Lissabon live: Oostenrijk/ Griekenland/ Finland

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Detlev schreef:

  Van mij mag Oostenrijk winnen. Superlekker nummer!

 2. Remco Berg schreef:

  Het nummer van Oostenrijk is zeker niet slecht maar qua staying lijken ze er niets van te bakken. Dit zou je zo gaaf en strak in beeld kunnen brengen met ‘gospel’koortje. Nu lijkt het wat leeg en zielloos over te komen.

  • patje schreef:

   Ja ik moet hier in herhaling treden, wat een ongelooflijk gemiste kans voor oostenrijk om uit te pakken met een geweldig koortje op het podium om dit lied 100x beter te maken. nu staat ie daar nog steeds hetzelfde te doen in zijn eentje, ik vind dit echt zeer jammerlijk. is er niemand daar die hem daar op kan wijzen? ongelooflijk

  • Leendert Jan schreef:

   Helemaal mee eens! Zonde.

 3. Jve schreef:

  Ik vind Oostenrijk ook super,vanaf het begin al!!

 4. Ria NL schreef:

  Ik vind Oostenrijk ook erg goed, maar ook Griekenland vind ik prachtig, ik gun deze landen zeker een finaleplaats.

 5. Matje schreef:

  Zowel Griekenland als Oostenrijk hebben een dijk van een nummer maar helaas hun act niet goed op orde. Niets wat ik kan zien in deze beeldregistratie dat imponeert. Een gemiste kans, jammer!

 6. GerardMartin schreef:

  Ik vind alleen Oostenrijk de moeite waard en in mindere mate Griekenland.

 7. Br@m schreef:

  Oostenrijk en Griekenland gaan de finale wel halen maar Finland niet; veel te schreeuwerig en druk.

 8. Jim schreef:

  Oostenrijk en Griekenland hadden zo mooi gestaged kunnen zijn ….jammer
  Finland daarentegen…uhmmmm nee doe maar niet

 9. Bjorn schreef:

  Oostenrijk gaat zeker een top 10 plaats halen. Het nummer is gewoon super. Griekenland vind ik daarin tegen niets aan en mag van mij in de halve finale blijven steken.

  • Wim1970 schreef:

   Griekenland gaat zeker door naar de finale om daar in de middenmoot te eindigen.

 10. Nordman schreef:

  Ik snap ook niet waarom Oostenrijk het koortje verstopt, juist in dit lied moet je het koor laten zien. Zonde. Griekenland heeft me vanaf het eerste moment dat ik het lied hoorde al niet kunnen overtuigen. Ik vind de zangeres ook uitstraling missen. Ik zou er dus niet van opkijken als ze de finale missen en wat mij betreft terecht. Finland is voor mij ook nog steeds een twijfelgeval. Het heeft iets gedateerd ofzo, weet niet of dit wel gaat werken. Ik neig toch wel naar ja, maar in de finale verwacht ik geen hoge klassering.

 11. Remco Berg schreef:

  Griekenland heeft best een mooi lied. Een stijl waar ik in ieder geval van hou. Ik begrijp enkel die lelijk geverfde blauwe hand niet. Dat voegt niets toe en geeft het geen Griekse sfeer,. Enkel de indruk dat ze smurfin is. Zangeres heeft niet zoveel uitstraling.

 12. kyara schreef:

  Ligt het aan mij of zingt de zangeres van Griekenland niet helemaal zuiver? Ik vind de studioversie van het lied heel mooi, maar live maakt ze op mij nog geen indruk. Ze staat ook wat onzeker op het podium.
  Finland.. Mwah
  Oostenrijk mag van mij zeker wel door!

  Finaleplekken voor: Israël, Tsjechië, Cyprus, Estland, Oostenrijk, België, Litouwen, Wit-Rusland, Azerbaijan, Albanië
  Grensgevallen: Bulgarije, Griekenland, Armenië, Kroatië, Ierland
  Niet: Finland, Zwitserland, Macedonië, IJsland

 13. Kenny schreef:

  Van deze drie vind ik alleen Griekenland leuk.