Jeangu Macrooy treedt op bij Eurovision in Concert

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Benjamin schreef:

  Wát een k*tlied. Ik vreet ‘n bezemsteel op wanneer dit in de linkerhelft van het scoreboard eindigt.

 2. RiaNL schreef:

  Ik vind “Grow” een pareltje !!! Wat een prachtige live versie van dit geweldige lied is dit. En wat leuk dat hij komt optreden bij E.I.C. Ik hoopte het al. Ik wens hem alle succes toe in Rotterdam!! Maak ze gek Jeangu !!! In mij heb je er een grote fan bij !!!

 3. Hein schreef:

  Nou…slaapzak maar mee tijdens dit nummet en aan het eind toch nog even een kruisje slaan.
  Halleluja

 4. Beer schreef:

  Tja, over love it or hate it gesproken.

 5. Thea Treurniet schreef:

  Men weet tegenwoordig kwaliteit niet meer te onderscheiden van hapklarebrokkenmuziek, triest wel…

  • Benjamin schreef:

   Kwaliteit? ‘T is gewoon een kutlied.

   • Thea Treurniet schreef:

    Vreet jij je bezemsteel nou maar op en ga lekker met pannendeksels rammelen, da’s meer jouw genre hahaha😁

 6. Maarten schreef:

  Het lied heeft zeker kwaliteit. Toch is het niet een nummer dat ik veel zal luisteren. Ik mis dus een refrein en vind dat toch wel belangrijk. Over de muziek is dit gewoon niet echt mijn smaak en dus niet mijn favoriet. Ik wens hem succes en hoop op een goed resultaat.

 7. Richard schreef:

  Jamala heeft ook gewonnen met een voor mij niet heel toegankelijk lied. Melodisch is Grow veel gelukkig aantrekkelijker maar ik blijf, zoals de Belgen zeggen, op mijn honger zitten na het abrupte einde.
  Het is een mooi lied maar ik mis wat.

 8. jos schreef:

  lied stijgt bij de bookmakers nu 13e

 9. Gerrit schreef:

  Prachtig lied echt kwaliteit