Tel Aviv Live: Visueel spektakel bij Russische inzending

Dit vind je misschien ook leuk...

46 reacties

 1. Celine schreef:

  Had niet anders verwacht, maar de song blijft een dikke NO NO voor mij…

 2. RobOranjeFinland schreef:

  Ik was er al bang voor dat Rusland qua act ALLES uit de kast trekt………….

 3. xxx schreef:

  Dam moeten ze het dus meer hebben van de act dan vam het lied.

 4. Ria NL schreef:

  Het verbaast me totaal niet dat Rusland een spektakel van het optreden van Sergey maakt. Ik vind hem een prima zanger en het liedje vind ik ook mooi maar toch vond ik “You’re the only one” uit 2016 beter.

 5. Richard schreef:

  De act en outfit van Duncan is bekend:

  https://www.youtube.com/watch?v=-mpN9oGzMkQ

  Duncan is geheel in spijkerstof en hij zal achter de piano gaan zitten ;)

 6. Br@m schreef:

  Sergey is Duncan’s grootste concurrent. Die twee gaan uitmaken wie de uiteindelijke winnaar wordt van het ESF dit jaar. De rest kan het schudden!

  • Hans P. schreef:

   Ik zie Italië, Zwitserland en wellicht ook Zweden hoger eindigen dan Rusland.

  • Wim48 schreef:

   Sergej is absoluut geen concurrent voor Nederlandse. In 2016 was Rusland de grootste concurrent van iedereen, en iedereen weet ook hoe dat afgelopen is, 3e plaats met een veel beter lied dan dit gedrocht.

 7. Vince 2000 and whatever schreef:

  Je moet wat om een matig theater lied aan de man te brengen..

 8. Damsco schreef:

  Off-topic: de outfit van Duncan is écht NIET mooi en dat hij achter een piano gaat zitten lijkt me ook niet echt een goed idee. Gaan we dan wéér, net als vorig jaar, een fantastisch nummer om zeep helpen met een lelijke outfit en een matige of slechte staging? Ik wacht nog even de repetitie af, maar ik voel de teleurstelling nu al aankomen. :-(

  • Richard schreef:

   Ik snap het ook niet eigenlijk. Ik vind de outfit ook niet mooi. Moest erg lachen om de omhoog getrokken broek ;) Hopelijk weet team Ilse wat ze doen.

  • RobOranjeFinland schreef:

   Ik vind de outfit ook niet om aan te zien……..dat spijkerjasje is erg onflatteus………..waar is Ilse de Lange?

   • RobOranjeFinland schreef:

    Ik begrijp na het zien van het filmpje dat Duncan achter een piano zit, vandaar dat spijkerjasje, dat oogt achter de piano beter…………..

   • Lilly schreef:

    Het is geen spijkerstof…het zijn 100 jaar oude Franse stoffen dier geverfd zijn in de kleur blauw. De verf pakt op iedere stof net wat anders waardoor je verschillende effecten blauw krijgt.

   • Truus schreef:

    Ziet gewoon uit als G star raw.. Maar voor 100jarig oud belegen stofjes ziet het er niet mottig uit.,,ach geen toegevoegde waarde , beter dat die piano van het podium verdwijnt.

  • GerardMartin schreef:

   Hallo, zijn jullie allemaal het optreden van Salvador Sobral vergeten??? En toch won hij met een monsterzege!!!

 9. Steve schreef:

  Dare I say it, ik vind het niet mooi. Het sprankelt niet. Ik vind ook de fit niet echt mooi. Wat betreft de piana, ik wacht nog even op de beelden. Ik had gehoopt in een mooi zwart pak, met een staande microfoon.

 10. Stephan schreef:

  Ik begrijp absoluut NIKS van de hype rondom dit absolute KUTLIED.

 11. Jeroen schreef:

  Via de live stream was heel duidelijk te horen dat Sergey de laatste noot / uithaal niet haalde en er flink naast zat. Visueel zal het zeker top zijn maar de uithaal komt toch neer op vocale techniek!

  Maar het zijn repetities….

  • Truus schreef:

   jammer dat had juist bij de generale dress rehearsal met jury moeten gebeuren

 12. Peter schreef:

  Ach en het Nationale afzeiken begint al weer.

 13. Sake schreef:

  Niks mis mee, de piano. Achter een microfoon staan is ook maar stijfjes.

 14. Max Mark schreef:

  hoe weten we nou dat er een piano bij komt? Wie zegt dat?

 15. Bjorn schreef:

  De bookmakers zijn minder positief over Rusland. Dus nu afwachten hoe Nederland het er vanaf gaat brengen.

  • Truus schreef:

   hoe weetje dat?

   • JvE schreef:

    Rusland xakt idd bij bookies van 15% winstkans naar 14%,Nederland stijgt van 27% naar 28%. Als de staging en alles straks bij de repetitie van Duncan klopt, stijgen de kansen mss nog meer!?

 16. Inez schreef:

  Ik vindt het al beter dan het gedrocht van Australië

 17. Albert schreef:

  draak van een nummer,zoals verwacht bombastisch en theatraal , stukjes musical aan elkaar geplakt,heb er niks mee.

 18. Rick schreef:

  Sergey is een goede zanger staging heel indrukwekkend hier kun je niet omheen.
  Nummer is niet mijn ding maar gaat echt score!

 19. GerardMartin schreef:

  Concurrentie dit? Hahaha hij kan nog geen honderd meter in de schaduw van Duncan staan met z’n zeiklied dat natuurlijk, Rusland kennende, weer verbloemd moet worden met veel toeters en bellen en spektakel. Uiteraard wel veel punten van alle lieve buren.

  • Wim48 schreef:

   Welke buren? Zo geliefd is Rusland niet bij de buren.

   • GerardMartin schreef:

    Natuurlijk zijn ze niet geliefd maar ze krijgen altijd punten van de voormalige Sovjet-Unie staten.

 20. Nordman schreef:

  Wat je er ook van vindt, dit is natuurlijk zeer professioneel. Heel goed, maar gaat niet winnen denk ik. Het lied is daar echt niet goed genoeg voor.

 21. Sake schreef:

  Eerlijk is eerlijk, het staat als een huis. Concurrent van Duncan, zeker weten! Maar ik denk dat wij de langste adem zullen hebben. Winst voor Duncan, hoop het zo!

 22. Johan schreef:

  Inderdaad in dat korte stukje het staat als een huis, gaat hoog eindigen

 23. Timo schreef:

  Prachtig gedaan, complimenten voor de Russen.

 24. Leendert Jan schreef:

  Dit is ook een puur theaterlied, dit ga je op de radio of Spotify niet beluisteren, dit heeft een performance nodig. En daar trekken de Russen alles uit de kast. In 2011 bijvoorbeeld sloegen ze de plank mis en ik vond de act in 2016 ook wel over the top, al was dat lied wel beter. Wat ik nu zie vind ik eigenlijk wel mooi hoor, het past wel. Zijn stem klinkt ook goed en hij heeft goede steun van de backings. En het is zeker geen straf om deze bijzonder fijne man negen keer op het podium te zien ;-)

 25. Wim48 schreef:

  Hier gaarde jury niet intrappen, dezelfde jury die Rusland in 2016 vd overwinning heeft afgehouden.

 26. Esmee schreef:

  Rusland heeft er een mooi plaatje van gemaakt.

 27. Bram schreef:

  Sergey doet het wat mij betreft goed. In 2016 had ik juist helemaal niks met zijn liedje. Toen ik ‘scream’ voor het eerst hoorde, vond ik het dan ook bijna omdat ik flashbacks kreeg naar het volgens mij te veel gehypete liedje uit 2016. Dit lied vind ik daarentegen echt sterk en staat in mijn top 5. Met zijn performance en visuals zal dat zeker lukken! Hopelijk scoort het wel lager dan mijn favoriet NL!

  Persoonlijke top 9 repetitiedag 4:
  1) Nederland, 2) Rusland, 3) Azerbeidzjan, 4) Malta, 5) Noorwegen, 6) Noord-Macedonië, 7) Albanië, 8) Litouwen, 9) Kroatië
  Van mij mogen eerste 7 door met Zweden, Zwitserland en Armenië.

 28. Bessie Turf schreef:

  Voor mij is Scream een irritant Musical schreeuw lied kan zo uit een Disney productie komen en daar is een groot publiek voor maar ik haat musicals en haar muzikale opbrengst vind ik doorgaans nog erger !