Daniël Dekker stopt met songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Stephan schreef:

  Goed zo. Een frisse wind. Hoop dat de rest van die TROS kliek ook de deur wordt gewezen.

 2. Ronald schreef:

  Tijd voor een nieuwe (jonge) generatie! Weten we al meer over wie Ned gaat sturen?

  • GerardMartin schreef:

   Hoezo jong? Wat een onzin!

   • Ronald schreef:

    Niks onzin! Een nieuwe generatie moet hierbij ook de kans krijgen. We hebben al een selectiecommissie dat grotendeels van middelbare leeftijd is. Waarom geen frisse geest van een onwijs muzikaal persoon die weet wat de hits van nu zijn?!

   • robbert-rotterdam schreef:

    @Ronald. Ik zou de punt zetten achter het woord ‘persoon’. Een hit binnen het songfestival komt niet noodzakelijkerwijs overeen met jouw ‘hits van nu’.

   • Hans schreef:

    Onzin Ronald en Stephan. Die ouwe zakken gaven Duncan Laurence de kans om mee te doen. En met zoveel finale plaatsen in de afgelopen jaren hebben ze dus blijkbaar toch iets goed gedaan.

   • Ronald schreef:

    @robbert-rotterdam Wie heeft het over mijn hits?! De reacties zijn hier zo triest over het feit als mensen spreken over een frisse wind of nieuwe generatie. Dit is helemaal niey negatief bedoeld! Dat Nederland met Duncan heeft gewonnen komt doordat hij tot deze jonge muzikale generatie behoort. Waarom zou je dit talent niet een podium bieden in de selectiecommissie?

 3. RobbieR schreef:

  Ik ben benieuwd naar zijn opvolger, gaat Ilse ook iets betekenen voor ESF?

 4. Joss schreef:

  Vreemd dat hij er ESC 2020 niet meer bij neemt ! Niet de gewenste functie gekregen ?
  Voor de rest …. alle goeds voor de toekomst !

 5. riccardo schreef:

  Leeftijd hoeft niks uit te maken. Iemand die zowel actief bezig is met het ding van vandaag en morgen als met een brede muzikale interesse voor wat geweest is lijkt mij het beste, als het om selectie gaat.

 6. Rob schreef:

  Ilse De Lange lijkt mij zeer geschikt !

 7. Esmee schreef:

  Een fris windje erbij, dat lijkt me goed. Maar ik vind het toch vreemd dat iemand die zo verknocht is aan muziek en het songfestival die boel vaarwel zegt. In elk geval succes toegewenst met wat het ook is dat hij gaat doen.

 8. Hein schreef:

  Hoop niet dat dat blonde schreeuwmens volgend jaar ons land gaat vertegenwoordigen..

 9. Hein schreef:

  En ook niet Floor…ben ik stiekem een beetje flauw van..ook .te veel geschreeuw.
  Keep it calm

 10. ~ René ~ schreef:

  Ik denk meteen aan deze vraag voor Daniël:
  U moet kiezen: Ajax wint de Champions League of Duncan Laurence het Songfestival.

  Zijn antwoord:
  “Absoluut het eerste. Hoef ik niet lang over na te denken. Ik gun het Duncan heel erg, maar Ajax emotioneert me echt. Ajax is mijn leven. Als ik stokoud en doof ben, zal ik nog in een rolstoel de Arena in worden getakeld. Dat is toch iets anders dan mijn herinneringen aan Sieneke of de jurk van Trijntje Oosterhuis.”

 11. Peter schreef:

  Off topic: Jinek naar RTL, dus weer een presentatrice minder om uit te kiezen voor de presentatie 2020. Stax en Smit, met Koos van Plateringen (inmiddels vertrokken bij Talpa en de commerciëlen) in de Green Room

  • Hans schreef:

   Stax en Smit. En waar je Koos zei, zeg ik Tim Douwsma. Lijkt me iets fijner voor het Europese publiek

   • Peter schreef:

    Kan zijn, maar Koos verdiend het wel, gezien zijn inzet voor het ESF al die jaren.

   • Dennis schreef:

    Voor mij mag Winfried Baijens de mannelijke presentator zijn, of bijvoorbeeld Herman van der Zandt ipv Jan Smit.

 12. xxx schreef:

  Ik denk dat er ook een NOS persoon bij zal zitten. Alleen Stax lijkt me een zekerheid. Zeker nu Jinek naar RTL gaat.

  • Paysbart schreef:

   Annechien Steenhuizen en Dionne Sax. En in de greenroom dan maar Jantje (omdat we daar blijkbaar niet onderuit komen). Aub geen Koos van Plateringen. Zet dan maar Brigitte Kaandorp ernaast :-)

 13. ed schreef:

  ik zeg zet Celinde Schoenmaker erbij, kan presenteren, heeft het tongue oogt heerlijk Nederlands en fris – bovendien lekker tongue en cheek en zingt als een nachtegaal. Ja en blijf erbij Doutzen, lijkt me heerlijk.Is toch het boegbeeld van alles wat Nederlands en oogstrelend is , maar toch a lady with a bite, de nuchterheid zelve en ze zal haar niet in een zenuwstuip raken – tijdens een live uitzending

  Dionne en de npo ladies zijn toch wat stijfjes allemaal.Hoop toch dat ze er ook wat commercielen bij voegen, daar zit toch de wat lossere presentatie menschen tussen.

  • Peter schreef:

   Ik zou moeten googlen wie Celinde Schoenmaker is, Doutze leuk voor het mannenoog (?) maar totaal onervaren, dus niet doen.

 14. Dick schreef:

  Tja wat zal ik hier van zeggen…. ik was nooit een groot fan van deze man. Laat hij zich nu vooral beperken tot datgene wat hij wel goed schijnt te kunnen….

 15. Dick schreef:

  Mbt de presentatie blijf ik zeggen: niet te stijf en vooral niet te serieus. La Bloemen!!!! En hoorde ik nou hier de naam van Koos van de P voorbij komen: als je het nou hebt over ondeskundigheid en op tv gemaakte uitglijers daar heb je er nu 1! Maar de grootste nachtmerrie wat mij betreft is Jan S. Laat hem vooral de muziekfeesten blijven doen maar een dergelijke show als het ESF verdient een personality….

  • Peter schreef:

   Ga er nou maar gewoon van uit dat het Jan Smit wordt met Dione Stax. Wie de green room gaat doen, tja genoeg mensen om het te doen.