Cornald Maas met songfestivaldocumentaire op NPO1

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Sake schreef:

  Super! Ga ZEER zeker kijken!

 2. JECH schreef:

  Leuk!! Ik kijk ernaar uit :-)

 3. Pe schreef:

  Verheug me nu al👍👍

 4. robbert-rotterdam schreef:

  Hier kijk ik naar uit. Vooral wil ik weten in hoeverre Maas de overwinning van Duncan toeschrijft aan voortschrijdend inzicht bij de commissie. Was de commissie na Waylon 2018 al voornemens om zich beter in te leven in wat een song/act bij televoters zou kunnen doen (het grootste gebrek door het afgelopen decennium heen) en had zij haar selectiecriteria hierop al aangepast, of was het puur toeval dat Ilse de Lange met een geweldig lied voorbijkwam en zou Nederland zonder haar wederom in de niche sferen zijn blijven hangen? Ik hoop dat de documentaire hier mede antwoord op geeft. Ik hoop dat ook zal worden onthuld hoe AvroTros in de komende jaren denkt de televoters te bereiken met de inzending. Gaan ze weer een bekende artiest benaderen die vrijheid van keuze krijgt of gaan ze weer een lied centraal stellen en staan ze daarop. Wat zullen de tactieken van de omroep zijn? Kan interessant worden…

 5. RiaNL schreef:

  Ik kijk er naar uit. Ik ben ook benieuwd wie Nederland zal gaan vertegenwoordigen in Rotterdam en natuurlijk het liedje.

 6. jos schreef:

  ik hoop floor jansen

  • robbert-rotterdam schreef:

   Floor Jansen, geweldig artieste en alleskunner. Maar toch hoop ik dat de commissie liedjes gaat selecteren ipv bij een artiest te beginnen. Floor Jansen heeft een geweldig team achter zich met prima songwriters. Dus ook zo zou ze het kunnen worden. Als ze tenminste de tour in Zuid-Amerika hiervoor wil verplaatsen…

 7. Andre Theunissen schreef:

  Het gaat om liedje en ackt. En En maakt niet uit wie er gaat.