Lissabon live: Rode roos speelt hoofdrol bij Wit-Rusland

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Br@m schreef:

  Ik zag net een stukje van zijn nummer maar het lijkt net alsof Alekseev constant licht vals aan het zingen was. Ook de langzamere versie vind ik geen vooruitgang. Dit is één van de nummers die vooraf getipt werd als finalist maar die het wel eens niet zou kunnen halen en daar ben ik niet rouwig om.

 2. Björn schreef:

  Hmm dit zal het niet redden in deze halve finale! Zwakke performance…

 3. Ria NL schreef:

  Deze uitvoering valt me een beetje tegen, hopelijk gaat het bij de volgende repetitie beter, anders zou een finaleplaats wel eens aan zijn neus voorbij kunnen gaan, en dat zou ik toch wel jammer vinden.

 4. patje schreef:

  Ik zou het niet jammer vinden dat hij niet door gaat naar de finale. En ik zal je zeggen waarom: hij had een prachtig nummer voordat ze begonnen te sleutelen aan zijn nummer. wat nu overschiet is een niet zo beautiful mess.

 5. Michael Adam schreef:

  Van dit filmpje kun je weinig zeggen aangezien je niets van de speciale effecten ziet. Toch ben ik positief over het lied zelf.

 6. SW schreef:

  Ik vind het lied zelf erg leuk, maar de revamp totaal niet.
  De performance ziet er erg druk uit. Of dit positief of negatief zal uitpakken weet ik niet.

  Zal het de finale halen? Het gaat lastig worden voor Wit-Rusland. Zeker met het ontbreken van Rusland en Oekraïne in deze halve finale. Maar ik acht het zeker niet onmogelijk voor Alekseev.

 7. Nordman schreef:

  Ik dacht dat Israel voor het WTFmomentje ging zorgen, maar die eer gaat naar WitRusland zo te zien. Freaky staging, waar ik geen fan van ben. Lied vond ik al niks aan dus ik blijf bij een non kwalificatie.

 8. Sandert schreef:

  Hahaha, die choreografie van die danseres! Lachen!

 9. robbert-rotterdam schreef:

  Die overbodige danseres irriteert me compleet. Alleen daarom al geen finale. Nu nog maar even zien hoe het in beeld wordt gebracht, want wat de regie er allemaal mee gaat doen, weten we nu nog niet. En dat is wel een van de essentiële zaken.

 10. Paysbart schreef:

  Nieuwe versie is een heel stuk minder. Hij zingt niet al te best en de act is lachwekkend. Gaat het niet redden vrees ik voor hem…..

 11. dick schreef:

  Eh….. wat is dit?????????????? Ik neem dit niet seieus en misschien doen meer mensen dat met als gevolg dat het de finale in sluipt. Maar ik zeg af door de zijdeur!