Songfestival in Rotterdam wordt een feest voor iedereen

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Peter schreef:

  Oeps het financiële plaatje is nog niet eens rond en dan toch voor Rotterdam kiezen. Vreemde gang van zaken.
  “Wethouder Said Kasmi heeft verder laten weten dat het songfestival van en voor alle Nederlanders is en is van en voor alle Rotterdammers. Er zijn nog twee locaties in de race voor de Eurovision Village en ook mensen met kleine portemonnee in de gemeente moeten toegang krijgen tot het totale feest. Hoe hier verder invulling aan wordt gegeven zal op een later tijdstip worden bepaald.` Tja en dan dit statement kun je ook niet vrolijk worden. Op z´n hatseflats en politiek correctheid moet het dus.

  • Joss schreef:

   Inderdaad Peter je hebt groot gelijk …. wat een statement …. ook een feest voor mensen met een kleine portemonnee predikte Mr. Kasmi ….. hij was waarschijnlijk niet op de hoogte dat het goedkoopste ticket voor de finale dit jaar 281 euro moest kosten !!!!
   De mensen met een kleine portemonnee mogen de generale repetities volgend jaar voor een tientje bijwonen zeker ????

   • Peter schreef:

    Waar haal jij het bedrag van 281 euro vandaan? Heb van Sietze Bakker begrepen dat dit nog niet bekend is. Lijkt mij hoe meer mensen in een zaal, hoe goedkoper de plaatsen? Nou en als dat zo is 281 Euro en hoger en de abnormaal verhoogde hotelprijzen, dan zeg ik, benieuwd of men de zaal wel vol krijgt op die manier. Vorige jaren namelijk ook al vele lege plekken, of gaan ze het opvullen juist met mensen met een kleine portemonnee? Als dat zo is ik neem ik het portemonneetje van mijn nichtje van 2 wel mee, die is niet zo groot.

  • xxx schreef:

   Ik vermoed dat die zg. mensen mt een kleine beurs uitgenodigd worden bij de generale middagrepetities om 15.00 uur. Dus niet bij juryfinakes, de semifinales en de grote finale.

 2. Ankie schreef:

  Ik ben heel blij en apetrots, dat dit grote evenement in mijn stad plaats gaat vinden, waar ik ben geboren en getogen, nog steeds woon en nooit meer weg ga

 3. RiaNL schreef:

  Ik wil Rotterdam van harte feliciteren en heel veel succes toewensen met het organiseren van het komende Eurovisie Songfestival. Ik ben er van overtuigd dat men alles in het werk zal stellen om er een geweldig festival van te maken !! Ik verheug me er nu al op !!

 4. Sake schreef:

  Top! Dit word een groot feest!! Toi, toi, toi, Rotterdam!!!

 5. Marloes schreef:

  Woekerprijzen in Rotterdam, prijzen tot 2000 euro voor een hotelovernachting. Je zou bijna hopen dat de EBU alsnog voor Maastricht gaat kiezen.

  • Peter schreef:

   Bij de Grand Prix in Zandvoort precies hetzelfde. Nu snel in de omgeving boeken en dan Rotterdam links laten liggen. Ze prijzen zich nu al uit de markt.

   • Joss schreef:

    Goeieavond Peter …. even goed lezen ….. de 281 euro gaat over ESC -finale van dit jaar … Tel-aviv dus !

   • Peter schreef:

    Dat was niet geheel duidelijk dan, en niet van belang ook, aangezien Bakker al heeft toegezegd hier naar te kijken.

   • @lbert schreef:

    Dat was wel duidelijk hoor, er stond bij het bedrag van dit jaar, das dus 2019, kwestie van goed lezen !

 6. Peter schreef:

  Nou dat wordt lachen: er moeten heel wat miljoenen uit Den Haag komen wordt net gezegd, nou dat wordt dus een productie op een koopje worden.

 7. Joss schreef:

  Beste Peter …. er staat duidelijk in … dit jaar …. we zijn nog steeds in 2019 hoor ! Jij zegt wel dat die prijzen van dit jaar niet van belang zijn …. als richtprijs zijn ze wel belangrijk …. ik denk niet dat goedkoopste finale ticket voor Rotterdam volgend jaar veel goedkoper gaat zijn dan dit jaar !!!
  Oh ja ik denk dat voor de doorsnee Rotterdammer het songfestival kan gestolen worden !!!

  • Peter schreef:

   Net bij Jinek: het moet voor iedereen betaalbaar zijn, dus ook voor die met de kleine portemonnee. Waarschijnlijk krijgen de Rotterdammers een goedkope ticket en mag de rest gaan dokken. Sietse Bakker geeft aan dat er wel degelijk rekening gehouden mee gehouden gaat worden. Dus de prijzen zullen een stuk lager gaan liggen. Vond het interview ook niet echt geweldig.

 8. Hein schreef:

  Dat bedrag van 281 was wel degelijk goed gezegd…dit jaar heeft hij het over.
  Jij boft er gelijk een reactie boven op zonder goed te lezen. Je komt er ook niet op terug van ..sorry….nee is ook niet van belang zeg jij
  Wat ben jij een gedrocht

 9. Beer schreef:

  Wat een drama. Je hoeft niet constant een mening te hebben.

 10. Peter schreef:

  Wat een hoop nieuwe fans van het ESF hebben we er sinds mei dit jaar toch bijgekregen, nu maar afwachten of ze dat ook nog zijn op 17 mei 2020

 11. Sanne schreef:

  Ik wil Rotterdam ook graag feliciteren, jullie hebben het erg goed gedaan en zijn erg geschikt. Maar nu ff over de slogan, “Rotterdam for Real” gaat toch niet serieus de slogan van het ESC worden?

 12. Esmee schreef:

  Kamperen of blokhutten stadscamping rotterdam. Wel snel reserveren. http://www.stadscamping-rotterdam.nl/blokhutten.html

 13. Lode schreef:

  Ik zou de prijzen willen weten voor een plaats voor de finale aub groetjes uit belgie

 14. Martijn schreef:

  Een feest ook voor omliggende steden, want ook daar stijgen de prijzen naar recordhoogten. In Vlaardingen bijv. ook een paar duizend euro om een week in een hotel te verblijven gedurende het songfestival.

  • Peter schreef:

   Als het lukt om überhaupt kaarten te kunnen krijgen, dan is het voor mij hup naar Ahoy en dan snel na afloop door naar een andere plaats niet zijnde Rotterdam waar ik bij vrienden kan verblijven.