Duncan Laurence: “Sta te shaken”

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Duncan. Je was helemaal geweldig !! Van harte gefeliciteerd met deze prachtige terechte overwinning !! Ik ben heel blij en trots op het gehele team !! Wij wensen de organisatie alvast heel veel succes toe met de voorbereiding van het Eurovisie Songfestival 2020 !! Ik kijk er nu al naar uit !!!

 2. edgentenaar schreef:

  ja de 5de winst is binnen en de eerste door een zanger super nu op naar 2020

 3. dick schreef:

  Duncan blijf wie je bent! We hebben er een prima ster bij in NL. Uitstraling die van het scherm spat (geen enkele kapsones), maar vooral een muzikaal iemand die een prachtige stem heeft. Wat is het heerlijk wakker worden om te weten dat we gewonnen hebben:-).

 4. Dirk Marko schreef:

  Volgend jaar een israel-etje doen?

 5. Klaasje schreef:

  Wat het volgend jaar wordt zien we dan wel weer. Het thuisland doet het meestal zo goed. Maar wat maakt het uit. Dit pakt niemand ons meer af. Eindelijk het festival weer in ons land, en daar moeten we echt een feest van maken! Wij als Nederland kunnen er echt wel een goede en profesionele show van maken, Nederland goed op de kaart zetten!