Nederland ook in de prijzen bij Marcel Bezençon Awards

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. dick schreef:

    Leuk die prijzen maar het gaat natuurlijk om de hoofdprijs en die is voor ons!!!!! Trots op de nederlandse inzending en well done aan de selectie commissie die het aandurfde om in zee te gaan met een onbekende artiest en eerst op zoek ging naar een lied. Ik ben in het verleden zeer kritisch geweest over AVROTROS maar dit jaar valt alles op zijn plek. Met durf, eigenheid, emotie kan het dus gewoon! Fantastisch!!!

  2. Alviarin schreef:

    Een ideetje voor de organisatie volgend jaar: geef die awards in de live show in plaats van ergens weggemoffeld zoals ieder jaar uit te delen. Dat kan toch gemakkelijk wanneer de televoting is afgelopen, zodat het resultaat niet wordt beïnvloed. En om verwarring te vermijden kunnen de hosts het benadrukken dat deze awards van de pers etc. zijn maar nog niet de hoofdprijs. Het spaart alvast drie minuten opvulselfilmpjes uit of het zoveelste greenroom interview met een kandidaat die toch niet verder komt dan “I’m so excited, we love you…”