Lissabon live: Ingrosso brengt Zweedse klasse

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Michael Adam schreef:

  Ik zou het zeer onterecht vinden als dit hoog eindigt. Dit in elkaar geknutselde geintje kennen we nu wel. Niet mijn ding.

 2. Kenny schreef:

  Dit soort nummers hebben we vaker gehoord. Zweden gaat natuurlijk wel naar de finale. Maar voor mij geen top 5.

 3. S@g@ schreef:

  Alhoewel ik geen fan was van de Zweedse inzendingen van de afgelopen jaren, is deze echt wel top!

 4. Maarten schreef:

  Ik heb niks met deze Zweedse inzending. Vind het nogal saai. Er is helemaal gaan wou moment. Het zal het vast wel goed gaan doen het is toch zweden. Hoop dat het geen top 5 wordt.

 5. gj schreef:

  Naar mijn idee behoort dit bij de top 3, en van mij mag het winnen. Sthlm 2019.

 6. Betty Beyond schreef:

  Wim1970:
  Het slechtste van de Zweden van de laatste jaren.

  +1

 7. ray schreef:

  Als ik het zo lees de enige zekere finale kandidaten Zweden,Noorwegen
  Verder ligt het hele veld open behalve voor San Marino,Litouwen,Servië
  die zijn kansloos.

 8. Paysbart schreef:

  Leuke inzending. Liedjes van nu en best goed gebracht.
  Wat ik alleen jammer vind is dat alles tot de nano seconden geregistreerd is
  Geen zaal shots old… dan kunnen we net zo goed een videoclip festival houden…

 9. SW schreef:

  Origineel is dit zeker niet, maar ik vind het een lekker nummer. Jongeren zullen hier écht op gaan stemmen.
  Winst zit er niet in voor Zweden, maar top-5 lijkt me waarschijnlijk!

  • Michael Adam schreef:

   Hoezo jongeren? Ik ben een twintiger en vind er geen reet aan.

 10. Nordman schreef:

  Best een leuk popliedje dat door de staging naar een hoger niveau wordt getild. Ziet er gewoon zo goed uit op beeld. Maar winnen hoeft het van mij ook niet.

 11. Tippy2 schreef:

  Ik heb hier weinig mee. Hoop geen finale

 12. louis schreef:

  Je kan ervan zeggen wat je wil, maar de zweden slagen er steeds weer in een ferme uplift te doen met hun staging. Op en top professionalisme. Ik vraag me af waarom een ander land daar niet consequent in slaagt?? Als je dan ziet hoe amateuristisch Nederland /België het aanpakken (met bv die overhypte Pannekoucke?!)

  • Matje schreef:

   Wat zij doen en dat mag NL ook gaan doen is dat ze niet alleen een lied klaar hebben maar een compleet pakketje in hun finale. Alleen een beetje aanpassen aan het podium waar het ESF is en klaar is kees (of Sven) :-)
   We zitten al jaren de Zweden te bespotten maar ze weten hoe een Eurovsie werkt!

 13. Oslo Dutch schreef:

  Wat is het punt om om voor een fortuin een decor te ontwerpen en op te bouwen als landen als Zweden gewoon hun eigen decor meenemen? Niet erg netjes tegenover de Portugezen om niet eens de moeite te nemen om je act aan het podium aan te willen passen. Ikea Eurovision!

  Deze jongen kan zich tevens erg goed achter het achtergrondkoor verschuilen.

 14. S@g@ schreef:

  louis:
  Je kan ervan zeggen wat je wil, maar de zweden slagen er steeds weer in een ferme uplift te doen met hun staging. Op en top professionalisme. Ik vraag me af waarom een ander land daar niet consequent in slaagt?? Als je dan ziet hoe amateuristisch Nederland /België het aanpakken (met bv die overhypte Pannekoucke?!)

  Louis, ben ik helemaal mee eens.

 15. Br@m schreef:

  Benjamin zelf vind ik het enige pluspunt; hij is een knappe vent. Het lied vind ik helemaal niks; wat een slappe hap. Ik ben meestal erg tevreden over de Zweedse liedjes maar dit jaar duidelijk niet. Gaat zeker naar de finale maar hoger dan rand top 10 hoeft niet voor mij.

  • Gilles schreef:

   Over smaak valt niet te twisten: ik vind hem eerder een lelijk jongetje… Dat kapsel zou zelfs illegaal moeten zijn.

 16. Dirk schreef:

  Het is natuurlijk een flutlied, maar wat pakken die Zweden het weer gelikt aan met hun lichtplan on stage. Ze hebben helemaal geen LED scherm nodig. En op camera ongetwijfeld weer helemaal “flawless”. Goede staging is meer dan het halve werk. Zouden anderen eens een voorbeeld aan moeten nemen……….ik noem geen namen……..

 17. Matje schreef:

  De Zweden weten hoe Eurovisie werkt! Ondanks middelmatige liedjes scoren ze omdat in hun nationale finales niet alleen het lied maar het compleet pakketje al klaar is. Ze hoeven het alleen maar aan te passen aan het podium van het ESF!
  Mijn tip voor de commissie in NL . Maak dit een vereiste voor wie zich aanbied voor 2019 dan kan zoiets als we nu hebben met Waylon niet meer gebeteren.

 18. Singasong schreef:

  Tis een instant hapklare brok, kant en klaar fabrieksproduct niks meer niks minder. je hoeft niet meer te kauwen alleen maar doorslikken. hap slik weg.

 19. Björn schreef:

  Geen fan van dit lied. Maar klinkt en ziet er goed uit… top 10 is terug binnen bereik!

 20. GerardMartin schreef:

  Ligt goed in het gehoor, kanshebber zeker voor de finale en misschien nog wel verder.

 21. All Wei schreef:

  Jaa, hoor het is weer voorjaar en tijd voor een nieuwe Ikea kastje, dit keer valt onze keuze op het model Ingrosso 2018.
  en naast extra ikea-miles krijgen we er nog een gratis video-clipje op toe !! We zitten er weer gebakken bij voor een jaar!!

 22. Eddy schreef:

  Hebben de Zweden een patent op arrogante ettertjes?
  Dit ventje is hét prototype van de onuitstaanbare omhooggevallen ‘Sweden got talent’-klein toxisch afval ”coryfee” …
  By the way, het songfestival degraderen tot een prefab ‘clipje’ is ook al zoiets ergerlijk waar de Zweden elk jaar mee uitpakken …
  ERGERLIJK!

 23. Art schreef:

  Yes Zweden! Elk jaar weer een te verslaan land, Zweden neemt het serieus en ik denk dat ze wederom hoog eindigen. Een fijn nummer, lekkere sound, best goed gezongen, leuk joch… ik vind het leuk! (ook al) ;-)

 24. Ria NL schreef:

  Ik heb hier niet zoveel mee al heb ik er geen hekel aan.

 25. dick schreef:

  Tja Zweden heeft al jaren door hoe het werkt. Hoe voorspelbaar alles over het algemeen klinkt wat er aan inzendingen vandaan komt. Persoonlijk vind ik dit een waardeloze flutbijdrage en heb ik mijn bedenkingen over deze zanger die met dank aan de backings redelijk overeind blijft. Zal finale moeiteloos halen en ik vrees erg hoog gaan eindigen.

 26. Henk Jan schreef:

  Dit gaat winnen, of in elk geval Top 3 eindigen. Ook wordt het liedje een Europese hit. Wat een topliedje. Heerlijk! Om maar te zwijgen over de moves en de outfit van Benjamin. Om te smullen!

 27. Henk Jan schreef:

  1 van mijn topfavorieten. Ik ga er vol voor. Gaat zeker een aantal sms’jes kosten.

 28. Placide schreef:

  Dit is weer op en top Zweden en zo hoort het. Dit gaat scoren, dat kan haast niet anders en van mij mag het. Een grote kanshebber voor de eindoverwinning.

 29. kippetje schreef:

  arrogante kop heeft ie en die bewegingen zijn zo ‘bweeekkk” kots kots

 30. BenJust schreef:

  Heerlijk die azijndrinkers op het nummer van Zweden, maar of je het nu leuk vindt of niet dit wordt gewoon een vette Top 10 notering in de finale.