Lissabon live: Franka ontpopt zich tot gevaarlijke outsider

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Tof, ik heb wel een zwak voor het liedje.

 2. Marco schreef:

  Oh wat geweldig want dit is samen met Albanië vanaf begin de 2 liejes en stemmen die mij diep raakten !!

 3. Michael Adam schreef:

  Kroatië heeft ook een goed lied en ben erg benieuwd naar de live beelden. Wat jullie beweren klopt, het heeft gelijkenissen met België. Als Kroatië beter overkomt en de startpositie is beter dan zou het kunnen gebeuren dat Kroatië het plekje van België inpikt ja…

 4. Marc schreef:

  Heerlijk nummer, leuk dat ze het zo goed doet! Gun haar finale en dan top 10 notering hoor!

 5. SW schreef:

  Vind het nummer 10x niks, maar het filmpje dat eurovision op hun Instagram heeft gepost ziet er veelbelovend uit.

 6. Paysbart schreef:

  Goed gezongen maar wel iets saai….. maar ben eens dat het punten van België kan aftroggelen….

 7. Björn schreef:

  Een klok van een stem… maar dit is echt wel saai!

 8. robbert-rotterdam schreef:

  Bij het lied voel ik niet erg veel. De zangeres verkoopt het goed, opperbeste stem ook en er zijn ook veel nummers die ik veel minder vind. Om het voorzichtig te zeggen: niet kansloos.
  Enne ik vind het lied van België wel veel beter en creatiever, hoor.Ik zou het écht jammer vinden als dat zich niet plaatst.

 9. Br@m schreef:

  Franka heeft een prima stem en weet haar lied ook goed te verkopen maar het lied vind ik niet geweldig. Als ik tussen Franka en Sennek moet kiezen dan kies ik duidelijk voor Sennek die een veel beter nummer heeft.

  • Br@m schreef:

   Helaas blijft Sennek bij de bookmakers maar zakken. Ze staat nu al op nr.15. Daar stond eerst Waylon maar die is een plaats gestegen naar nr. 14.

 10. Nordman schreef:

  Daarom hou ik zo van deze week :) dit is voor mij tot nu toe de verrassing. Ik heb dit onderschat en nog steeds vind ik het lied niet veel aan, maar in dit fragment komt ze heel sterk over. Dit zie ik dus toch wel de finale halen.

 11. GerardMartin schreef:

  Ik vind Kroatië stukken beter dan België.

 12. patje schreef:

  grappig hoe mensen ineens het nummer hoger inschatten omdat ze beter presteert dan gedacht. ze kan haar keel nog rood zingen en de perfecte handbewegingen maken maar dit nummer blijft gewoon erg slap.

 13. SW schreef:

  Crazy is niet mijn stijl at all, maar ik ben toch wel onder de indruk van de vocalen van Franka.
  De finale lijkt me een erg lastige opgave voor Kroatië, maar wie weet. Ze hebben in ieder geval een goede beurt gemaakt vandaag.

 14. Betty Beyond schreef:

  Je kunt met een sterke performance een matig lied (al vind ik dit lied boeiender inelkaar zitten dan sommige hapslikweg liedjes dit jaar) naar een hoger niveau tillen. Ik denk dat Franka daar goed toe in staat is. Ben erg benieuwd hoe dit op camera er uit ziet.

 15. Ria NL schreef:

  Ik had al gehoord dat deze repetitie erg veel indruk heeft gemaakt bij de mensen die aanwezig zijn in Portugal. Met het liedje heb ik niet zoveel maar dit optreden ziet er heel goed uit en zingen kan Franka zeker, maar als ik moet kiezen tussen Kroatië en België ga ik toch voor België.

 16. Esmee schreef:

  Deze bijdrage doet een gooi naar de top.

 17. dick schreef:

  Goede zangeres die zo te zien van het scherm af spat, ze doet zichzelf tekort met het nummer want dat is nogal saai. Zal zich kwalificeren en in middenmoot eindigen schat ik in.