Zweden toe aan derde voorronde Melodifestivalen [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Nordman schreef:

  Ik twijfel of ik de semi live ga kijken…want het niveau is vergeleken met de vorige twee rondes zeer zwak te noemen. Mohombi, Faith, Drängarna en Mariette mogen wel door naar DTF/AC.

 2. RiaNL schreef:

  Ik vind de liedjes in vergelijking tot eerdere jaren erg zwak. Ik heb nog geen liedje gehoord dat zoveel indruk op me heeft gemaakt dat ik dat graag naar Rotterdam zou zien afreizen.

 3. René schreef:

  Inderdaad weer matig. Mariette en Mohombi naar finale.

 4. Joss schreef:

  Net zoals vorige week schrijf ik hier ….. weer 7 keer geen finale in Rotterdam !!

 5. Maarten schreef:

  Ik vind het niet erg als Zweden een keer niet in de finale op het songfestival staat. Hoe meer goede inzendingen hoe beter natuurlijk. Het is wel jammer dat de meerderheid van de deelnemers meestal niet echt echt zuiver zingen. Het is denk ik ook niet makkelijk.

 6. Gerrit schreef:

  Vindt Melodifestivalen erg tegenvallen dit jaar, of zijn we Zweden moe.

  • Wim1970 schreef:

   Zweden-moe, dat zou zomaar eens kunnen kloppen, gezien de televote-resultaten van de afgelopen 2 jaar.

 7. Nordman schreef:

  De twee beste zijn door. Ook drangarna is terecht door naar AC, alleen jammer dat Anis ook naar AC gaat. Had liever Faith zien door gaan. Mooi lied wel. Volgende week alweer de laatste semi.

 8. Gerard schreef:

  Zat geen winnaar bij.

 9. JandeTaalregelman schreef:

  De discussie over Frankrijk kan dus onder Zweden doorgaan. Zou het liedje van de Franse TV afgewezen zijn voor Melodifestivalen?

 10. dick schreef:

  Heb online gekeken maar dat was een lange zit. Bedenkelijk niveau en er zat weinig acceptabels tussen. Vocaal werd er ook matig gepresteerd.