Stem nu op de Eurovision Top 250!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. GerardMartin schreef:

  Ziet die z.g. top 250 er niet ieder jaar hetzelfde uit?

 2. Frank schreef:

  Ws nu Duncan op nr 1

 3. GerardMartin schreef:

  Zegge en schrijven één nummer uit de vorige eeuw, dit kan ik niet serieus nemen.

 4. GerardMartin schreef:

  In de top10 dan…

 5. Wim1970 schreef:

  Jamala is toch populairder dan ik dacht. Voor mij nog steeds Corinne Hermes op nummer 1. Si la vie est cadeau vind ik toch een geweldig mooi nummer, draai het nummer nog steeds en dan gaat ie voluit.

 6. Maarten schreef:

  De meeste mensen die stemmen die volgen het songfestival denk ik nog niet zo lang en kennen oude nummers niet. Daarnaast denk ik dat het aantal stemmers ook niet heel hoog is. Denk dat vanaf 100 duizend stemmers een duidelijk beeld kan hebben.

 7. MarkusRotterdam schreef:

  Heb wel gestemd, denk alleen niet dat er veel van mijn lijstje over zal blijven. Op een enkele uitzondering na zijn de meesten zijn nou niet echt populair bij het grote publiek . Maar ach het gaat om het idee

 8. M.k. de wit schreef:

  De allerbeste Zangeres die Nederland naar de 1e plaats zingt is Floor Jansen de Nederlandse zangeres die in de Finse band Nicht Wiss zingt , en heeft formidabel opgetreden in de beste zangers , goed geschoolde stem die alles kan zingen met heel veel overgave , als stem en muziek kenner is zij verre weg de uitverkorene ( kijk op heet programma beste zangers op you tube..