Lissabon live: Israël/ Wit-Rusland/ Estland

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Nordman schreef:

  Israel lijkt volgens de meeste bloggers nu veel sterker over te komen. Wit Rusland vind ik ook al zo verschrikkelijk Dat hoeft van mij niet naar de finale, maar die act zal wel wat stemmers trekken vrees ik.

 2. albert schreef:

  Wat al vaker is gezegd onbegrijpelijk dat Israel nog steeds 1 staat bij de bookmakers,ik heb nog niemand gehoord in mijn omgeving die dit leuk vind,dit soort kermisattracties moet worden verboden,opvallen met gekakel en wanstaltige outfits vrees veel stemmen bij televoting,maar hoop dat de vakjuries dit afstraffen,mocht dit wel winnen,dat direct in de galerij van slechtste winnaars,vreselijk nummer pffffff

  • marga schreef:

   helemaal mee eens de gimmick met het irritante gekakel zijn we nu wel klaar mee !!!!

   • Johan schreef:

    Ik ben het met vorige sprekers eens, in mijn omgeving vind niemand Israël leuk…..

 3. Inez schreef:

  Ik heb niks met Estland en Isreal sorry kan ze niet aanhoren

 4. marga schreef:

  ha ha ja als Estland op gaat treden vliegen mijn 2 katten in de gordijnen vrees ik

 5. Br@m schreef:

  Ik ben eigenlijk intussen een beetje klaar met kakelende Netta; het is voor mij dan ook een raadsel dat ze nog steeds 1 bij de bookmakers staat. Heb goede hoop dat dit niet gaat winnen. Die Wit-Russische knaap klonk bij de eerste repetitie zo vals als een kraai; kan me niet voorstellen dat die zich ineens enorm heeft verbeterd; die kan vermoedelijk volgende week woensdag ook weer terug naar Minsk. En Elina Nechayeva gaat stralen volgende week dinsdag; sowieso finale en top 5 daar moet zeker mogelijk zijn.

 6. Michael Adam schreef:

  Ik vind Israël helemaal niet sterk overkomen in dit filmpje… alle energie mist ofzo?

  • marga schreef:

   iedereen is nu wel kakelmoe dus daarom geen energie meer ha ha

 7. Marco schreef:

  ik heb niets tegen crowd funding maar waarom moet we weten dat de deelneemster voor Israël nog kan kakelen en de Belarus Boy nog knaap is ?

 8. Kenny schreef:

  Israel: Vreselijk
  Wit-Rusland: Middelmatig
  Estland: Goed

 9. Ron schreef:

  vind die kakelende kip ook niks. Dit vinden de bloggers leuk en als Nederland dan moet zeiken ze alles af heel raar.
  Waylon kan tenminste ook nog zingen.

 10. Eddy schreef:

  De zelfhulpgroep ‘W-I-J H-A-A-A-A-T-E-N N-E-T-T-A’ heeft ondertussen een recordaantal leden:
  1/ MET STIP Albert
  2/ Nordman
  3/ Marga
  4/ Inez
  5/ Br@m
  6/ Michael Adam
  7/ Marco
  8/ Kenny
  & last but not least (voor ’t moment)
  9/ Ron

  Ze zitten -toevallig- allemaal samen ‘op’ dit forum.
  Gezellig (neem ik aan?).

  Nou, ik ‘Eddy’ dus, ben gek op de Israëlische inzending.
  Dit nummer is geen ‘gimmick’ maar een ingenieus geconstrueerde compositie gezongen door een fantastische vrouw met een klok van een stem en een innemende persoonlijkheid. Originaliteit én kwaliteit troef!

  Zijn er, geheel toevallig, nog mensen met deze mening?
  Is er nog iemand die durft (je moet er lef voor hebben) zeggen dat hij/zij wel houdt van ‘Toy’.
  Je zal voor eeuwig en altijd verdoemd zijn, maar komaan, het is voor het goede doel.

  Vooruit, wat tegengewicht kan hier geen kwaad … want nu is dit hele forum gemonopoliseerd door ‘Netta (of Israël) haters’ …

  • Jarno schreef:

   Ik vind persoonlijk wanneer je de momenten dat ze last heeft van de vogelgriep weglaat het een ontzettend leuk nummer wat top 10 waardig is.

   • Matje schreef:

    @Eddy
    Waar maak je jezelf zo druk om . Zijn meningen van mensen en als je goed kijkt is het al jaren zo dat men eerder geneigd is om zijn ongenoegen te uiten als zijnde zijn liefde voor en act/lied.
    Persoonlijk ben ik geen liefhebber van het lied , vind het neigen naar en gimmick , jij vind dit niet en dat vind ik prima. Vond ik het wel een prima nummer dan had ik het ook laten weten net zoals ik dat doe bij nummers die wel in mijn straatje liggen.

  • Br@m schreef:

   Ik ben geen Netta hater; hoe kom je daarbij en waarom moet je meteen zo generaliseren? Weet je waar ik niet van houd, van mensen die alles meteen op de spits drijven en valse nichttrekjes vertonen. BAH!!!

  • Madelief schreef:

   Ik vind Israel en Netta fantastisch! Een geweldig nummer, eigentijds, authentiek en we zijn allemaal ‘beautiful creatures’! Wat je mening over Netta ook mag zijn ;-)

 11. patje schreef:

  Ik ben vrijwel overtuigd na het zien van deze beelden van Israel, dat dit niet gaat winnen.
  Ik denk oprecht dat het zal gaan tussen Bulgarije en Noorwegen

 12. GerardMartin schreef:

  Het kipje is nog wel origineel, de rest niet te pruimen.

 13. Betty Beyond schreef:

  Ik vind Toy een enorm catchy lied. De coupletten vind ik duidelijk interessanter dan het refrein. Winnen zie ik het het niet,maar leuke bijdrage vind ik het wel.

  Estland vond ik van af dag 1 prachtig. En is nog staat nog steeds (samen met Israël :p) in mijn top 3. Ik hou dr van.

  Het is een sterk divers songfestival jaar.

 14. Bjorn schreef:

  Israël is gedateerd en een kermisact. Mocht Israël gaan winnen dan zullen de criticasters gelijk roepen dat het niet om het liedje gaat, maar hoe achterlijker je doet hoe beter je scoort. Daarom verwacht ik dat Israel bij de vakjuries slecht gaat scoren en daardoor niet gaat winnen. Dat overkwam in 2016 Rusland ook al, maar dat had te maken met een politieke keuze van de vakjuries. Rusland mocht gewoon niet winnen.

  • Wim1970 schreef:

   Klopt, Rusland mocht niet winnen, de vakjury heeft daar een stokje voor gestoken. Ik ben de vakjury’s nog nooit zo dankbaar geweest. Ook al vond ik dat Rusland in 2016 het beste lied had, maar ik gunde Putin de overwinning niet, want hij wil niets liever dan winnen met alles.

   • Peter schreef:

    Dus gaat het jou niet om de muziek, maar ben je politiek beïnvloedbaar

 15. Betty Beyond schreef:

  patje:
  Dan gaat Noorwegen met het bot lopen?

  Die staat op 42 in mijn lijst…

 16. Remco Berg schreef:

  Israël erg leuk. Ik denk dat ze als vierde eindigt. Ik heb echter geen flauw idee wie er dan wel kan winnen. In mijn beleving zitten er dit jaar geen potentiële winnaars tussen (behalve dan Israël maar dat is om verschillende redenen te controversieel). Ik zou het fantastisch vinden als Netta wint (en ik vind het niet enkel een ginmick omdat het ook muzikaal is en Netta Barzilai getalenteerd is), maar vrees wel de storm van kritiek dat het Eurovisie enkel kermis is en we volgende jaren bagger goedkope fantasieloze imitaties krijgen te zien.

 17. Br@m schreef:

  De zangkunsten van Elina Nechayeva in het perscentrum: https://youtu.be/9dmad02jJSM

 18. Ben schreef:

  Israel gaat winnen! Ondanks het gekakel van bovenstaande Eurovisie ´fans´. Dit lied spreekt mij het meeste aan al vanaf het begin dat de liedjes bekend werden.
  En ik vindt dat Netta het goed brengt. Go Israel Go!