR schreef:

  Ik vind het zeker niet slecht, maar zo kil en emotieloos.
  En zangeres schijnt af en toe te playbacken hoorde ik. Er staat nog een achtergrondzangeres achter het scherm.

 12. robbert-rotterdam schreef:

  Verademing na Estland. Dit moet het van de goede zang hebben ipv externe zaken.
  Met de muzikaliteit en eenvoud moet men ver kunnen komen, wat de bookmakers er ook van vinden.

 13. RobFinland schreef:

  Offtopic, bijzonder: Waylon heeft de bus genomen naar Lissabon……

 14. Lilly schreef:

  Waar heb je dat gelezen?

  RobFinland:
  Offtopic, bijzonder: Waylon heeft de bus genomen naar Lissabon……

 15. dick schreef:

  Op basis van de clip van de repetitie hier is Bulgarije wat mij betreft een gevaarlijke outsider, gaat zich zowiezo plaatsen voor de finale.