Douze Points 2019 [36]: Israël

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. wiepie schreef:

  Mooie ballade…. prachtig gezongen…. mag wat mij betreft in de top 5 belanden

 2. Maurice schreef:

  Dit nummer raakt op sommige momenten. Is een beetje musical-achtig maar dat vind ik niet erg. Doet me in t begin een beetje denken aan Boaz (Israel 2008). Dat lied was net wat beter, en gezongen door een mooie zanger..

 3. Toine schreef:

  Not my cup of tea….
  Teveel drama!

 4. JECH schreef:

  Ik denk dat hij heel sympathiek is, maar het nummer.. nee niet mijn ding. Het nummer geeft me hetzelfde gevoel als Mother van Axel Hirsoux, ik wordt er een beetje ongemakkelijk van..

 5. edmol schreef:

  Dit nummer kan me niet boeien. Begin is wel aardig maar dan raakt hij me kwijt.

 6. Timo schreef:

  De trend van de laatste jaren is dat de inzending van het gastland niet goed scoort, en soms zelfs compleet wordt afgestraft. Dus het zou zomaar kunnen dat Israël dit jaar laatste wordt, ook al is dat nog nooit voorgekomen met dat land.

  Ik vind het zelf wel een mooi nummer voor de middenmoot, ik ga er niet op stemmen.

 7. Br@m schreef:

  Schitterende ballade gezongen door een erg sympathieke man. Dit mag van mij in de top 10 eindigen. Nr. 6 in mijn top 41.

 8. riccardo schreef:

  Drama.

 9. harm stirnberg schreef:

  Ik luister hier graag naar en hoop echt dat dit lied in ieder geval top 15 haalt.

 10. Yens schreef:

  Bij de eerste tonen ben ik al weg. Ik kan hier niet naar luisteren.

 11. MarkusRotterdam schreef:

  Dramatische bijdrage van Israël, na het festival ben ik dit gauw vergeten.

 12. Ria NL schreef:

  Ik vind “Home” een prachtig lied en Kobi een geweldige zanger, ik hoop dat hij een mooie klassering zal behalen. Dit vind ik vele malen mooier dan het winnende liedje “Toy ” van vorig jaar.

 13. Truus schreef:

  Slechts het Intro klinkt heel mooi en veelbelovend maar wat erna volgt knap ik totaal op af. Dat herhalende i am someone , tot in den treure , verschrikkelijk.. met zo’n jankerig jodel-achtig overslaande snikkend stemgeluid .
  A total turn off., ongeacht hoe goed dit live gebracht wordt. Overduidelijk dat dit type lied is geschreven voor zijn stem. Niks meer niks minder,, Geeuwww

 14. robbert - rotterdam schreef:

  Het lied is melodieus en heeft potentie, maar niet zoals dit gezongen wordt door de Israelische Ben Cramer. Te veel vibrato, te pathetisch. Deze theatrale uitvoering vervreemdt mij van dit nummer. Soms maakt klein-emotioneel meer indruk dan groot en breed-emotionel. Plaats 35-41 voor mij.

 15. Rick schreef:

  Kan het niet beter verwoorden dan Truus ????

 16. Placide schreef:

  Drama uit Israël dit jaar in tegenstelling tot vorig jaar. De goede man kan zeker zingen, maar of het lied ook echt indruk zal maken is nog maar zeer de vraag.

 17. Wilhelmina schreef:

  Mooi intro maar wordt dan bombastisch en is een aanslag op het glazuur van de tanden.
  Guily pleasure?! Zou goed kunnen wel heerlijk fout als je dit mooi vindt :)
  You pulled my heart I took it in…. sure don’t think so.
  He is someone :)

 18. Michael Adam schreef:

  Dit is niet mijn ding! Teveel herhaling en teveel musical theatre. De eerste etnische klanken deden mij meteen snakken naar meer, maar het hield al snel op. Saai, helaas!

 19. JP schreef:

  Het liedje vind ik niet bijzonder maar ik was onder de indruk bij eurovision in concert toen hij zong,

 20. Nordman schreef:

  Ik hou hier wel van. Voor mij is dit een tijdloze inzending met een prachtige melodie. De woorden raken me wel en zijn stem zorgt voor kippenvel. Dit mag van mij dan ook wel in de top 10 eindigen. 7/41

 21. Bandido - Georgia schreef:

  Het lied is ouderwets en ik hou helemaal niet van de manier van zingen van deze zanger. Het zal allemaal best kwaliteit zijn, maar dit hoeft van mij niet hoog te eindigen.

 22. Leendert Jan schreef:

  Ik denk niet dat Israël laatste zal worden dit jaar want het nummer heeft zeker wel kwaliteit, maar zijn manier van zingen irriteert mij mateloos en maakt het moeilijk om de hele drie minuten te blijven luisteren.

 23. Dick schreef:

  Alles aan dit nummer is TE. Daardoor word het in mijn optiek zelfs lachwekkend. Het zal best allemaal goed bedoeld zijn maar dit gaat ergens onderaan eindigen.

 24. Remco schreef:

  Liedje is mooi, maar een matige tekst. Zanger zingt schitterend. Al met al een sterke bijdrage waar ik wel even aan moest wennen. Toen ik de eerste keer het lied hoorde tijdens de presentatie was ik niet gelijk enthousiast. Ik denk dat het liedje niet erg hoog gaat eindigen, vrees de onderste regionen.

 25. GerardMartin schreef:

  Ik vrees dat Israël dit jaar samen met Frankrijk, Duitsland, VK en Spanje voor de laatste plaatsen gaan. Dramatisch musicalachtig lied en dat vreselijke gevibreer met die stem. Het is net of het engels in z’n keel blijft steken en niet over z’n lippen komt. Israël wil dit jaar koste wat het kost niet nog eens winnen.

 26. inez schreef:

  na het gekakel van vorig jaar vindt ik dit wel beter hoor

 27. xxx schreef:

  Mooier er beter dan Toy, maar dit zal niet winnen.