Tel Aviv Live: Repetities Zweden en Oostenrijk

Dit vind je misschien ook leuk...

46 reacties

 1. Beer schreef:

  Oei, komen er toch rake woorden uit over de Zweedse kansen. Ik zou het niet erg vinden.

 2. Kees schreef:

  Op Songfestivalbe spreken ze ook al van een mogelijke overwinning voor Zweden…

 3. Truus schreef:

  Zeer middelmatig gospel wannabe. Laat eens echte gospelsoul sound horen i.p.v een braaf keurig commercieel en veilig binnen de lijntjes kerkliedje. Zweden voelt de hete adem van Azerbeijan .. En terecht.. too late for catching up.

  • Frits schreef:

   Ik hoop dat je gelijk krijgt, want dit nummer verdient het niet om te winnen, maar ja dat vond ik van dat Afschuwelijke nummer van Jamala ook…..

 4. S@g@ schreef:

  Ik zie Zweden echt niet winnen met dit flauw afkooksel van Oostenrijk ’18.
  Het is een uitstekende zanger en die “gospel” dames doen het uitstekend, maar het lied zelf vind ik helemaal niet bijzonder…

 5. Michael Adam schreef:

  Dit winnen?? Serieus? Ik vind het een sterk lied maar dit als winnaar zou ik wel echt een absolute domper vinden.

 6. Richard schreef:

  Zweden is Italië al voorbij bij de bookies.

 7. JECH schreef:

  Ik zou t ook een domper vinden. Gaan we het dan echt weggeven?

 8. riccardo schreef:

  De Zweedse formule werkt weer en wordt maar wat graag in het zadel gehouden. Slim gekozen. Of het een echte winner is?

 9. Joss schreef:

  Zweden was , is en blijft mijn favoriet voor de overwinning !!!

 10. Pttm schreef:

  Ja Joss, België wordt het in ieder geval niet

  • Truus schreef:

   LOL.. arme Eliotje doet zo hard zijn best. Ik vind dat ie’n geel hesje aan moet, maak daar een statement mee.

 11. JandeTaalregelman schreef:

  Zweden begint bij de wedkantoren te stijgen.

 12. JandeTaalregelman schreef:

  Zou dit een 1974-tje worden? 1. Zweden 2. Italië 3. Nederland. Er is alleen geen WK voetbal dit jaar.

  • Lilly schreef:

   Van die 3 landen is het lied van Zweden de zwakste dus ik zou zwaar teleurgesteld zijn als dat dan zou winnen!

 13. Peter schreef:

  Tja, mocht dit winnen dan is het ESF verworden tot de grote eenheidsworst die het al jaren aan het worden is. Zweedse meuk waar niemand iets mee heeft, maar toch elke keer weer scoort dan wel wint. Zou diep triest zijn als dit mocht winnen, zeker na het debàcle wat vorig jaar heeft gewonnen. En hoe zo gaan we iets ´weggeven´ JECH? Heb jij de 2e repetitie van Duncan al gezien of baseer je stelling op het kleine beetje wat je van de week hebt gezien?

 14. robbert-rotterdam schreef:

  Ik hoop echt niet dat dit wint. Een goede zanger met een te veilig, fantasieloos mainstream deuntje. Heel gelikt, dat wel. Dan nog liever Rusland.
  Maar ik blijf hopen op Nederland of Italië.

 15. JandeTaalregelman schreef:

  Ik ben benieuwd of Nederland nog lang de 25% winstkans kan vasthouden – Nederland begint bij steeds meer wedkantoren boven de 3 tegen 1 uit te komen. Zweden en Rusland staan nu allebei rond de 6 of 7 tegen 1. Ik verwacht dat Zweden nog minstens de 2de plaats gaat pakken vandaag, Benieuwd wat Italië straks gaat doen.

 16. JvE schreef:

  Mijn nummer 2 van dit jaar, na Duncan!
  Maar qua lied maakt “Arcade” wel veel meer indruk op mij(en denk ook op vele anderen).
  Erg benieuwd hoe het er morgen uit gaat zien bij Duncan!

 17. Lilly schreef:

  Ik vind dit lied helemaal geen winnaar! Hoe slick zijn performance ook in elkaar zit, hoe camera charming hij ook is.

 18. Mm schreef:

  Nee, ik geloof niet dat Zweden gaat winnen. Het komt wel erg hoog, maar winnen. Nee dat denk ik toch echt niet. Ik zet mijn geld in – nog steeds – op Nederland. Beste lied. En staging wordt ook gewoon prachtig.

 19. Celine schreef:

  Ik zou het toch wel erg vinden als deze gedateerde gospel meuk zou winnen, maar “Arcade” is zo krachtig daar kun je als kijker en jury toch niet omheen?

  • Mm schreef:

   Nee joh inderdaad! Komt ook helemaal goed.

  • Jonk schreef:

   Inderdaad gedateerde gospel, wat ook uitgebracht had kunnen worden in de jaren 90 door Total Touch. Ik heb liever Nederland of Italië en zelfs Rusland dan Zweden.

 20. GerardMartin schreef:

  Bah wat en boutlied, ik hoop van ganser harte dat zijn optreden ook maar eenmalig zal zijn!

 21. GerardMartin schreef:

  En ook Oostenrijk kan mij dit jaar niet beroeren…in tegenstelling tot 2018.

 22. JandeTaalregelman schreef:

  Nederland naar 24% kans, Rusland nog net voor Zweden allebei met 11%. Nu is het wachten op wanneer Zweden langs Rusland gaat. Zwitserland is nu afgedaald naar de 7de plaats. Afwachten of Italië nog het een en ander kan veranderen.

  • Peter schreef:

   Nederland is in principe de enige stabiele factor bij de bookies. Vanaf begin bovenaan en meer dan 20%. Ook na de 1e repetitie, dus ik maak mij daar totaal niet druk om. Het zijn maar bookmakers. Zaterdag 18 mei dan pas is het de avond van de waarheid. De finale halen we met gemak, wat het tijdens de finale gaat doen is een loterij. Bij de jury zullen we zeker goed scoren, bij de televoters zal het er echt om gaan. Maar heb nog steeds goede hoop. Amsterdam 2020

  • Peter schreef:

   Ga met een gerust hart slapen Jan, Nederland weer op 25%

 23. JandeTaalregelman schreef:

  Het begint ook wat op de stand van 1998 te lijken. Toen 4 favoriete dames, nu 4 favoriete heren. Een 1974-tje, een 1969/1998-tje of toch een 1957/1959/1969/1975-tje…. ???

 24. Inez schreef:

  Zweden is zo een kopie van Oostenrijk 2018 sorry maar Zweden is niet mijn favoriet

 25. Nordman schreef:

  Gaan we dan toch naar Zweden volgend jaar? Kans is aanwezig. Lied is één van mijn favorieten dus wat dat betreft zou ik blij zijn als het wint, maar ik zou het voor de verandering fijner vinden als een land als Italië of Nederland wint :P

  Oostenrijk is prachtig. Ik hoop echt op een finaleplek voor haar.

 26. richard schreef:

  Ik heb niet veel met dit Zweedse nummer en vraag me af of Oost Europa voor dit nummer zal gaan?

  • Niles schreef:

   Ik heb het gevoel dat wij juist veel punten krijgen uit Oost Europa en minder uit het Westen van de televoters.

   • Richard schreef:

    Ik vermoed ook dat we daar veel punten krijgen. Verder heel veel 10 & 8 punten. En als je die veel krijgt kun je gewoon winnen.

 27. Rick schreef:

  Ik denk dat Zweden de jury vote krijgt donderdag.
  Het nummer is oké maar dit hebben we al zo vaak gehoord.
  De zang, presentatie is heel erg goed daar kun je niet omheen.

 28. Br@m schreef:

  Zweden supernummer gebracht door een prima zanger en heerlijk koortje.
  Oostenrijk: redelijk nummer maar vermoedelijk valt dit af want er moeten donderdag wel acht landen afvallen. Er zijn zeker 10 betere nummers.

 29. Ria NL schreef:

  Ik vind Zweden erg leuk maar helemaal geen kopie van Oostenrijk vorig jaar. Alleen de huidskleur van de zangers misschien maar de liedjes niet. Het verbaast me niet dat Zweden gaat stijgen bij de bookmakers het is zeer toegankelijk en wordt erg goed gezongen. Oostenrijk vind ik dit jaar ook mooi maar minder sterk dan hun bijdrage van vorig jaar. Maar ik heb nog steeds het gevoel dat elk land 2e mag worden zolang Nederland maar wint…..

  • Leendert Jan schreef:

   Ik ben het hierover volledig met Ria eens.

  • Henk schreef:

   Ik ben het helemaal met je eens Ria. Zweden vind ik dit jaar geweldig. Het lijkt totaal niet op Oostenrijk 2018.
   Ik ben eenoog den ik :)

 30. Truus schreef:

  Arme Panda.. zijn we hier alweer vergeten….

 31. Mike B schreef:

  Zweden nee
  Oostenrijk ja