Derde kaartverkoopronde op 26 maart

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Nordman schreef:

  Wat fijn dat dit op een avond plaatsvindt!

 2. Joss schreef:

  Zouden ze er nog eentje verkopen vraag ik mij af ? Covid 19 grijpt om zich heen ! Kranten schrijven dat organisatie bezig is met noodoplossingen !
  Dansk Melodi Grand prix morgenavond zonder publiek !
  Organisatie Melodifestivalen momenteel in overleg ! Afwachten dus …. misschien ook zonder publiek !
  Zonder publiek misschien ook een noodscenario voor Rotterdam ??

  • Geurtje schreef:

   Uiteindelijk blijft het een tv-programma natuurlijk, dat ook uit een studio kan komen. Denk aan Londen 1963. We heel veel minder leuk natuurlijk. De artiesten zouden zelfs thuis kunnen blijven en vanuit de nationale tv-studio kunnen zingen, de verbindingen liggen er toch al. Zou er nog met de ingeplande uitzenddata geschoven kunnen worden?

 3. Mike B schreef:

  Virus waait vanzelf over en roeit zich vanzelf uit.
  Half April opgelost.
  Scenario opgevangen dat het anders uitgesteld wordt tot na de zomert.

  • Raimond Smeets schreef:

   Niet mogelijk, dan heeft het winnende land amper half jaar om het volgende songfestival te presenteren! Nu is het al voor veel landen krap aan! En wat dacht je van al die artiesten die planningen hebben staan?!!! Droom lekker verder zou ik zeggen! Hoop dat het doorgaat met publiek in mei maar ik zie het niet positief in op dit moment!!!

 4. Peter schreef:

  Allemaal hysterie om niets. Als je het ESF annuleert of verschuiven, dan moet per vandaag Schiphol dicht, alle grote treinstations op slot, etc etc. Kom op laat je niet gek maken.

  • Raimond Smeets schreef:

   Makkelijker gezegd ja! Waarom gaan al in andere landen geen grote evenementen door?!!! Songfestival ik ben er helemaal gek van en heb een ticketpakket voor alle shows, maar blijf rieel!! Duizenden bezoekers uit heel Europa! En dan achteraf zeggen alle mensen ja dat wist je toch vantevoren bij nog meer verspreiding!! Ook mensen met en ticket wat Corona hebben gaan hier naartoe want €800 en de echte fans blijven waarschijnlijk niet thuis zitten! Misschien een paar maar lang niet allemaal!!!

   • Peter schreef:

    Er komen dagelijks duizenden mensen op Schiphol aan, op stations, gaan naar musea en wat nog niet meer. Gooi een koepel over Nederland dan, is het probleem opgelost. Niets aan de hand.

 5. Rob schreef:

  Songfestival wordt afgelast , erg jammer voor Rotterdam. Maar Gezondheid Eerst!

  • Peter schreef:

   Grote onzin, flauwekul. Dan niemand meer via Schiphol, Amsterdam CS, Utrecht CS binnenlaten. Hermetisch het land afsluiten.

 6. Jan van der Veen schreef:

  In het ergste geval kunnen ze het festival een jaar uitstellen.

 7. RobOranjeFinland schreef:

  Ik begin mij steeds meer zorgen te maken over het al of niet door laten gaan van het Songfestival. Wat zullen de AvroTros en iedereen die zich inzet in Rotterdam inmiddels meer dan balen. En dan al die artiesten, hun voorbereidingen, de pers, de fans. Hoe willen ze dat gaan oplossen? Degene die DE beslissing gaat nemen: sterkte!