Sanremo-winnaar mag ook in 2020 weer naar songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Kenny schreef:

  Ik lees net op de wikipedia pagina dat Hongarije afhaakt, omdat A Dal zich meer gaat richten op de Hongaarse pop industrie. Ik hoop maar dat Hongarije wel meedoet en gewoon intern kiest.

  • Kenny schreef:

   Even op mijn eeredere reactie. Hongarije staat nu weer niet aangegeven als een land dat afhaakt. Er is nu weer niks over bekend. Maar dan zal Hongarije intern kiezen denk ik.

 2. Rick schreef:

  Weer zo’n pareltje als in Soldi graag 💥♥️🔥voor 2020!!

 3. Leendert Jan schreef:

  Van de Big 5 verreweg het sterkste en meest interessante land de laatste jaren. Ik vond Soldi een zeer terechte nummer twee.

  • Wim1970 schreef:

   Een aardig nummer, meer niet. Erg overgewaardeerd. Top 10 waardig, maar zeker niet nummer 2. Maar ja, ik vind de nummers van Italië vaak erg overgewaardeerd.

 4. Pietje schreef:

  San remo ademt nog klasse en kwaliteit en dat betaalt zich uit in goede resultaten op een songfestival. Als je daarna weer zo’n armoedige Litouwse voorronde bekijkt is het net of je ineens bent beland op de bonte avond van camping de wielewaal in lutjebroek. Het verschil is zo groot

 5. Vince 2000 and whatever schreef:

  Off topic: Is het al bevestigd dat Hongarije niet mee doet in Rotterdam? En Bulgarije weer terug komt naar het songfestival?