Tel Aviv Live: Repetities Spanje en Italië

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. MarkusRotterdam schreef:

  Moet toegeven dat ik Spanje wel steeds beter ga vinden. Miki is een leuke verschijning en dat helpt ook trouwens..

 2. Peter schreef:

  Goh als je het dan over slechte staging hebt, nou dan staat Italië toch wel op 1. Wat slecht en slecht gezongen.

 3. robbert - rotterdam schreef:

  Als je nog geen ADHD hebt voor de uitvoering van Spanje, dan krijg je het wel erna. Wat een afschuwelijke overdaad aan prikkels krijg je hier naar je toe geslingerd. Die krijgt mijn stem in elk geval NIET.

  • RobOranjeFinland schreef:

   Italië valt erg tegen. Zowel de act als het lied. Spanje is gewoon leuk, niets meer en niets minder.

 4. Esmee schreef:

  Ik vind Mahmoud een saaie stem hebben. “t Komt niet in de buurt van Duncan.

 5. Inez schreef:

  Spanje is geweldig en ja sorry voor de fans van het nummer van Italië want de staging is saai en Mahmood zingt ook saai

 6. Michael schreef:

  Spanje vind ik leuk, maar Italië pfff wat een eng mannetje. Nee ik word juist bang voor hem met zijn klap klap. Lekker origineel ook

 7. GerardMartin schreef:

  Ik vind Italië wel te pruimen, mijn nummer twee. Spanje daarentegen vind ik niks.

 8. Leendert Jan schreef:

  Spanje is als vanouds bijna hysterisch druk (Eva Santamaría 1993, anyone?). Geinig wel, maar heeft niets om het lijf.

  Italië vind ik een geweldig nummer en een mooie stem, maar ik mag hopen dat dit niet het camerawerk gaat worden volgende week. Vreselijk slecht.

 9. Steve schreef:

  Italië mag van mij tweede worden. Ik begrijp die gast. Lekker afstandelijk en arrogant op het podium, maar op zijn Instagram lieve berichtjes schrijven. Ik vind deze kleding ook leuker dan die van de eerste repetities. Zijn broek gelukkig niet zo hoog opgetrokken. Ik vind zijn stem dus wel bijzonder. En een heerlijke beat. Hij is wel aan het dalen bij de bookies.

 10. Dick schreef:

  Kabouter plop zooi uit Spanje. Goedbedoelde vrolijkheid waarbij ik me af vraag of er mensen op gaan stemmen…. zeker niet in grote aantallen. De hype om Italië begrijp ik niet, vervelende stem, doorsnee radioriedel. Wellicht middenmoot.

 11. riccardo schreef:

  Alleen al aan het stukje van hierboven is te zien dat er nog goed geoefend moet worden door Mahmood & Co.
  In de basis vind ik het een van de leukste nummers die er bij zijn.
  Spanje, het is wel een beetje erg veel zo. In polonaise over de catwalk was misschien wel leuker.. maar ja, zo’n soort feestje is het nu eenmaal niet.