21u: Tweede halve finale Eurovisie Songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

142 reacties

 1. Richard schreef:

  Totaal niet relevant maar stel: Nederland wint dit jaar en mag het volgend jaar organiseren. Dan krijg je in Mei het leuke probleem dat in het 1e of 2e weekend van mei in Zandvoort de GP van Nederland georganiseerd wordt.
  zou dan betekenen dat het songfestival laat in mei gehouden moet worden? Of toch in een andere stad dan Amsterdam?

 2. JECH schreef:

  39% 😁

 3. Esmee schreef:

  Ik vind Noorwegen ook leuk. Die mogen van mij een hoge positie krijgen.

  Van Australië ben ik niet zo weg. Het blijven toch een beetje heksen op bezemstelen.

 4. @lbert schreef:

  ik vond dat Duncan niet mooi in beeld kwam, dat moet toch beter kunnen. Ik hoop natuurlijk op de winst maar r zijn diverse kapers op de kust, Zwitserland, Noorwegen en Zweden, zal spannend worden Zaterdagavond