Songfestival 2020, wat we nog niet weten [4]: De persconferenties

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Kenny schreef:

  GEEN EMMA WORTELBOER!!!

 2. Pietje schreef:

  Een leuke stagiaire of die Roos Moggré inderdaad ook prima. Interesseert me eigenlijk niet zo wie ze die persconferenties laten doen

 3. Bob schreef:

  Buddy Vedder, vind ik een goede keus. Hij kan goed presenteren, zingen en dansen en een vlotte babbel.

 4. robbert-rotterdam schreef:

  Hier zou ik kiezen voor het type goede journalist/nieuwslezer. Hier gaat het niet om een pure entertainment-functie. Naar mijn mening moeten we hier op zoek naar lieden met goede interviewtechnieken en prima talenkennis. Mensen die onder tijdsdruk een analytische geest houden, hoofd -en bijzaken kunnen onderscheiden en de artiest hierbij centraal kunnen stellen. I.t.t. bij de show presentatieklus zie ik hier wél een rol weggelegd voor journalistentypes als Herman vd Zandt, Mariëlle Tweebeke, Annechien Steenhuizen, Winfried Baijens, etc. Mogelijk kunnen zij met hun interviewvaardigheden de deelnemers ook prikkelen om het achterste van hun tong te laten zien en ons het oppervlakkige van de gebruikelijke persconferenties doen vergeten.

 5. J schreef:

  Iemand die goed engels kan zou ik inzetten voor de persconferenties, bijvoorbeeld Eva Jinek of Humberto Tan.

 6. J schreef:

  Oh ja nog een ding, please NPO maak de interviews live op tv of op het NPO extra kanaal, zo kunnen de mensen zich ook wat meer verdiepen in de artiesten.