Anouk komt met Nederlandstalig werk

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. riccardo schreef:

  ‘Het Is Klaar’ triggert me 100 % het album te willen horen. Verfrissend.

 2. Peter schreef:

  Zou Anouk het lef hebben om met een goed Nederlandstalig nummer Nederland te vertegenwoordigen op het ESF 2019?

 3. Ria NL schreef:

  Ik vind de nieuwe single alvast erg goed. Ik ben benieuwd naar het hele album en ik zou het geweldig vinden als Anouk met een goed Nederlandstalig lied volgend jaar Nederland vertegenwoordigt in Israel !!

 4. RobbieR schreef:

  Hier mag Anouk voor mij wel naar Israël.
  Geweldig nummer wat ondanks de Nederlandse taal, toch internationaal klinkt.
  Geweldige tekst en muziek.

 5. Peter schreef:

  Helaas een tegenvallend Nederlandstalig nummer, hoor het net op de radio. Zal het internationaal absoluut niet doen. Misschien staat er nog wel iets bruikbaars op het album, maar het zal toch wel Engelstalig worden.

 6. Peter schreef:

  Als ik AVROTROS was zou ik heel goed luisteren naar het nieuwe album van Ilse de Lange, het is maar een tip

 7. dick schreef:

  Net een en ander beluisterd en het klinkt allemaal wel ok. Maar echt mijn ding is het niet. Toch gewaagd van er om op zijn Nederlandstalig te gaan:-). Ik zou Ilse (wiens nieuwe solo album mij positief verrastte want ik was wel een beetje klaar met de sound van TCL), wel eens in het nederlands willen horen:-).

 8. robbert-rotterdam schreef:

  Anouk levert aardig album af in de Nederlandse taal. Prima…voor de Nederlandstalige markt. Stuur zoiets niet naar Eurovisie. Tenminste, als je resultaatgericht denkt.

 9. Hein schreef:

  Maar snel met Holland zingt Hazes mee doen maar niet met dit genre naar het songfestival.
  Vreeeeeselijk